Félre a feketével! - Ha ilyen színű ruhákat hordasz 2018-ban, biztos, hogy te leszel a legtrendibb

vogue.com
Ujvári Viki

Átlépve az új évbe el is kezdhetünk körülnézni az idei legmenőbb árnyalatok között.

Minden évnek megvannak a maga legmenőbb színei, és ez alól 2018 sem lehet kivétel. Noha a fekete és a fehér mindig is az örök klasszikusok közé fog tartozni, idén az erőteljesebb árnyalatok is érvényesülni fognak. Ráadásul nem is akárhogy!

Olvasd el ezt is!
Idén télen a "minél különlegesebb a minta, annál jobb" elve érvényesül!

Következzen az a három szín, amit idén imádni fogsz, és nem is lenne szabad kihagynod a ruhatáradból!

1.) Sárga
A narancsos árnyalat sem megy túl messzire, de a főszerep idén a citromsárgáé lesz a lehető legtöbbféle kiadásban. Akár a feltűnő darabokat szereted (például egy élénk színű kabátot), akár a kevésbé figyelemfelkeltő kiegészítőket (például táska formájában), mindenhogy érdemes neki esélyt adnod.

2.) Levendula
Az idei év egyik legnagyobb trendje lesz ez a szín, hiszen ez a pasztell lilás árnyalat elég kevés ember öltözködésére gyakorolt nagy hatást az utóbbi években. Most viszont itt a lehetőség, hogy szélesebb körben is megszerettesse magát, erre pedig meg is van minden esélye: idén az év színe például épp a lila lett!

3.) Pink
Egy régi kedvencet is köszönthetünk köreinkben. Korábban volt egyfajta visszafogottság a rózsaszínnel kapcsolatban, és sokan nem is tudtak mit kezdeni vele. Szerencsére azóta ezt a bizonytalanságot a merészség váltotta fel, így ha idén szeretnéd még jobban felturbózni az összhatást, akkor mindenképpen pirossal kombináld majd.

Olvasd el ezt is!
Sokat számít! - Három zoknitípus, amit mindenképpen szerezz be

Még több divattippet a galériában találsz!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Kedvcsináló divat témában: A garbó nem is olyan unalmas