5 divattrend, ami már 2021 elején menő lesz

Edward Berthelot/Getty Images
Léna

2021-ben izgalmas trendek indulnak hódító útjukra, és már most sejteni lehet, hogy ez az 5 köztük lesz!

Rágógumi rózsaszín

Színek tekintetében a rózsaszín-imádók lesznek előnyben, a rágógumi pink ugyanis 2021 egyik legnagyobb kedvencének ígérkezik! A divatbemutatókon már most tarolt ez az árnyalat, úgyhogy készülj fel, hogy jövőre télen is visszaköszön az öltözködésünkben.

Pán Péter-gallér

A gallérok sokszínű választékában egy ideig háttérbe szorult az úgynevezett Pán Péter-gallér, de 2021 egyik legnagyobb durranásának ígérkezik! Ennél a trendnél nem kell a visszafogottságra helyezni a hangsúlyt, hiszen a feltűnő fazonok hódítanak igazán.

Tangerin sárga

A citromsárga sikerét most a tangerin sárga körözi le! A 2021-es kollekciók között többször is feltűnt ez az árnyalat, jövőre pedig a divatszakértők nagy esélyeket jósolnak neki. Végre egy árnyalat, ami egyszerre feltűnő, de közben megmarad a stílusos elegancia határain belül!

Hosszú ujjú sztreccspóló

A vékony, sztreccses pólók lényegében egy plusz réteget jelentenek a kabát, dzseki vagy vastagabb pulóver alatt. Ezek lényege, hogy tökéletesen a testedre feszülnek, így olyan, mintha nem is lenne rajtad semmi. A tavaszi-nyári időszak egyik legmenőbb darabjának ígérkezik!

Szaggatott farmer

Emlékszel, amikor évekkel ezelőtt a szaggatott farmerek berobbantak? Azóta már kifutottak a divatból, de szakértők szerint 2021-ben ezek visszatérnek, ráadásul egy kis 90-es évekbeli csavarral, így megújult fényben tündökölhetnek majd.

Olvasd el ezt is!
Bemutatjuk az elegáns téli ruhatár kulcsdarabját: nem csoda, hogy a fél világ rajong érte

Még több 2021-es trendről a galériában olvashatsz.

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Ezek közül a 2021-es tavaszi trendek közül párat már most is hasznosíthatsz

WhoWhatWear