EZ volt a 2019-es Halloween legnépszerűbb jelmeze és sminkje

JOY

Október 31-én egy őrületes Halloween partyt tartott a JOY és a CCC Shoes and Bags egy szuper belvárosi szórakozóhelyen, a BRKLYN-ban. Ennek kapcsán megfigyeltük, mi is volt idén a legkedvencebb jelmez a fiúk-lányok körében. Kíváncsi vagy, akkor nézd meg a képeket és a videót!

Halloweenkor mindig nagy kérdés, minek is öltözzön be az ember, mi az ami egyszerű de látványos, félelmetes legyen-e van sem, stb...Megvan a jelenet a Bajos csajokból?

Október 31-én egy őrületes Halloween partyt tartott a JOY és a CCC Shoes and Bags egy szuper belvárosi szórakozóhelyen, a BRKLYN-ban.

Mutatjuk, idén melyik jelmez volt a befutó!

A cica! Láthatóan sokan cicafület vettek fel, hozzá egyszerű, de nagyszerű cica sminkkel - nagyon csajos! Persze a szende, de szexi macskajelmezek mellett a félelmetes darabok sem maradtak ki. Felhívásunkra sokan halloweeni sminkben érkeztek, de a helyszínen is volt lehetőség rémisztő sminkeket szerezni a JOY sminkesei és a NYX sminkmesterei jóvoltából.

A jó hangulathoz hozzájárult a Tanqueray Gin. Akik kivágták a JOY novemberi lapszámából az italkupont, azonnal egy szuper welcome drinkkel indíthatták a bulit.

Az őrületes jelmezeket az esemény főtámogatója, a CCC zsűrizte és díjazta a helyszínen. Két nyertest hirdettünk(legkreatívabb és legijesztőbb) (lásd galéria 1. kép), akik értékes nyereményekkel térhettek haza.

Aki pedig CCC cipőben és halloweeni kiegészítőben érkezett az eseményre, extra meglepetésben részesült.

Na és persze hajnalig tartó bulival koronáztuk meg az eseményt!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
JOY&CCC Halloween Party a BRKLYN-ban