Zendaya már 2018-ban imádta, de 2021 őszén is ez lesz az egyik legmenőbb hajviselet!

Matt Winkelmeyer/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue
Menyes Barbi

Pár hét, és itt az ősz, mi pedig imádjuk a trend-előrejelzéseket, hiszen annyira izgalmas, mit tartogat a következő szezon a frizurák, körmök, sminkek terén!

Van egy jó hírünk a frufruk rajongóinak: állítólag idén ősszel most már tényleg berobban a mikrofrufru! Ám azt nem árt tudnod, divat ide vagy oda, az arcforma nagyon számít ahhoz, hogy passzol-e hozzád ez a stílus. De vitathatatlan, hogy megvan a bája a mikrofrufrunak, hiszen igazi laza, bohém hatást kelt.

Mostanság a függönyfrufru után - aminek JLo is hatalmas rajongója - a hajszobrászok vágytak valami sokkal látványosabb verzióra.

Olvasd el ezt is!
Lily Allen bemutatja, milyen a tökéletes frufru 2021-ben

Zendaya a 2018-as MET gálán viselt mikrofrufrut, de Emma Roberts, Lupita Nyong'o és Halle Berry is kipróbálta magán ezt a fazont az elmúlt években.

Devin Toth New York-i hajszobrász szerint a mikrofrufru remek választás a legtöbb hajtípushoz és fazonhoz: jól működik a szuper göndör hajúaknál, az egyenes hajon, a pixie-fazonnal, de hosszú illetve rövid, dús vagy vékonyabb szálú hajhoz, sőt, az afro fonatokhoz is passzol.

Mi arra bíztatunk, hogy merj kísérletezni - jöhet egy kis inspiráció?

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Variációk mikrofrufrura