Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 dolog, amiből nem igazán érdemes a legolcsóbbat megvenni

olcsó,drága
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 5.: a Vízöntők kellemes meglepetésre számíthatnak, a Halak új kihíváson gondolkodnak

A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Van, amin megéri spórolni, de van, amin már kevésbé.

Senki sem szeretne a saját pénztárcájának az ellensége lenni, ezért mindenki egyetért abban, hogy amin lehet és érdemes, azon muszáj spórolnunk. Azonban akad néhány holmi, aminél nem feltétlenül jó ötlet a legolcsóbbat megvenni, hiszen később akár rosszul is járhatsz miatta. Elhoztunk 5 dolgot, aminek érdemes megfizetni a drágább árát!

1. Matrac és párna

Az alvás minősége óriási fontossággal bír a hétköznapokban. Nem csak az számít, hogy eleget pihenjünk, hanem az is, hogy ezt jó környezetben tegyük, ezért fontos, hogy tényleg odafigyelj a matrac és párna minőségére. Ha folyamatosan elfekszed rajta a nyakad, beáll tőle a derekad, kényelmetlen, és éjszaka többször is felébredsz, sokkal türelmetlenebb leszel napközben, nehezen tudsz koncentrálni, és a feladataidat sem tudod kellőképp ellátni.

2. Fehérnemű

Amikor fehérneműt vásárolsz, több tényezőt is számba kell venned. Az árát, a kényelmességét, a praktikumát, a színét... emiatt pedig van, hogy valamiről lemondunk. Az igazság viszont az, hogy a jó minőségű fehérnemű sokkal hosszabb élettartammal bír, kényelmesebb, és egészségesebb is. Amikor ugyanis olyat veszel, ami olcsóbb, de itt-ott szorít, nyom, bök, azzal a vérkeringésnek, az erek állapotának egyaránt rosszat teszel. Arról nem is beszélve, hogy ha nem erős az anyaga, könnyebben kilyukadhat a gyakori mosástól is.

Olvasd el ezt is!

3. Laptop

Sokan úgy gondolják, ha nem akarják játékra használni a gépet, vagy nem lesz szükségük nagyobb igényű programokra, nyugodtan beérhetik egy olcsóbb laptoppal is. Egy darabig biztosan meg is felel a netes böngészéshez, munkához. De ezek a gépek sajnos sokszor csak a programok futtatásához szükséges minimum követelményeket teljesítik, és miközben azok fejlődnek, a gép ugyanazon a szinten marad, így rövidesen nagyon lassúvá válik a működése. Emiatt érdemes egy kicsit többet ráfordítani, hogy hosszú távon használható maradjon!

4. Fogkefe

A fogkefe kínálat is elég széleskörű, és sokszor nem is igazán értjük, egyes darabok miért kerülnek lényegesen többe, mint a legolcsóbb árkategória. Azonban ha fontos neked a szájhigiénia és a fogaid egészsége, megéri alaposan végiggondolni, milyet veszel. A fogkeféket muszáj bizonyos havonta cserélni, ezért nem feltétlenül luxuskategóriában kell gondolkodni, de a tartása, a sörték erőssége mind szerepet játszanak abban, mennyire tudod megtisztítani alaposan a legszűkebb zugokat is!

5. Napszemüveg

Ha olyan napszemüveget hordasz, amiben nincs védelem az UV-sugárzás ellen, valójában elég nagy veszélynek teszed ki a szemeidet. Hiszen ez bizonyítottan rizikófaktor az időskori látásromlás terén, ráadásul egyéb gondokat is okozhat. Alapjáraton a szemed úgy védekezik a napfény ellen, hogy összeszűkül a benne lévő szembogár, így ha nem viselsz napszemüveget, kevesebb UV jut be rajta. Ha viszont egy nem jó minőségű, sötétített lencsével véded a szemeidet, ez a szembogár kitágul, ami miatt veszít védettségéből.

Kép
forrás: unsplash

Ahelyett, hogy a fenti termékekből nagyon olcsó, de nem túl jó minőséget veszel, inkább tervezz hosszú távra, és spórolj máshogy! Május 12-15. között ismét itt vannak a JOY-napok, ahol akár 80%-os kedvezménnyel vásárolhatsz be, így a minőségi, szuper termékek közül a legjobbakra csaphatsz le olcsóbban! A széleskörű kuponkínálat már elérhető a joynapok.hu oldalon, úgyhogy ideje most körülnézni, hol tudod a fentieket is szuper áron beszerezni, szuper minőségben! Így lehet igazán jót spórolni!

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

3 csillagjegy, aki imád vásárolni - És 3, akik mindig spórolnának

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Rémálom! 7 alkalom, amikor egy hollywoodi színészt undorító dologra kényszerítettek egy meghallgatáson

A színészek élete sem mindig tejfel! Főleg, ha forgatásokról van szó!

Kép

Ezekben a szakmákban várható béremelés idén Magyarországon: nem mindenki számíthat rá

Végre kiderült, mely szakmákban lehet nagyobb béremelésre számítani még idén! Ha kíváncsi lettél, mindenképpen olvass tovább!