Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Visszautasíthatatlan ajánlattal indul az új streamingszolgáltató Magyarországon: A SkyShowtime exkluzív sajtótájékoztatóján jártunk

SkyShowtime, streamingszolgáltató, film, sorozat
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Facebook
Twitter
Pinterest
A platform február 14-től hazánkban is elérhető, a regisztrációval viszont nem érdemes sokáig várni, mert a leggyorsabb előfizetők egy életen át féláron élvezhetik a film-, és sorozatkínálatot. Mi pedig máris elspoilerezhetjük neked, hogy milyen műsorokra számíthatsz a jövőben.

„Már ígyis négy különböző streamingplatformra előfizettem. Miért kellene még egy új?” – hangzott el (jogosan) a kérdés a SkyShowtime exkluzív sajtótájékoztatóján a varsói The Roof Skybarban. A vezérigazgató Monty Sarhan azonban biztosított minket arról, hogy „erre a felületre igenis szükségünk van”. És bár a saját gyermekével szemben mindenki (egy kicsit) elfogultabb, mint mások, film-, és sorozatrajongóként akkor is igazat adnánk neki, ha egyébként az ördög ügyvédjét szeretnénk játszani.

Szórakozás az egész családnak

Az Európa-szerte több mint 20 piacot megcélzó SkyShowtime-on találnak ugyanis otthonra a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock ikonikus alkotásai, továbbá itt streamelhetünk számos exkluzív helyi produkciót is. „A Universal Pictures és a Paramount Pictures a két legrégebb óta működő stúdió Hollywoodban. Tavaly ez a kettő volt a legsikeresebb” – emelte ki Monty Sarhan és azt is elárulta, hogy olyan klasszikussá vált franchise-okkal töltik meg a platformot, mint például A Keresztapa vagy a Star Trek.

SkyShowtime
forrás: SkyShowtime

Tomból sohasem elég!

De a Tom Cruise-fanok is örülhetnek, mert (ahogyan arra a vezérigazgató viccesen felhívta a figyelmet), a kínálat jelentős részét a Golden Globe-díjas színész munkái teszik ki, szóval mostantól bármikor újranézheted a Top Gun vagy a Mission: Impossible-filmeket. Sőt, a jövőben a SkyShowtime-on debütálhatnak a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb alkotásai is a mozibemutató után. Az online premierek időpontja persze filmenként változni fog, hiszen hiába tör előre a streamingbirodalom, van, ami egyszerűen széles vászonra született – mint például a Top Gun: Maverick is. A SkyShowtime legfőbb célkitűzése az, hogy a lehető legszínesebb kínálattal láthassa el az előfizetőit, ezért minden korosztályra gondoltak: olyan műsorokkal lepik meg a fiatalabb generációkat, mint Gru (Despicable Me)-franchise vagy az iCarly tini-sitcom.

SkyShowtime, Monty Sarhan
forrás: Maciej Stankiewicz
A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan elárulta, milyen műsorokra számíthatunk a jövőben.

Binge watchingra felkészülni!

A sorozatrajongók lejátszási listája amúgy garantáltan hosszú lesz majd a SkyShowtime-profiljukban, mivel olyan címekkel találkozhatnak a felületen, mint az 1923 Harrison Forddal és Helen Mirrennel, a Rabbit Hole kém-thriller-show Kiefer Sutherlanddel vagy a Lioness Nicole Kidman, Zoe Saldaña és Britney Spears férje, azaz Sam Asghari főszereplésével. (Fun fact: A férfi mindig lionessként, azaz nőstényoroszlánként emlegeti a feleségét a közösségi oldalán.) A sajtóeseményen azt is megtudtuk, hogy a Greese előzménysorozata, a Grease: Rise of the Pink Ladies is a a SkyShowtime-felületén landolhat és az ígéretek szerint a filmhez hasonlóan ez is „fantasztikus dalokkal” lesz tele. És persze nem szabad elfelejtkezni a streamingszolgáltató egyik legnagyobb ütőkártyájáról, a Tulsa királya (Tulsa King) című szériáról sem, aminek az első epizódjait mi már a varsói eseményen megnézhettük. Ha elfogadtok tőlünk egy jó tanácsot, ne felejtsétek el bekapcsolni a feliratot Sylvester Stallone-sorozatához (a színészt még felsőfokú angoltudással sem egyszerű megérteni), amit egyébként a szarkasztikus humor és a maffiafilmek, illetve a western műfajának kedvelőinek előszeretettel ajánlunk.

Olvasd el ezt is!

A hazai az igazi!

Monty Sarhan azt mondja, a tartalmak lokalizálása kiemelten fontos számukra és hisznek abban, hogy az emberek olyan történetekre és karakterekre vágynak, amelyekhez kapcsolódhatnak. Ezért arra törekednek, hogy a SkyShowtime Original zászlója alatt felkutassák a helyi tehetséget, producereket és írókat az európai piacon. Ám addig is, amíg elkészülnek az SkyShowtime saját gyártású szériái, elérhetővé teszik például a cseh The Winner show-t. Ez egy képzeletbeli európai miniszterelnökről szól, aki a hivatalából való kilépés után rádöbben, hogy egy ország irányítása egyszerűbb, mint a tinédzserkorú gyermekeinek nevelése. De ledarálhatod a lengyel Kaliforgiaként emlegetett Warszawiankát és visszakapjuk Szentgyörgyi Bálint A besúgó című sorozatát is. „Hiszünk a hiteles történetmesélés erejében” – hangsúlyozta a vezérigazgató.

Örökbérlet a kezdveményes filmezéshez

„Elképzelni sem tudnánk szebb szerelmeslevelet Közép- és Kelet-Európának a SkyShowtime indulásánál” – utalt Monty Sarhan a Valentin-napi indulásra Albániában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. A különleges alkalom persze különleges bevezető akciót kívánt, mivel a SkyShowtime CEO-ja azt vallja, kedvező áron is lehet színvonalas szórakoztatást nyújtani hosszútávon. A legfontosabb információt pedig a végére hagytuk: azok, akik elsők között regisztrálnak a skyshowtime.com weboldalán, 50 százalék kedvezményt kapnak a havi alapcsomag árából (1999 forint) – egész életükre. Ez azt jelenti, hogy mindössze 999 forintért örökre élvezheted a SkyShowtime egyre bővülő kínálatát. Erre azért tényleg nehéz nemet mondani egy sorozat-, és filmőrültnek, nem igaz?

A SkyShowtime „Nézd fél áron örökre” ajánlata csak korlátozott ideig érhető el, és feltételekhez kötött, melyeket IDE kattintva olvashatsz el.

Kíváncsi vagy, miket nézhetsz még meg a SkyShowtime platformján „fél áron örökre”? A galériánkból megtudhatod, mi melyik műsorokat vártuk a legjobban!

Galéria / 4 kép

Közönségkedvenc sorozatokkal és filmekkel indul az új streamingszolgáltató Magyarországon

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.