Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Saci őszinte vallomása: "tartok tőle, hogy hamarosan megcsalom"

Saci őszinte vallomása: "tartok tőle, hogy hamarosan megcsalom"
A nap cikke

Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: összejött a Bridgerton két sztárja a való életben

Ezek a fotók most ismét nagy figyelemnek örvendenek, és egyre többen vélik úgy, hogy egy párt alkot a két sztár.

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

9 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

Sokszor nehéz különbséget tenni vonzalom és igaz szerelem között, pedig óriási különbség van a kettő között, ami a férfiak esetében még inkább igaznak mondható.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 13.: a Bikák hatalmas lendületet kapnak, a Skorpiók elhamarkodottan ítélkeznek

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Palvin Barbi gyönyörű erdei tündérnek öltözött: elképesztő szettben jelent meg

A magyar modell mindig meg tudja lepni a rajongókat.

Olvasd el!

Julia Roberts elárulta, mi történt a Micsoda nő álompárjával 23 évvel később: nem erre a válaszra számítottunk

Spoiler Alert: jobb, ha bekészíted a zsepiket, mielőtt elolvasod a színésznő válaszát...

Olvasd el!

6 jel, hogy olyan kapcsolatot erőltetsz, aminek nincs értelme

Nem könnyű beismerni magunknak, hogy olyan ember mellett kötöttünk ki, aki valójában nem tehet minket boldoggá hosszútávon, de ha az alábbi jeleket észreveszed magadon, az már mindenképpen szakító-ok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Saci és Gábor boldog házasságban élnek. Egy nap felbukkan egy bizonyos harmadik. Gábor képes időben észrevenni a jeleket? Ez az ÉVAmagazin.hu cikke.

Körülbelül tizenkét éve ismerjük egymást a férjemmel, Gáborral, és nyolc éve vagyunk házasok. Anyagilag stabil lábakon állunk, saját, tehermentes otthonunk van, szeretjük a munkánkat, és van egy édes kisfiunk. Én szabadúszóként keresem a pénzt, így előfordul, hogy váratlanul el kell mennem otthonról, és nem lehet mindig pontosan tudni, meddig leszek távol. Ez azért is gondot jelenthetne a kapcsolatunkban, mert az előre megtervezett programokat néha ki kell dobni az ablakon, Gábor pedig, aki tervezettebb munkát végez, sokszor marad a gyerekünkkel egyedül. Ebből azonban sosem volt konfliktus, a házasságunk a közelmúltig barátságos és biztonságos hely volt, igazi Paradicsom, tele szeretettel és toleranciával.

Nemrégiben azonnal találkoztam valakivel egy munkahelyi partin. Nem mással, mint a férjem egyik kollégájával, Tamással. Abban a pillanatban, amikor megláttam, azonnal vonzalmat éreztem iránta, olyat, amilyet utoljára kamaszkoromban. Beszélgettünk, egy hullámhosszra kerültünk, tudtam, hogy én is tetszem neki. A férjem később csatlakozott hozzánk, és biztos voltam benne, hogy ő is észrevette, mi történt. Így hát inkább beszéltem vele erről a hirtelen feltámadt vonzalomról. Nem először történt ilyen a házasságunk alatt, és akkor is mindig kitárgyaltuk. Gábor megköszönte az őszinteségemet, de nem vette igazán komolyan, kicsit még csodálkozott is, hogy én, a magas szőke nő alacsony, köpcös kollégáját vonzónak találom. Nem tudtam, örüljek-e a reakciójának, vagy inkább ijedjek meg.

Először úgy tűnt, minden megoldódik magától. Néhány napig eszembe jutott Tamás, aztán az érzés, ahogy jött, teljesen szertefoszlott. Megkönnyebbültem, és folytattam tovább a mindennapokat.

Néhány héttel később azonban Gábor megkért, hogy ugorjak be valamiért az irodájába. Elbaktattam hozzá, és az első, akit megláttam, Tamás volt. Nehéz körbeírni azt a boldog, felszabadult mosolyt, amit rám villantott. A gyomrom összeszorult, verni kezdett a szívem. Meg kellett szólalni, mégse állhattam ott, mint egy kuka. Elpirultam, hebegtem-habogtam, hatalmas megkönnyebbülés volt, amikor a férjem végre kijött a szobájából. Kezembe nyomta a tárgyat, amit haza kellett vinnem – nem is emlékszem, mi volt az -, én pedig pánikszerűen tepertem kifelé.

