Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Női farmer dzseki – mivel kombinálható az irodai megjelenésért?

Női farmer dzseki – mivel kombinálható az irodai megjelenésért?
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 27.: a Rákok mindennél jobban vágynak a kiteljesedésre, a Mérlegek minőségi időt tölthetnek a szeretteikkel

A csillagok erre a hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Olvasd el!

9 sztár, aki szörnyű módon vetett véget a saját életének

Minden évben vesztünk el nagy sztárokat.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
A női farmer dzsekik újra virágkorukat élik. Ahogy betört a retro őrület, úgy tértek vissza a legnépszerűbb kabátfélék közé a farmer dzsekik az idei szezonban.

Ez a trendi és a szinte minden évszakban használható kabát ráadásul nem csak a sportos vagy a vagány viseletek sajátossága lehet. Divatos fazonjai közt akadnak olyan darabok, amelyek rendkívül jól mutatnak akár az üzletiesebb megjelenéshez is. Hogyan viseljük ezeket tehát irodai outfitünkhöz?

Farmer dzseki – univerzális viselet bármily alkalomra

A tavaszi napok, a szeszélyes záporok, valamint a nyári hűvös reggelek és esték egyaránt kedveznek a farmer dzsekiknek. Ezért amikor dolgozni készülünk reggel, remek megoldást jelenthetnek a különféle pulóverek helyett is. Mivel ma már farmerkabátból is számtalan fazon létezik, felmerül a kérdés, hogy egy irodai vászonnadrág plusz blúz párosításhoz hogyan illeszthetjük be ezt az inkább lazaságáról ismert ruhadarabot? A legjobb, ha elsődlegesen a fazonra koncentrálunk ilyenkor. Manapság már kapni kifejezetten letisztult, elegáns vonalvezetésű farmer dzseki típusokat. Ezek jellemzően áramvonalas, karcsúsított női farmer dzseki fazonok, amelyek remekül passzolnak akár kosztüm mellé is. Ebből adódóan természetesen bármilyen üzletiesebb, irodai összeállítást feldobhatnak. Egy dologra viszont feltétlen figyeljünk oda ilyenkor: ha farmerből szeretnénk elegánsabb darabot választani, az lehetőleg mindig fekete vagy sötétkék legyen – ebből az anyagból ugyanis többnyire ezek az eleganciát tükröző színvariációk.

Kép
forrás: PR

Farmer dzseki blézer helyett

A béleletlen női farmer dzseki kiválóan hordható akár blézer helyett is. Ráadásul kifejezetten kaphatóak ilyen fazonú úgymond farmer blézerek is. Aki ilyet választ, az bátran viselheti azt szövetnadrághoz és miniszoknyához is, akár a legüzletiesebb megjelenésre fókuszálva. Egyszerre csinos és fiatalos lehet megjelenésünk egy sötétkék farmer blézerrel, amihez remekül passzolnak a kék más árnyalatai, de akár teljesen eltérő színek is. Hiszen jó, ha tudjunk, a farmer színe az egyetlen, amit nem muszáj kombinálni a ruházatunk egyéb színárnyalataival. Annyira megszoktuk ugyanis ezt a farmerkéket, hogy mindenhez illően jónak látjuk, ezért nem szükséges „valami más kéket” is bevetni a ruházatunkban hozzá. Ezek általában klasszikus megoldások, viszont ha újítani szeretnénk és a munkahelyünkön megengedett, akkor a farmerdzsekiket hordhatjuk pólóruhához vagy akár leggings mellé is. Mindkét ruhadarabból kapni kifejezetten visszafogott, elegáns típusokat is. A MODIVO kínálatában például rengetegféle leggings közül válogathatunk az alábbi linkre kattintva: https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/nadragok/leggingsek

Milyen cipőt válasszunk farmer dzsekihez?

A farmer dzseki ilyen szempontból hálás ruhadarab, ugyanis a legtöbb lábbeli igazán jól passzol hozzá. Ezért ha munkahelyünkre tervezünk farmerdzsekiben menni, akkor ugyanúgy választhatunk hozzá csinos magassarkút, mint ahogyan egy visszafogottabb, üzletiesebb félcipő is. Ha nyáron tervezzük viselni dzsekinket, akkor pedig ne habozzunk a választással: egy pár szandál ugyanis tökéletes kiegészítője lehet.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Kép

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Kép

Toplista: Minden idők 10 legjobb romantikus filmje, amit MUSZÁJ megnézni

Készítsd a popcornt, aztán tarts maratont a legnépszerűbb romantikus filmekből, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcodra, vagy a könnyekig meghatnak.

Kép

A citromos víz 6 áldásos hatása, amiért érdemes fogyasztanod: a súlycsökkentés mellett másban is segítségedre lehet!

Gyakran halljuk, hogy a citromos víz mennyi mindenre jó, és a fogyókúrázók egyik csodaszere. Mások ezt kételkedve hallgatják, de mi az igazság? Valóban olyan hatásos, amilyennek mondják vagy ez is csak egy mítosz?