Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ez történik a szexuális vágyaddal a 40. születésnapod után: szakértő árulja el

Ez történik a szexuális vágyaddal a 40. születésnapod után: szakértő árulja el
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
40 felett már tényleg nem olyan jó a szex? Ezt mondja erről a szexuálterapeuta!

Egy igazán szuper hírünk van a számodra, ugyanis hamarosan érkeznek az őszi JOY-Napok (november 9-12.), ami tökéletes alkalmat nyújt majd arra, hogy valóra váltsd a kívánságaidat, például, hogy egy extra romantikus estét tarts a szerelmeddel, hogy maximálisan egymásra hangolódjatok!

De ideje, hogy most már a szexről beszéljünk! Pontosabban a 40-50 év feletti szexuális életről, ugyanis ez a téma ma gyakorlatilag tabunak számít. Tulajdonképpen az van, hogy amint belép egy nő a perimenopauza, majd a menopauza időszakába, a társadalom szemében megszűnik, mint szexuális lény. Még a Szex és New York reboot is óriási kritikát kapott azért, amiért az idősebbé vált karakterek életéből szinte teljesen kivették a szexet a készítők. Oké, másképp viszonyul a szexualitáshoz egy nő 50 és 20 éves korában, de fontos lenne tudni, mi változik ilyenkor. A Pure Wow egy neves szakértővel karöltve járta körül ezt a fontos témát.

Csökkenhet a libidó

Évtizedek óta az az elképzelés él a fejekben, hogy hormonális okokból a nők 40 éves koruk után már egyre kevésbé kívánják a szexet, a változókor után pedig nulla a libidójuk. Az igaz, hogy az idő előre haladtával csökken a női libidó, kimondottan akkor, ha az illető hosszú távú kapcsolatban él. Ahogyan pedig a testben egyre kevesebb nemi hormon termelődik, a szexuális vágy lassan alábbhagy. A vágynak pedig a változókorral járó tünetek sem tesznek jót, kinek van kedve szexelni, amikor szorongástól, alvászavartól, hízástól és hüvelyszárazságtól szenved? Mindez mégsem jelenti a szexuális élet végét…

A szexuális öröm keresése még mindig szuper dolog

„A szex egy bio-pszicho-szociális folyamat, ez pedig minden életkorban igaz, mindegy, hogy 19 vagy 94 éves vagy” – kezdte a lapnak Dr. Nan Wise szexterapeuta. „A szexuális vágy apad és árad. Ha nem tudjuk, hogy ez normális, azt hihetjük, lőttek a vágynak!” – tette hozzá. Hozzátette, teljesen oké, hogy nem vágysz olyan intenzív hancúrra a pasiddal, mint 20 évesen, de ezen kívül még számos lehetőségetek van jól érezni magatokat. „Az egyik nagyon fontos dolog, amit mindenkinek meg kéne értenie, hogy amiről úgy gondoljuk igaz, az valóra válik. Ha azt hiszed, öreg és csúnya vagy, tényleg nyugdíjba küldöd a szexuális életed. A hitrendszerünk hozza létre a biológiánkat” – fűzte hozzá.

Az orgazmus jobb lehet, mint korábban

A szex mindig sokkal jobb olyankor, amikor az ember összhangban van magával, szereti azt, aki és mer beszélni a vágyairól. Az idősebb nők nagy hasznát vehetik annak, hogy már tapasztaltak, ők igazán tudhatják, mire vágynak az ágyban. Az elmúlt években több felmérés is kimutatta, egyre több idősebb pár szexel fantasztikusan jókat, élvezik az együtt töltött időt.

Ha pedig érdekel, hogy a tudomány szerint kik extra szexisek a sztárpasik közül, akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

Ez a 7 híres férfi a legvonzóbb a tudomány szerint

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Ezt a szezonális zöldséget te sem fogyasztod eleget, pedig számtalan jótékony hatása van

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép

5 fontos vitamin a kutyáknak, amiről tudnod kell

Tudtad, hogy a kutyáknak is szükségük van a megfelelő vitaminokra ahhoz, hogy egészségesek és boldogok legyenek? Nos, az alábbi cikkben öt fontos vitamint fogunk bemutatni, amelyekről minden kutyatulajdonosnak tudnia kell.

Kép

Heti AKCIÓ! Az 5 legjobb hidratáló krém 10.000 Ft alatt

Hoztunk most 5 olyan hidratáló krémet, ami garantáltan felkelti a te érdeklődésedet is.

Kép

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Kép

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!