Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Eláll a lélegzeted, ha meglátod, milyen gyönyörű Mel Gibson szerelme: a 34 év korkülönbség sem állt közéjük!

Eláll a lélegzeted, ha meglátod, milyen gyönyörű Mel Gibson szerelme: a 34 év korkülönbség sem állt közéjük!
A nap cikke

Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: összejött a Bridgerton két sztárja a való életben

Ezek a fotók most ismét nagy figyelemnek örvendenek, és egyre többen vélik úgy, hogy egy párt alkot a két sztár.

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 13.: a Bikák hatalmas lendületet kapnak, a Skorpiók elhamarkodottan ítélkeznek

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

9 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

Sokszor nehéz különbséget tenni vonzalom és igaz szerelem között, pedig óriási különbség van a kettő között, ami a férfiak esetében még inkább igaznak mondható.

Olvasd el!

Julia Roberts elárulta, mi történt a Micsoda nő álompárjával 23 évvel később: nem erre a válaszra számítottunk

Spoiler Alert: jobb, ha bekészíted a zsepiket, mielőtt elolvasod a színésznő válaszát...

Olvasd el!

Palvin Barbi gyönyörű erdei tündérnek öltözött: elképesztő szettben jelent meg

A magyar modell mindig meg tudja lepni a rajongókat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki május végén megtapasztalja az igazi jólétet: váratlan gazdagság éri őket!

A májusi eső aranyat ér – szól a mondás. Ez pedig valóban manifesztálódni fog ebben a hónapban!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mel Gibson közel a hatvanhoz végre rátalált álmai asszonyára.

Az immár 67 éves színészlegendának, Mel Gibson Mel Gibson színész, rendező, producer 14cikk 4galéria 0videó Még több róla nak olyan nagyszerű filmalkotásokat köszönhet a világ, mint a Mad max-filmek, A hazafi, a Jelek, A rettenthetetlen, a Visszavágó, a Maverick, a Halálos fegyver-filmek és még sorolhatnánk szinte vég nélkül. 1993 óta rendezőként is dolgozik, ő készítette A Passió, az Apocalypto és A fegyvertelen katona című filmeket.
A két Oscar-díjas sztár egy New York közelében fekvő kisvárosban látta meg a napvilágot, szülei 11 gyereke közül ő volt a 6., egyben a második fiú. Az ír és ausztrál felmenőkkel rendelkező színész szülei nagyon vallásosak voltak, így az ő hite is erős.
Annak idejében Ausztráliában, Sydney-ben iratkozott be drámaiskolába, hogy kitanulhassa a színészmesterséget. A diploma után, 1977-ben azonnal elkedzett dolgozni az első Mad Max filmen, aminek főszerepét azért kapta meg, mert „balhés arcnak” tűnt.

Mel Gibson Mel Gibson színész, rendező, producer 14cikk 4galéria 0videó Még több róla ebben a 34 évvel fiatalabb nőben találta meg élete szerelmét

Mel Gibson Mel Gibson színész, rendező, producer 14cikk 4galéria 0videó Még több róla 1977-ben, mindössze 21 évesen ismerkedett meg az ausztrál fogászati ápolónővel, Robyn Moore-ral, akivel azonnal egymásba szerettek. 1980-ban egy meseszép katolikus szertartás keretein belül házasodtak össze, házasságukból hét gyermek született, egy lány, Hannah 1980-ban, illetve hat fiatalabb fiú, Edward, Christian, William, Louis, Milo és Thomas. 26 év házasság után Robyn Moore úgy döntött, el akar válni a színésztől, ezért 2006-ban elköltözött közös otthonukból, 2009-ben pedig beadta a bíróságra az ehhez szükséges papírokat. Utóbbit akkor tette meg, amikor Mel Gibsonról megjelent egy csomó lesifotó, amiken egy Oksana Grigorieva nevű zongoristával strandolt. A színész végül összejött a nővel, akitől 2009-ben megszületett Lucia nevű lánya. 2010-ben botrányos körülmények között szakítottak.

Mel Gibson Mel Gibson színész, rendező, producer 14cikk 4galéria 0videó Még több róla tehát tönkrement házassága után sokáig nem találta a szerelmet és a boldogságot, 2014-ben azonban kincsre lelt, ekkor ismerkedett meg egy Costa Ricára tett üzleti út során az egykori lovastornász bajnokkal és írónővel, a nála 34 évvel fiatalabb Rosalind Ross-szal. Szerelmük hajnalán a nő csupán 24 éves volt, azonban azonnal igent mondott az akkor 58 éves színésznek, amikor randira hívta és együtt elszöktek Panamába. Azóta elválaszthatatlanok, egy percet sem töltenek külön. Annak ellenére, hogy a sztárnak már született nyolc gyermeke korábbi kapcsolataiból, nem félt a további gyermekvállalástól, így 2017-ben megszületett közös gyerekük, egy fiú, aki a Lars Gerard nevet kapta. Ezzel Mel Gibson Mel Gibson színész, rendező, producer 14cikk 4galéria 0videó Még több róla kilencszeres apukává vált.

„Nagyon szeretjük egymást. Ő egy felnőtt ember és kölcsönösen szeretjük egymást. Talán van olyan, hogy a korkülönbség gondok okoz, de szerencsére nálunk minden nagyszerűen működik. Szeretem. Mi mást kérhetnék még az élettől?” – mondta kedveséről Mel egy interjúban.

Kép
forrás: Getty Images

Rosalind Ross külseje tagadhatatlanul lenyűgöző, az viszont biztos, hogy csak akkor tudjuk sokáig megőrizni a szépségünket, ha teszünk is érte! Az arcápolási praktikák pedig manapság az aranykorukat élik, így, ha te is úgy döntenél, hogy felturbóznád a beauty készleteidet, akkor szuper hírünk van! Megérkeztek ugyanis végre az őszi JOY-Napok (november 9-12.), így lehetőséged lesz beszerezni például ezt a szuper retinolos arckrémet, ami garantáltan lelassítja az öregedési folyamatokat:

Ha pedig érdekelnek az arcfiatalító trükkök, akkor mindenképpen katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 gyakorlat, amivel eltüntethető a toka és megszépíthető a nyak bőre

Megnézem a galériát
“JOY-napok“/

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

6 ártalmatlannak tűnő tünet, amit valójában betegségre utal

Érdemes megnézetni magadat egy orvossal, ha az alábbiak közül bármit viszonylag gyakran tapasztalsz.

Kép

MINDEN, amit látnod kell májusban a Disney+-on

A streamingszolgáltató platformjára izgalmas sorozat, megható film és exkluzív dokufilm is felkerült az utóbbi hetekben: ne hagyd ki ezeket!

Kép

6 különleges, ám kevésbé ismert gyümölcs, mely rendkívül jótékony hatással lehet szervezetedre

Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!

Kép

6 jel, hogy olyan kapcsolatot erőltetsz, aminek nincs értelme

Nem könnyű beismerni magunknak, hogy olyan ember mellett kötöttünk ki, aki valójában nem tehet minket boldoggá hosszútávon, de ha az alábbi jeleket észreveszed magadon, az már mindenképpen szakító-ok!