Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet a L'Oréal új, globális nagykövete

Az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet a L'Oréal új, globális nagykövete
A nap cikke

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 8.: az Ikreknek hirtelen kell cselekedniük egy bizonyos helyzetben, a Vízöntők számára nagy kihívás adódik

A hét közepe is számos izgalmat ígér, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akit újholdkor egy óriási örömhír ér: meglepetések és ajándékok várnak rájuk!

Nagyon jó energiákat hoz az újhold ezeknek a csillagjegyeknek az életébe.

Olvasd el!

Teszt: Válaszolj 6 üzenetre, és eláruljuk, lélekben hány éves vagy!

Mindig is tudni akartad, hogy lélekben hány éves vagy? Most a válaszaidból pillanatok alatt kiderülhet az igazság!

Olvasd el!

A pasid csillagjegye rejtett dolgot árul el a személyiségedről és a kapcsolatotok jövőjéről

Megismerkedtél valakivel, és bár nem tudod megmagyarázni miért, de már az első pillanattól fogva elképesztően vonzódsz hozzá? A titok a pasik csillagjegyében rejlik!

Facebook
Twitter
Pinterest
Fontos üzenetet ad át a színésznő!

Minden idők egyik legnagyobb színésznője, az önbizalom megtestesítője és a változások aktivistája – A L’Oréal Paris örömmel jelenti be legújabb globális nagykövetét, Kate Winslet Kate Winslet színésznő, énekesnő 52cikk 2galéria 1videó Még több róla -et, aki osztozik a nők küldetésében: soha ne kételkedj önmagadban, mi mind megérdemeljük.

Kép
forrás: PR

Saját sorsának megálmodója

Miután megkapta kora legnagyobb sikerfilmjének, a Titanicnak főszerepét, Hollywood felfedezte az akkor 21 éves Kate Winslet Kate Winslet színésznő, énekesnő 52cikk 2galéria 1videó Még több róla -et. A fiatal színésznő a hollywoodi filmek helyett jelentőségteljes szerepeket választott, melyekhez személyes kapcsolat fűzte, és amelyek a nőket teljességükben és emberségükön keresztül mutatta be. Elhatározta, hogy eggyé fog válni karaktereivel, ahelyett hogy csak szerepeket játszana. Az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmben, egy olyan nőt alakított, akinek a szerelme emlékei kitörlődnek. Az Apró titkokban egy utálatos anyuka, míg A szabadság útjai című filmben egy nyughatatlan feleség. Tehetségével és sokoldalúságával rengeteg elismerést- többek között a kritikusokét is kivívta magának. Harmincas évei elejére a legfiatalabb, legtöbb Oscar-díjra jelölt színésznő lett, 2008-ban pedig elnyerte első Oscar-díját A Felolvasóban nyújtott alakításáért.

Erejét és emberfeletti képességét mutatja többek között az is, hogy az Avatar 2 című filmben betöltött szerepe kedvéért a közelmúltban megtanulta a szabadtüdős merülés technikáját. A filmben több, mint 7 percig tartja vissza lélegzetét a víz alatt. A forgatás során ismét találkozhatott a Titanic rendezőjével, James Cameronnal, akivel közösen dolgozhat az Avatar 2 forgatása során is.

A női hangok felerősítője

Kate Winslet Kate Winslet színésznő, énekesnő 52cikk 2galéria 1videó Még több róla szenvedélye azon nők megszemélyesítése, akiknek történeteit soha nem mondták el a képernyőn, hogy ezáltal visszaadja számukra történelmi jelentőségüket. Legutóbbi szerepében, a Megkövült szívekben, Francis Lee rendező második filmjében, a fosszíliagyűjtő Mary Anning el nem mondott történetét viszi vászonra. Kate Winslet Kate Winslet színésznő, énekesnő 52cikk 2galéria 1videó Még több róla Anning szerepét játssza, akinek nevéhez a XIX. század legfontosabb kövületeinek felfedezése fűződik.

„Sok munka kellett ahhoz, hogy eljussak egy olyan szintre, ahol nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok, ahol elfogadom a hibáimat. Örömmel csatlakozom a L'Oréal Paris csapatához, hogy kijelenthessem: bátorság és erő kell ahhoz, hogy elhidd, hogy megérdemled. Néha előfordulhat, hogy úgy érzed, nem érdemled meg... Mindannyiunknak vannak ilyen pillanatai, és ettől leszünk emberiek mindannyian. De minél többet mondod ezeket a szavakat, és hiszel mindabban, ami valójában vagy, akkor az idővel és a magadba vetett hittel te is úgy érzed majd, hogy megérdemled” - említette a színésznő.

