2019-ben ők lesznek a legnépszerűbbek: 8 táska, amiben megéri gondolkodni

pinterest.com
Ujvári Viki

Kiegészítőkből sosem elég, legyen szó a fast fashionről, vagy akár egy kicsit borsosabb árú designer darabról.

A Hermès Birkinje, a Chanel 2.55-ös darabja és a Louis Vuitton Speedy táskája már rég beírták magukat a divat nagy klasszikusai közé, a tervezők pedig minden évben megpróbálják a lehető legizgalmasabb kreációval bővíteni a listát, abban a nem titkolt reményben, hogy időtálló darabokat alkotnak.

Ami pedig azt illeti ezeknek a táskáknak minden esélyük megvan arra, hogy egy szép napon a "klasszikus" jelzőt is megkapják...

Olvasd el ezt is!
5 szuper csizmás összeállítás, amit neked is érdemes lemásolnod

1.) Idén a már jól bevált nyereg forma és a csomózott pántos megoldás igazán népszerű lesz. Pláne, ha egy darabon a kettő egyszerre található meg!

2.) Simon Miller Bonsai fantázianévre keresztelt táskája már 2014 óta lázban tartja a divat bloggereket. A változatos anyag- és színhasználatnak köszönhetően nem csoda, hogy még a 2019-es kívánságlistára is felkerült ez a fazon.

3.) A Danse Lente Phoebe táskájához hasonló extrémebb, cseppet sem hétköznapi darabok ugyancsak nagy népszerűségnek fognak örvendeni.

4.) Kim Kardashian imádja a plasztik holmikat, így valószínűleg örül annak, hogy a műanyag hatású táska is menő lesz idén.

Olvasd el ezt is!
Louis Vuitton fantasztikus cicás kollekciót dobott a piacra

Kattints tovább még több táskáért!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Olvasd el ezt is!
Megmutatjuk, milyen táska illik a különféle kabátokhoz