Ma van 2020 utolsó tízmilliószoros napja: Vonzd be azt, amire igazán vágysz!

Photo by wilsan u on Unsplash
Zoé

Ez a nap hatalmas jelentőséggel bír, használd ki jól!

Három tízmilliószoros nappal a hátunk mögött, elérkeztünk 2020 utolsó tízmilliószoros napjához, amelyet november 7-én élvezhetünk ki. Ezeken a napokon úgy tartják, hogy a gondolatok felerősödnek, egészen pontosan tízmilliószoros erővel hatnak akár a pozitív, akár a negatív gondolatok. Hogyha jó a memóriád, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy milyen napod volt idén március 9-én, június 5-én, vagy épp július 24-én. Ezek a napok voltak 2020 korábbi tízmilliószoros napjai, amiket ha elszalasztottál, vagy nem megfelelő gondolatokkal zártál, akkor se csüggedj, a mai napból még kihozhatod a legtöbbet!

Olvasd el ezt is!
Egy hétig minden nap meditáltam: nagyon különös, amit tapasztaltam


Ezek a különleges energiával bíró napok a tibeti buddhista hagyományból erednek, amikor alapvetően Buddha életének különböző állomásairól emlékeznek meg, így sok helyen Buddha-napoknak is nevezik ezeket a dátumokat.

Kezdjük ott, hogy a mivel ma szombat van, a legtöbben talán egy fokkal kevésbé stresszesek, mint a hét többi napján – ez pedig máris remek kiindulás a pozitív naphoz. Igyekezz ma csakis olyan dolgokat tenni, amikben örömödet leled, találkozz olyan barátokkal, családtagokkal, akikkel tudod, hogy mindig jól érzed magad, akikkel sokat nevethetsz. Ma ne engedd, hogy a szomorúság, a harag, a düh, a csalódottság, vagy épp mérgelődés negatív spirálja beszippantson! Mivel a gondolatok sokszor észrevétlenül cikáznak a fejünkben, nagyon észnél kell lenned ahhoz, hogy telkes kontroll alatt tartsd magad, ám hidd el, megéri! Hogyha biztosra akarsz menni, akkor érdemes beiktatni egy kis meditációt, egy jóga órát, vagy akár egy fehér (tisztító) gyertya társaságában érdemes leülnöd és egy levélben megfogalmazni azt, hogy mire is vágysz igazán az életedben. Engedd szabadon a fantáziádat és merj nagyot álmodni!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
A boldogság hat titka a tudomány szerint