Ma van 2020 első tízmilliószoros napja: mutatjuk, mire figyelj oda!

Unsplash/Artem Beliaikin
Zoé

Idén is van négy dátum, amit jó lesz bevésni a naptáradba!

Minden évben van négy, úgynevezett tízmilliószoros nap, amikor a gondolatok felerősödnek, így ha valamikor, hát ilyenkor még inkább koncentrálni kell arra, hogy átjárna napodat a pozitivitás. 2020-ban először március 9-én, majd június 5-én, július 24-én, végül pedig november 7-én kell számolni azzal, hogy a gondolatok teremtő ereje tízmilliószoros sebességre kapcsol. Ezek a különleges energiával bíró napok a tibeti buddhista hagyományból erednek, amikor alapvetően Buddha életének különböző állomásairól emlékeznek meg, így sok helyen Buddha-napoknak is nevezik ezeket a dátumokat.

Hogy mit kell ilyenkor tenni? Kezdjük sokkal inkább azzal, hogy mit nem! Nem szabad belemenni vitákba, mérgelődésbe, önmarcangolásba, és persze nem ildomos ilyenkorra időzíteni semmit, ami kicsit is negatívan hathat ránk. Amit azonban érdemes szem előtt tartani, hogy ezeken a napokon különösen nagy erővel küldjük az univerzumnak a kívánságainkat (akarva-akaratlanul), így legyünk mindvégig megfontoltak, és pozitívak!

forrás: Photo by Chris Ensey on Unsplash

És ha már itt tartunk, ezen a héten még egy különleges napunk lesz! A babonások figyelmébe ajánljuk, hogy a héten számolni kell egy péntek 13-mal! Ha kíváncsi vagy rá, mire érdemes odafigyelni, akkor ajánljuk figyelmedbe az alábbi cikket:

Olvasd el ezt is!
Babonák, amikbe belefuthatsz péntek 13-án

Ha úgy érzed, mégsem vagy a helyeden, akkor az alábbi tippek segíthetnek abban, hogy min kellene változtatnod!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 dolog, amin változtatnod kell, hogy 2020-ban boldog legyél (képek: Unsplash)