Kép
forrás: PR

„Kate Winslet igazi ikon – aki filmjeiben és a való életben egyaránt erős nő – egy bátorító hang a L'Oréal Paris missziójában: higgy magadban, hogy a következő generáció egy pillanatig se kételkedjen ebben. Kate Winslet tehetségével kelti életre a női történeteket és támogatja azokat, akik nem tudják hallatni hangjukat – Kate Winslet közvetíti az emberek felé azokat az értékeket, amiket a L'Oréal Paris magáénak vall. Arra ösztönzi a nőket, hogy ismerjék meg értékeiket, ünnepeljék szépségüket és merjenek önmaguk lenni” - mondta Delphine Viquier-Hovasse, a L'oréal Paris globális márkaelnöke.

Önbizalomhiánytól az elfogadásig

Kate Winslet Kate Winslet színésznő, énekesnő 52cikk 2galéria 1videó Még több róla az önbizalomhiánytól az önelfogadásig vezető útját inspiráló nyitottsággal osztja meg. Számos díja közül az egyiket mindazoknak a lányoknak dedikálja, akik kételkednek önmagukban. A színésznő egy hang, amely magabiztosságot közvetít mindenki számára. A következő generáció mentora, a színésznő a kritikusok által elismert Easttowni rejtélyek című HBO sorozat főszereplője és producere, ahol egy kisvárosi nyomozót játszik, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz.

Kép
forrás: PR

Hangja azoknak, akik nem tudják hallatni a hangjukat

Kate Winslet Kate Winslet színésznő, énekesnő 52cikk 2galéria 1videó Még több róla a L’Oréal Paris értékeivel azonos értékeket közvetít: egyenlő jogok, feminizmus, befogadás és fenntarthatóság. Az életben, akárcsak a művészetben, támogatja a nők jogait. Mivel a családon belüli erőszak az egekbe szökött a lezárások során, a színésznő csatlakozott az ENSZ Women mozgalomhoz, hogy közvetítse a globális Shadow Pandemic kampányt, melynek célja az emberek ösztönzése arra, hogy ellenőrizzék a veszélyeztetett nőket. Az Ovarian Cancer Action kampány támogatásával egy olyan világért dolgozik, ahol egyetlen nő sem hal meg petefészekrákban. A hátrányos helyzetű gyermekek támogatójaként alapítója a Golden Hat Alapítványnak, amely kampányt folytat az autizmussal élő emberek iránti attitűd megváltoztatásáért. A jótékonysági célokból a Cardboard Citizens támogatójaként azt javasolja, hogy a színház révén változtassák meg a hajléktalan emberek megítélését. Környezetvédelmi tevékenységei között szerepel a The Word Forest Organization támogatása, amely fákat ültet, megkönnyíti az oktatást és támogatja a nők csoportját Kenyában. Mindezen túl még további lépést tesz: megszünteti a színészi karrierjével járó szén-dioxid-kibocsátását.

Az első L'Oréal Paris kampány, amiben feltűnik a csodálatos Kate Winslet, az új Preference hajfesték 2021 júniusi kampánya lesz.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Bőrpanaszok és szívproblémák enyhítése? Ez csak kettő a lenmag 13 áldásos hatása közül!

Hallottál már napjaink egyik nagyon áldásos magjáról, a sokak által superfoodként emlegetett lenmagról? A világ egyik legősibb magjaként számon tartott növény felhasználása igen sokrétű, hiszen számos egészségügyi problémára kiválóan alkalmazható, tele van vitaminnal és rosttal, és a gasztronómiában és a ruhaiparban is előszeretettel alkalmazzák.

Kép

10 sokkoló fotó a 10 évvel ezelőtti MET-gáláról

A 2014-es MET-gála fotói garantáltan visszarepítenek majd a múltba!

Kép

Ezért a szandálért őrül meg most a TikTok: másold le a stílust!

Mindig van valami, amit felkapnak a netezők, most épp egy szandál került sorra.

Kép

10 női sztár őszintén beszélt arról, milyen hatalmas mellekkel az élet: nem a plasztikának köszönhetik!

Kislányként a legtöbben csodás, kerek, nagyobb méretű cicikre vágyunk, hiszen a filmekből, a férfiak reakcióiból arra következtetünk, hogy nemcsak szép, de valahol elvárás is egy nő külsejét illetően, hogy nagy mellei legyenek.

Kép

6 meghökkentő kapcsolat a királyi család és Magyarország között

Sok-sok szállal kapcsolódik Magyarország a brit királyi családhoz, mi pedig mindről lerántottuk a leplet!

Kép

Ezek voltak a Jóbarátok legjobb és legrosszabb részei

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában kiveséztük a Jóbarátokat, és megvitattuk, hogy mi volt jó és rossz a sorozatban.