8 kihagyhatatlan nyári trend, amit te is imádni fogsz

gettyimages.com
InStyle.hu/Ujvári Viki

A sok ismerős, és szeretett trend között persze vannak új indulók is, így ha eddig nem volt ötleted, hogy mikkel is turbózd fel nyári megjelenésed, akkor most segítünk neked. Az InStyle összeállítása

Az idei fesztiválszezon egy részétől sajnos búcsút kellett vennünk, ettől függetlenül viszont biztosak vagyunk abban, hogy sok-sok boldog, emlékezetes és ünnepléssel teli pillanat vár még rád ezen a nyáron is, így lesz majd hely és alkalom arra, hogy felavasd új darabjaidat.

Olvasd el ezt is!
Ismét eljött a biciklis nadrágok ideje – Mutatunk is pár szuper shoppingtippet

Az elmúlt évek bevált és felkapott trendjei, ha kicsit átalakulva is, de még egy nyarat biztosan velünk maradnak. A pálya egész hazainak mondható, ami a kombinációk tekintetében kimondottan megnyugtató, a komfortzónán kívüli kihívásokhoz pedig tudjuk jól, idő kell, így ha valamit tavaly még nem éreztél annyira magadénak, akkor most talán eljött az ideje annak, hogy kipróbáld ezeket a stílusokat is.

Kicsit bizonytalan vagy a témában? Segítünk! Kattints tovább a galériára és mutatjuk is, hogy milyen újdonságok közül érdemes válogatnod!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
8 kihagyhatatlan nyári trend, amit te is imádni fogsz
Olvasd el ezt is!
Egy ruhadarab, ami évek óta menő és még mindig sikkes

stylecaster.com