Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nem mindennapi kiegészítő, színes egyéniségeknek

Nem mindennapi kiegészítő, színes egyéniségeknek
A nap cikke

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az időjárás igencsak szeszélyes ezen a nyáron, könnyen megeshet, hogy délelőtt elindulunk a verőfényes napsütésben, a kék égen csak néhány apró fehér felhővel szemezünk, majd pár óra múlva ugyanott szinte feketeség és meg is jött a zápor.

A nyári estékbe pedig szivárványok és vöröslő égbolt ültet be minket, ez a színkör pedig az ASUS új VivoBook szériájában is elkísér minket, ami lehetőséget biztosít arra, hogy új kedvencünk ne csak tudásában, hanem küllemében is passzoljon a személyiségünkhöz és az adott napi szettünkhöz.

Kép

A VivoBook szériára jellemző fiatalos stílust ezúttal is egyedi színpalettával dobták fel, hiszen a lázadó fekete, elszánt vörös, gaia zöld és ábrándosfehér árnyalatok különösen jól mutatnak a texturált felülettel ellátott teljesen fém háznak köszönhetően, mely a színek mellé a minőséget is megadja, a gyémántmetszett élek pedig a letisztultságot és a kényelmet garantálják. A fekete szín kissé visszahúzódó személyiséget rejthet, ugyanakkor a csendesen lázadó titokzatos jellem mögött elegancia, függetlenség és méltóság bújhat meg. A vörös színt nem véletlenül hívja elszánt vörösnek a gyártó, hiszen kisugárzó energiát és elszántságot tükröz, tulajdonosa a társaság központjában álló személyiség. A fehérrel soha nem lőhetünk mellé, a letisztult eleganciát sugárzó fehér VivoBook bármilyen színes ruhához egy szuper kontrasztos kiegészítő. A zöld szín pedig a természet közelsége mellett nem elfelejtendően a sárga és a kék keveréke, vagyis ötvözi a tudatos szellemiséget és a lélek egyensúlyát.

Utazáskor, a mindennapi szállításkor és úgy alapvetően is fontos, hogy egy laptop igenis könnyű és kompakt legyen. A 14 hüvelykes kijelző a legtöbbek számára elegendő vizuális teret biztosít az általános felhasználáshoz, az irodai szoftverekhez vagy éppen a filmezéshez, ami egyébként a meglehetősen vékony káváknak köszönhetően az átlagosnál jobb élményben részesít minket. Ehhez hozzájön még a mindössze 1,4kg-os súly és a 15,9mm-es vékonyság, vagyis a legtöbb táskában elfér és a vállunkat sem nyomja majd egész nap.

Kép

A kijelzőt felnyitva a háttérvilágításos magyar billentyűzet tárul elénk, tehát az éjjeli baglyoknak is jó választás lehet az új VivoBook. A korábban említett meglepetést is a fedlap felnyitása után kapjuk meg, hiszen az Enter gombot egy neon sáv öleli körül. A dizájnerek ezzel szerettek volna utalni, hogy minden leütés egy elhatározás, mely felelőséggel jár. Kicsit belegondolva tényleg van egy ilyen, kissé elfelejtett funkciója is ennek a gombnak, de egyébként ha másért nem is, az egyediségért mi nagyon megszerettük. Ha számokkal dolgoznátok, akkor a touchpad-be épített NumberPad funkció lesz a kedvencetek, hiszen alapvetően helyet nem foglal, mégis akár este is azonnal kéznél van.

A hordozhatósághoz az üzemidő is hozzátartozik, melyben egészen jól helytállt a tesztalanyunk, egy átlagos munkanap vagy jó néhány rész a kedvenc sorozatunkból nem jelenthet akadályt. Ha mégis extrém napot tudnánk magunk mögött, akkor a gyorstöltés funkciónak hála mindössze 49 perc alatt 60%-ra tölthetjük fel a gépet, mely újabb hosszú órákat garantál. A modern hardverek közül a gyors SSD tárhelyet mindenképpen érdemes kiemelni, a WiFi sebességgel gondunk biztosan nem lesz, hiszen a legújabb WiFi 6-os szabványt is támogatja a gép, ahogy a vezeték nélküli Bluetooth headseteket is.

Az új VivoBook S14 itthon minden említett színben elérhető, méghozzá többféle konfigurációban, akár már 240 000 Ft alatti kezdőáron.

Az Asus Facebook oldalát >> itt éred el!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!