Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Visszatér sokak imádott táskája, ráadásul nagyon divatos változatban

Visszatér sokak imádott táskája, ráadásul nagyon divatos változatban
Facebook
Twitter
Pinterest
Nagyjából 20 évvel ezelőtt mindenki ezt a darabot viselte, azóta feledésbe merült. Most viszont újult erővel tér vissza.
A cikk támogatója ShoppieGo

A 90-es években ikonikus kiegészítőnek számított, nők és férfiak egyaránt viselték a táskát, ami sok-sok év után idén újra divatos. Ez az övtáska, ami bár mindig megosztónak számított, most ráncfelvarráson esett át, és kicsit sem hasonlít azokra a darabokra, amiket a piacokon és vásárokon viseltek az eladók gyerekkorunkban.

Sokkal több minta, szín és anyag közül választhatsz, mint 20-25 évvel ezelőtt, ráadásul többféleképpen is viselheted ezeket a kisméretű táskákat, amiket bármilyen alkalomra bevethetsz. Egy csinos blézer felett ugyanúgy megállják a helyüket, mint egy laza farmer övrészébe fűzve. Ha még nem győztünk meg arról, hogy neked is be kell szerezned egy ilyen menő kiegészítőt, akkor nézd meg a képeket, amiket inspirációnak gyűjtöttünk, és amik bizonyítják, hogy idén a te gardróbodban is ott a helye egy övtáskának!

Olvasd el ezt is!

Az egyszerű fekete

Ez a sztárok egyik kedvence, ami nem csoda, hiszen a fekete övtáskát szinte bármilyen alkalomra előkaphatják. Kendall Jenner az utcán is előszeretettel hordja imádott Chaneljét, amit már sokszor láthattunk rajta. Jolly joker, hiszen nagyon könnyen kombinálható bármivel, amire Bella Hadid szettje a tökéletes példa.

A sportos

A műbőr helyett a spotos anyagú kistáskákat szereted jobban? Akkor is találsz hozzád illőt! A hétköznapi szettek tökéletes kiegészítője lehet, és egy hétvégi kiránduláson is simán megállja a helyét.

A különleges

Egy érdekes formájú övtáska feldobja a szetted összképét, és egy egyszerű farmer- póló kombót is képes megfűszerezni. Mindenképpen odavonzza a tekintetet, így jó választás lehet, ha szeretnéd magadra vonni a figyelmet, vagy csak simán bírod a különleges megoldásokat.

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

További inspirációért kattints a galériára!

Galéria / 5 kép

Visszatér a 90-es évek kedvence: az övtáska

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép

Sztárok, akik 2024-ben lesznek 60 évesek - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Kép

A hirtelen hasi hízás 5 oka: súlyos betegséget is jelezhet

Bárkivel előfordulhat, hogy egy lazulós hétvége alatt kicsit többet eszik a szokásosnál, ezért felszalad rá 1-2 kiló. De ha ennél is többet hízol rövid időn belül, azonnal fordulj szakemberhez!

Kép

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Kép

Jobb, ha odafigyelsz! Sokan nem tudják, pedig EZÉRT is 3 bűntetőpont járhat az utakon!

Azt gondolod, hogy tényleg minden KRESZ-szabályt tökéletesen betartasz? Nos, akad egy, amiről sokan hajlamosak elfelejtkezni. Közéjük tartozol?