Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A cipő, amit gyerekkorodban viseltél, visszatért: Katie Holmes is imádja!

A cipő, amit gyerekkorodban viseltél, visszatért: Katie Holmes is imádja!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Facebook
Twitter
Pinterest
A sztárok már most viselik a szezon egyik legmenőbb darabját.

Bátran állíthatjuk, hogy a sneakerek és sportcipők sosem mennek ki a divatból, csupán némelyik fazon vagy szín válik aktuálisan trendivé. A fehér darabok például igazi nyerő választásnak bizonyultak az utóbbi években, a magas szárú változatok viszont eléggé háttérbe szorultak. Most pedig egy olyan nosztalgikus darab hódítja meg a piacot, amit utoljára gyerekkorodban viseltél: ez nem más, mint a tépőzáras sneaker.

Sőt, még egy jó hírünk is van emellett: május 11-én, a JOY-napok 0. napján a DEICHMANN online shopjában 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a teljes árú termékeket. És ez még nem minden! Május 12-15. között, a JOY-napok alatt több mint 400 kupon közül válogathatsz országszerte: online, plázákban és a boltokban, ahol 10-80% kedvezménnyel csaphatsz le a kiszemelt darabokra. Akár hazai alkotók kínálatára is lecsaphatsz.

Akik odavannak érte:

Katie Holmes

Katie Holmes stílusáért az egész világ odavan, igazi trendsetter a színésznő, vagyis amit egyszer magára ölt, az rövid időn belül hatalmas népszerűségre tesz szert a divatrajongók körében. Nem véletlen, hogy a rajongók is árgus szemekkel figyelik minden lépését és gyakran lesnek el tőle tippeket. Legutóbb például pont egy tépőzáras fehér sneakerben lépett utcára, amit a lesifotósok gyorsan meg is örökítettek. Nemcsak nosztalgikus, de praktikus darab is egyben, hiszen megkönnyíti a reggeli öltözködést. A színésznő kék széles szárú farmerrel, egy egyszerű pólóval és egy barna posztókabáttal egészítette ki az összhatást.

Jessica Alba

De nem Katie az egyetlen a sztárok közül, akik odavannak a darabért, amit eredetileg a gyerekeknek találtak ki, hogy megkönnyítsék a cipő felvételét. Jessica Alba is imádja, pláne, hogy három gyermek édesanyja, így aztán főleg tisztában van azzal, mennyivel megkönnyíti az életet egy ilyen praktikus darab. Nem véletlen, hogy utazáshoz és ügyintézéshez gyakran választja ezt a lábbelit a sztár.

Kendall Jenner

Ahogy Kendall Jenner sem bízza a véletlenre: a modell is bolondul az aktuális divatért. Sőt, ahogy Katie, ő is egy lépéssel a trendek elterjedése előtt áll. A szettje a bizonyíték arra, hogy ez a cipő az overáloknak is jól áll.

Mary-Kate Olsen

A színésznő egy ideje eléggé eltűnt a nyilvánosság elől, sőt 2021-ben a férjétől, Oliver Sarkozytől is elvált. Ez a fotó az utolsó közös fotójuk, ami a vörös szőnyegen készült. Mary-Kate már akkor is tépőzáras sneakerben lépett a kamerák elé, és megmutatta, hogy egy csinos fekete szoknyával kombinálva is bátran lehet viselni.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 beauty pillanat a 2022-es Coachelláról, amit érdemes lekoppintani az idei fesztiválszezonra

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Kép

6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van

Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.

Kép

3 étel, amivel 40 év felett elkerülheted a hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép

Victoria Beckham káprázatos eljegyzési gyűrűjét eláll a lélegzet - FOTÓ

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!