Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A szezon legmenőbb farmernadrágjai, amelyeket évekig szívesen fogsz hordani

A szezon legmenőbb farmernadrágjai, amelyeket évekig szívesen fogsz hordani
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

4 jel, ami egyértelműen arra utal, hogy a szomszédod leskelődik utánad

Egy rossz szomszédnál nincs borzalmasabb; hát még ha titkon folyamatosan megfigyel téged!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az biztos, hogy megtalálod a kedvencedet köztük!

A farmernadrág egyértelműen az a ruhadarab, ami örök favorit, és biztosan sosem fog kimenni a divatból! Persze az már más kérdés, hogy épp milyen fazon hódít, hiszen az elmúlt évtizedekben első sorból nézhettük végig a trapézszabású darabok fénykorát, amit a csípőnadrágok követtek, majd befutottak a mom jeansek és a magas derekú darabok is. De mi vár ránk 2022 őszén, telén, valamint 2023-ban? Nos, máris felfedjük!

De mielőtt rátérünk a konkrét trendekre, íme egy szuper hír is: idén is jönnek a JOY-napok, méghozzá november 10-13. között, 400-nál is több kuponnal, akár 70%-os kedvezményekkel! Ez pedig azt jelenti, hogy most bevásárolhatsz a szezon legdivatosabb farmernadrágjaiból, ráadásul szuper áron, így rengeteg pénzt meg is spórolhatsz. Sőt, amennyiben early bird akciónk keretén belül szerzed be a kuponokat október 23-ig, csupán 1290 Ft-ot kell fizetned a kedvezményekért:

Bő szárú farmernadrág

Biztosan neked is feltűnt már, hogy a skinny fazonok helyét a bő szárú darabok vették át. Ezek előnye, hogy a legtöbb testalkaton jól mutatnak, elegánsak (pláne a megfelelő cipővel és felsővel kombinálva), ráadásul izgalmassá teszik a megjelenésedet. Nem véletlen, hogy 2023-ban sem megy sehova ez a trend!

Szerezz be a JOY-napok alatt egy ilyen vagány bő szárú farmernadrágot az Answear kínálatából, ahol 25% kedvezmény vár rád a teljes árú termékekre min. 20 000 Ft-os vásárlás esetén.

Redős farmernadrág

A redőzött farmernadrágok azért szuper választások a szezonban, mert lezser, vagány kisugárzást biztosítanak viselőiknek. Lehet, hogy nem ez lesz a legjobb választás az irodába, de a hétköznapokban abszolút favorit lesz most! Arról nem is beszélve, hogy optikailag magasabbnak tűnsz tőle.

Szerezz be a JOY-napok alatt az Answear kínálatából ilyen farmert is beszerezhetsz magadnak, hiszen 25% kedvezmény vár rád a teljes árú termékekre min. 20 000 Ft-os vásárlás esetén.

Bootcut farmernadrág

A bootcut már egy ideje hódít, 2022 őszén, valamint 2023-ban pedig biztosan sokan választják majd. Lényege, hogy a trapéz és a slim fazonok között helyezkedik el, a szára nem annyira szélesedik, így azoknak is ideális, akik a kevésbé extrém darabokat kedvelik.

30% kedvezmény vár rád minden teljes árú termékre a GAP kínálatában, a www.gap.hu-n és az Etele Plaza Gap üzletében. Szerezd be például ezt a menő boot-cut fazonú darabot:

Színes farmernadrágok

A klasszikus kék és fekete farmereken túl a színes verzióknak is érdemes esélyt adni. Azaz idén ősszel és télen a sötétzöld, khaki, sárga és pink színeknek is adj esélyt, ezek ugyanis nagyon népszerűek lesznek. Ráadásul az tuti, hogy tavasszal is megállják a helyüket!

Legyen tiéd a JOY-napok alatt egy ilyen vagány zöld farmernadrág az Answear kínálatából, ahol 25% kedvezmény vár rád a teljes árú termékekre min. 20 000 Ft-os vásárlás esetén.

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!


A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt itt!
A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.

Ráadásul most még 100 000 Ft-ot is nyerhetsz a JOY-napok alkalmával! Csak annyi a dolgod, hogy megvásárolod a kuponokat, és beküldöd az egyedi kódot, mi pedig kisorsolunk 10x100 000 Ft-ot a feltöltők között. Gyere a részletekért:

És ha még előrébb ugranál az időben, íme a 2023-as év előrejelzése:

Galéria / 8 kép

Ez lesz a 8 legmenőbb trend 2023 tavaszán

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?

Kép

A csillagjegy, akinek nagy szerencsét hoznak április utolsó napjai

Ezek a csillagjegyek különösen jól érezhetik magukat az áprilisi telihold utáni időszakban!

Kép

A filmtörténet 10 legkedveltebb filmes szerelmespárja, akiktől sokat tanultunk a párkapcsolatokról

A filmekből sok mindent megtanulhatunk az életről, ezek a filmes szerelmespárok pedig megmutatták, milyen az igazi szerelem!