Még a mi szívünket is összetörték! 2019 legnagyobb szakításai

gettyimages
Bíró Eszter

2019 is igen színes év volt, főleg a sztárok magánéletét illetően. Megannyi házasság, botrány és furcsaság mellett szakításokból sem volt hiány.

2019-ben rengeteg sztárpár jelentette be, hogy útjaikat külön folytatják. Bár voltak köztük kiszámítható szakítások, a többségük mégis megdöbbentette a világot, hiszen mindegyik óriási, álomszerelemnek indult és a végén egyik-másik a lehető legcsúnyábban ért véget.

Ilyen volt Miley Cyrus és Liam Hemsworth nyár eleji szakítása, amelyet egy közös közleményben erősítettek meg. Először úgy tűnt, hogy barátokként tudnak elválni, azonban Miley úgy gondolta inkább botrányt csinál a kapcsolatukból és egy dalban teregeti ki a szennyest, amelyet Liam csak csendben tűrt. Azóta mindketten új társra találtak.

forrás: gettyimages

Colin Firth pár hete jelentette be, hogy 22 év után elválik a feleségétől, Liviatól akinek évekkel ezelőtt – a különélésük alatt - viszonya volt egy másik férfival. Nos, úgy néz ki mégsem tudta túlélni a kapcsolatuk ezt a hullámvölgyet. Pedig ők voltak a példa rá, hogy mindent meg lehet javítani, ami elromlott egyszer.

forrás: gettyimages

Jessie J és Channing Tatum pontosan az ünnepek előtt döntöttek amellett, hogy külön folytatják egy év szerelem után. Channingnek már többször meggyűlt a baja az alkohollal, amelyet volt felesége, Jenna Dewan sem tolerált, így sokan azt gondolják, hogy Jessievel is ezért ment tönkre a kapcsolata.

forrás: gettyimages

Irina Shayk és Bradley Cooper voltak a legszebb pár Hollywoodban és, ha ez még nem lenne elég egy gyönyörű kislányuk is született. Azonban a Csillag születik című film forgatása alatt nagyon megromlott a kapcsolatuk, aminek az sem tett jót, hogy minden újság azt találgatta, hogy Bradley és Lady Gaga közt vajon szerelem szövődött-e. Azóta már külön költöztek ugyan, de jó kapcsolatot próbálnak ápolni közös lányuk miatt.

forrás: gettyimages

Kylie Jenner és Travis Scott szakítása is óriási meglepetést okozott, ugyanis a legnagyobb összhangban élték az életüket kislányukkal, Stormival. Az egykori pár jóban maradt és a közeli ismerősök szerint az ünnepeket is együtt töltik.

forrás: gettyimages

Ha kíváncsi vagy, mely sztárok változtatták meg a külsejüket a szakításuk után, akkor kattints a galériára!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Sztárok, akik megváltoztatták külsejüket egy szakítás után