Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

4+1 szempillaspirál, amik pillanatok alatt igéző tekintetet varázsolnak

4+1 szempillaspirál, amik pillanatok alatt igéző tekintetet varázsolnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Facebook
Twitter
Pinterest
Te is bajban vagy, amikor a kozmetikumok széles választékával szembesülsz?

A szempillaspirál a smink szerves része, így a nők nagyrészének mindennapi kelléke, ugyanis pillanatok alatt csodás tekintetet érhetünk el vele. Ám legjobb termék megtalálásához vezető út sokszor igencsak rögös, hiszen a boltok polcain több száz különböző variáció várja, hogy hazavigyük őket. Nem csoda, hogy a bőség zavarában és a megannyi fajta kefe között könnyen eltéved az ember lánya. Egy biztos: a csábítás első legfontosabb kelléke, ami egyből felöltözteti a szemet, az a szempillaspirál. Pánikra semmi ok, hiszen a JOY-Napokon május 13-16. között most a legjobbak közül válogathatsz kedvezményesen. Ráadásul ezúttal rekordmennyiségű kupon közül találhatod meg a legjobbat és szerezheted be a kedvenceid. Ugye, hogy nem éri meg kihagyni?

Egy jól sminkelt szem akár az egész arcunkat szebbé varázsolhatja. Ehhez pedig szinte elengedhetetlen a legjobb szempillaspirál beszerzése. Bemutatjuk a legszuperebbeket, amikkel azonnal elérheted a dús és igéző szemeket.

Ezeket a termékeket jobb, ha nem hagyod ki a JOY-Napok alatti shopping során!

Ha valami igazán különlegesre vágyunk, akkor ezt a barna színű kozmetikumot muszáj beszereznünk. A nem mindennapos szempillaspirál használatával felfedezheted a vastag és kifejező pillák világát egy kis színnel megbolondítva. Na ez kell nekünk! Csapj le rá időben és szerezd meg 20% kedvezménnyel az Inglot üzleteiben vagy az online vásárlás során.

Vannak, akik a könnyed és folyékony formulájú festékkel ellátott szempillaspirálokra esküsznek. Ez nekik tuti befutó termék lesz! Speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetet, így azonnal igéző szemeket varázsol. Jó hír, hogy most 40% kedvezménnyel szerezheted be a Rossmann üzleteiben vagy az online drogériájában!

Egy nőnek sem hiányozhat a sminkkészletéből a vízálló szempillaspirál, elvégre ez tényleg egy csoda találmány! Nemcsak megnöveli a pillák volumenét, de dússá varázsolja őket anélkül, hogy összeragadnának. Ha mindez nem lenne elég, a vízálló formulának köszönhetően biztosítja a hosszan tartó fennmaradását is. Hát nem nagyszerű? Szerencse, hiszen most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg az Inglot üzleteiben vagy az online vásárlás során.

Intenzív színű és extra hosszú pillákra vágysz? Ezzel a kozmetikummal most pillanatok alatt elérheted ezt! Jelentős mértékben sűríti a pillákat és nem kenődik szét, így garantáltan jó választás. Ki ne hagyd a szuper ajánlatot, amivel most 40% kedvezménnyel szerezheted be a Rossmann üzleteiben vagy az online drogériájában!

Ahogy az arcunknak, úgy a pilláinknak is szüksége van a rendszeres ápolásra, amiben ez az alapozó segítségünkre lehet. Argán-, jojoba- és kókuszdió olaj segítségével biztosítja az idő múlásával megerősített, táplált és kondicionált érzését. Ugye te is beszerzel egyet? Most nem szalaszthatod el a lehetőséget, hiszen most 40% kedvezménnyel szerezheted be a Rossmann üzleteiben vagy az online drogériájában!

Ha mindez nem elég, válogass a rekor mennyiségű kuponok közül a JOY-napokon és szerezd be a kedvenc termékeidet akár 10-50-70% kedvezménnyel!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Galéria / 7 kép

7 termék a #vegyéltavaszit vásárról, amivel feltöltheted a tested és a lelked

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.

Kép

10 öregedésgátló tipp Julia Robertstől, aminek köszönhetően legalább 15 évet letagadhat

Mindig is egyértelmű volt, hogy Julia Roberts sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál. Most viszont elárulta a legtitkosabb öregedésgátló trükkjeit!

Kép

Gyászol a világ: Elhunyt a Titanic és a Gyűrűk ura sztárja, Bernard Hill

Bernard Hill neve sokak számára lehet ismerős, ugyanis a tehetséges színész volt A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterének, Théoden királynak a megformálója.

Kép

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Rémálom! 7 alkalom, amikor egy hollywoodi színészt undorító dologra kényszerítettek egy meghallgatáson

A színészek élete sem mindig tejfel! Főleg, ha forgatásokról van szó!