Idén is megválasztották az év legszexisebb pasiját: John Legend kapta a díjat

Getty Images
Léna

Idén is megválasztották az év legszexibb sztárpasiját, aki ezúttal a híres énekes, John Legend lett.

Már hagyomány, hogy az év végéhez közeledve a People magazin odaítéli valakinek az év legszexisebb sztárpasijáért járó díjat. Az elmúlt években pedig elég sok színész és énekes felkerült a listára, kezdve a legelső nyertessel, Mel Gibsonnal (még 1985-ben), egészen a tavalyi év választottjáig, Idris Elbáig.

Olvasd el ezt is!
Idris Elba lett az év legszexisebb pasija a People szerint

Most pedig kiderült, idén kinek adták ezt az elnevezést. A győztes pedig nem más, mint az énekes John Legend!

Az énekes jelenleg nem csak saját dalokon dolgozik, de az amerikai The Voice műsor egyik zsűritagjaként is tevékenykedik. Amikor megtudta, hogy neki adták ezt a címet, rögtön mindenki arra volt kíváncsi, mit szólt hozzá felesége, Chrissy Teigen. A modell ugyanis híres viccelődő, kacérkodó tweetjeiről, amelyekben sokszor férjét figurázza ki.

Büszke rám. Általában mindig rajtam poénkodik, de ebben a dologban egyáltalán nem. Konkrétan büszke rám. Végre lenyűgöztem a feleségem!

- viccelődött

Persze Chrissy sem hagyta szó nélkül a legszexisebb pasinak járó címet, Twitterre posztolt is John Legenddel kapcsolatban.

"Kiderült a titkom. Végre teljesült az álmom, hogy a People legszexisebb pasijával feküdhessek le!! Micsoda megtiszteltetés!!!"

Olvasd el ezt is!
Chrissy Teigen részleteket árult el John Legenddel való szexuális életükről

Az biztos, hogy nagyon cuki a családjuk!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Bébi Luna és a szülők: Chrissy Teigen & John Legend