Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Te leszel a legdivatosabb a nyáron, ha az alábbi darabokat viseled

rózsaszín, ruha, divat, szett
Facebook
Twitter
Pinterest
Őrületes színkombinációk, még menőbb darabokkal kombinálva: ezt a szettet nem lehet nem imádni!
A cikk támogatója ShoppieGo

Bár minden évnek megvannak a maga trendszíne (idén például a Pantone a szürkét és sárgát választotta), azért tény, hogy vannak olyan jól bevált klasszikusok, amelyek folyamatosan visszatérnek. Ha pedig nyári szezon, akkor ez az élénk árnyalatokat jelenti! Nem csoda, hogy mindenki szívesen bújik ebben az időszakban a pink különböző formáiba, hiszen ez a szín egyszerre romantikus, elegáns, és még dögös is.

Ha pedig szeretnéd megtalálni magadnak a legtökéletesebb összeállítást ebben a színben, íme Leonie Hanne influencer, modell és blogger vagány szettje, amit épp erre az árnyalatra épített fel, a legmenőbb ruhadarabokkal kombinálva.

A bézs és halvány pink az elegancia megtestesítője, ráadásul megvan az az előnye, hogy mindenkinek jól áll. És ha még trendibb összhatásra vágysz, válassz például egy ilyen nyakkivágást:

Ideje leváltani a farmert, és a feszülős darabok helyett a lengébbekre áthelyezni a hangsúlyt! A halvány rózsaszín és bézses színvilág ennél is tökéletes, de a legjobb akkor lesz az összkép, ha egy bővebb szárú nadrágot választasz.

A szandálok és papucsok terén a szögletes formák válnak felkapottá, és már fél Hollywood ezeket a retró hatású cipőket viseli. Ne maradj ki te se a trendből!

A szeszélyes időjárásban jól jön egy nagyon kényelmes és csinos átmeneti kabát, és hogy véletlenül se legyen télies hatású a szetted, a pink szín lesz a tökéletes választás!

És végül, de nem utolsó sorban hoztunk neked egy táskát is, ami keretbe foglalhatja a szettedet. Ennek a kiegészítőnek az az előnye, hogy nem feltétlenül kell ugyanolyan színűnek lennie, mint a szettednek, mert valójában egészen megdobja az összképet, ha kitűnik belőle.

Ne hagyd ki a kihagyhatatlan ajánlatokat és csapj le a kedvezményes termékekre a ShoppieGo applikáció segítségével!

A francia nők kedvenc nadrágjáról sem érdemes megfeledkezni!

Galéria / 8 kép

A sailor, azaz tengerészfazonú nadrág, amit imádnak a francia nők

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

Kép

5 izgalmas dolog, amit már most tudunk a Bridgerton új évadáról

Ideje pezsgőt bontani, hiszen május 16-tól végre streamelhető A Bridgerton család harmadik évadjának első négy része a Netflixen, amiben Colin és Penelope szerelméé a főszerep!

Kép

Egy trükk, amivel könnyebben megtudhatod a pontos melltartó méretedet

Ha sokszor szenvedsz amiatt, mert soha nem jó méretű melltartót veszel magadnak, akkor nyugi, érkezik a segítség! Ezzel a trükkel ugyanis pillanatok alatt kiderítheted a pontos méretedet!

Kép

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!