Idris Elba lett az év legszexisebb pasija a People szerint

getty images
Kerekes Vivien

Az idei évben is megválasztotta a People magazin a legszexibb sztárpasit, aki ezúttal brit származású, 46 éves, és karrierje csúcsán van!

Mára már bevett szokássá vált, hogy a People magazin minden novemberben megválasztja az adott év legszexisebb pasiját. Ilyenkor fontos, hogy egy olyan férfiről legyen szó, aki világhírű, sármos, jóképű, és nagyon aktuális az adott évben: tavaly Blake Shelton, azelőtt pedig Dwayne Johnson kapta meg a díjat.

Az idei évben pedig egy brit származású színésznek adták a legszexisebb férfi címet. Ő pedig nem más, mint Idris Elba, akiről az elmúlt hónapokban többször is rebesgették, hogy megérdemelné James Bond szerepét. Egyébként olyan filmekben láthattad már, mint a Thor és a Bosszúállók, Tűzgyűrű, Hegyek között, de a Luther című sorozat főszereplőjeként is rendkívül nagy népszerűségre tett szert.

forrás: Getty Images

Amikor először keresték fel azzal, hogy neki szeretnék adni a legszexisebb férfi címét, Idris Elba nem hitt a fülének.

Úgy voltam vele, hogy 'Ne már. Komolyan?'. Belenéztem a tükörbe, megnéztem magam. Na mondom, 'Ja, végül is ma egész szexi vagy'. De hogy őszinte legyek, jól esett. Kedves meglepetés volt - az egómat növelte, az biztos.

-

Idris Elba az interjúban elmesélte, hogy bár fiúiskolába járt, és rengeteget sportolt, mégis voltak nehéz időszaka. Nagyon magas és ehhez képest túl vékony volt, a többiek pedig a neve miatt sokat cukkolták (Idrissa Akuna Elba). De ahogy telt az idő, izmosabb lett és bajszot növesztett, majd állítása szerint emiatt kimondottan menő lett.

Olvasd el ezt is!
Harry herceg falán is ott volt a legszexibb Bond-lány

És te mit gondolsz?

Ha nem tudsz dönteni, nézd meg ezeket a fotókat, és tudj meg még több infót Idris Elba magánéletéről és karrierjéről!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Idris Elba, 2018 legszexibb férfije a People szerint