Ettől kezdve képtelen voltam Tamás mosolyát kiverni a fejemből. Folyton azt mondogattam magamnak, hogy ez lehetetlen. Férjnél vagyok, van egy fiam, Tamásnak is van élettársa. Tilos ilyet érezni. De hiába. Nagyon rosszul éreztem magam, képtelen voltam a munkára koncentrálni, a gondolataim állandóan visszatértek Tamásra, a mosolyára, és arra a néhány kusza mondatra, amit váltottunk.

Amikor Gábor hazaért, kicsit finomítva, de elmeséltem neki, hogy a kollégája megint felkavart. Zavartan nézett, látszott, ő már el is feledkezett az egészről. Aztán bocsánatot kért, emlékeznem kellett volna rá, mondta, de biztos vagyok benne, hogy ez csak valami röpke fellángolás. Ahogy jött, el is fog múlni.

A következő napok örökre emlékezetesek maradnak. Állandóan Tamásra gondoltam. Bármi mással próbáltam foglalkozni, a képe minden mást bokszolóként ütött ki a fejemből, még a gyerekre is csak nagy energiákat mozgósítva tudtam koncentrálni. Végül megadtam magam, nem tehettem mást. Hagytam, hogy az érzés elárasszon, és teljesen átvegye az uralmat a személyiségem felett. Heteken át nem tudtam kikapcsolni a Tamás-filmet. Soha nem tapasztaltam hasonlót, minden korábbi vonzalmam fakónak tűnt mellette. Mi a fene tetszik nekem ennyire ezen a férfin? Nincs okom rá. Tartalmas életem van, olyan, amilyenről egy évtizeddel ezelőtt csak álmodozni tudtam. Nem gondoltam, hogy valaha is érdemlek ilyen szépet. Mindig mindent elrontottam korábban, s most úgy tűnik, hiába hittem azt, hogy ennek vége, megint kész vagyok rombolni. Ez az alattomos vonzalom tönkreteszi azt a kínkeservvel felépített hitet, hogy lehetek jó ember, gondos anya, hűséges feleség.

Pedig kétségbeesett módon ez akarok lenni. De a körülmények – pontosabban a másik fél - is összeesküdtek ellenem. Tamás nemrég feljött hozzánk. Valami munkaügy miatt, állította. Soha nem tett ilyet korábban. A férjem pedig a legnagyobb lelki nyugalommal beengedte a lakásunkba, és nem vette észre, Tamás hogyan mosolyog rám, ahogy azt sem, hogyan borítja el a vörösség az arcomat egy pillanat alatt. Meg tudtam volna fojtani. Hogy felejthette el azt a sok mindent, amit olyan őszintén meséltem neki? Miután Tamás elment, még egyszer már nem hoztam szóba a vonzalmamat. Ő pedig a munkával foglalkozott, tévét nézett, játszottunk a kisfiunkkal. Néha kutatóan ránéztem. Semmi különöset nem láttam rajta.

Lehet, hogy tényleg meg fogom csalni. A folytatásért KATTINTS IDE.

Galériánkban hűtlen emberek vallomásai következnek!

Galéria / 9 kép

Emberek elmesélték, miért léptek félre, és tényleg megbánták-e a megcsalást

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

Napi horoszkóp május 14.: az Ikreknek érdemes kevesebbet aggodalmaskodniuk, a Mérlegek számukra fontos projekten dolgoznak

A csillagok a mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

8 hollywoodi sztár, aki csak 40 felett coming outolt

Egy ember szexuális irányultsága vagy nemi identitása nem lehet szégyellnivaló.

Kép

A legvadabb okok, amik miatt pároknak fel kellett függeszteniük a hancúrozást

Annak ellenére, hogy élvezetes és kifejezetten felemelő a szexuális együttlét, bizonyos esetekben mégis élhetünk át kínos pillanatokat.

Kép

4+1 dekortipp, amivel hamisítatlan nyári hangulatot varázsolhatsz a kertbe

Nyáron élvezzük csak igazán a kertet, az erkélyt és a bulikat a szabad ég alatt. Olyan ötleteket szeretnénk most megosztani veletek, melyekkel még szórakoztatóbbá tehetitek a kinti időtöltést. Éljen a nyár!

Kép

6 ártalmatlannak tűnő tünet, amit valójában betegségre utal

Érdemes megnézetni magadat egy orvossal, ha az alábbiak közül bármit viszonylag gyakran tapasztalsz.