Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Pattanás – és foltmentes arcbőr a magabiztos megjelenésért

Pattanás – és foltmentes arcbőr a magabiztos megjelenésért
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ne keseredj el! Itt a megoldás akne után maradt hiperpigmentált foltokra.

A bőr állapota számos külső és belső tényező függvénye. Ilyenek például a szennyezett levegő, az UV sugárzás, valamint életvitelünk minősége is, amelyhez hozzá tartozik hogyan étkezünk, vagy mennyire stresszesek a mindennapjaink. Bőrgyógyászati kutatások alapján ezen okok miatt gyakrabban jelenhetnek meg pattanások, melyek után zavaró nyomok maradhatnak az arcon. Az Eucerin DermoPURE termékcsalád legújabb fejlesztése az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum és az Eucerin DermoPure Protektív fluid SPF 30 együttes használatával jelentős eredményt érhetünk el a foltok eltüntetésében.

Kép

Sokan jóval az akut pattanások eltűnése után is akne utáni jeleket tapasztalnak, amelyek akár több évig láthatóak maradnak. Ilyen esetekben túlzott mennyiségű melanin halmozódik fel, ezt hívják gyulladás utáni hiperpigmentációnak. Körülbelül minden második ember tapasztal ilyen foltokat, felmérések alapján a serdülők 95% -át és a felnőttek 40% -át érinti ez a probléma, férfiak és nők egyaránt fogékonyak lehetnek erre.

Az Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum lehetővé teszi, hogy legyőzze a pattanás utáni foltokat 3 kulcsfontosságú tényezővel:

  • Aknét követő hiperpigmentáció elleni védelem: a szabadalmaztatott Thiamidol összetevőnek köszönhetően csökkentheti az akne következtében kialakult foltokat az arcbőrön és megelőzheti újbóli kialakulásukat.
  • Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenteni a pattanásokat, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt.
  • Mattító hatás: A termék a Szérum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít. A termék formulája könnyű, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Nem komedogén, tehát nem tömíti el a pórusokat.

A Hármas hatású szérum fokozott hatékonysággal rendelkezik, ha az Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30 -cal együtt használják. Az SPF 30 UVA/B szűrők megvédik a bőrt a pattanás utáni foltok napfény okozta sötétedésétől és megakadályozzák azok megjelenését, az antibakteriális Decanediol pedig segít megelőzni a foltokat. Az Eucerin által készített tanulmányokban résztvevő válaszadók arról számolnak be, hogy a termékek nemcsak életüket javították és megkönnyebbülést nyújtottak, hanem a leghatékonyabbak a pattanás utáni jelekkel szemben azok közül, amelyeket valaha is kipróbáltak.

Eucerin DermoPure Hármas hatású szérum, 40 ml

  • Könnyű textúra
  • Gyorsan felszívódik
  • Nem zsíros
  • Nem komedogén (nem tömíti el a pórusokat)
  • Antibakteriális
  • Enyhe illatú

Ajánlott fogyasztói ár: 4690 Ft

Kép

Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30, 50 ml

  • Könnyű, folyékony textúra
  • Gyorsan felszívódik
  • Nem zsíros
  • Antibakteriális
  • Nem komedogén
  • Kiváló smink alap
  • Illatanyag mentes

Ajánlott fogyasztói ár: 4690 Ft

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Kép

6 dolog, amire minden étkezőnek szüksége van

Nem számít, hogy a családi ebédek központja, vagy csupán akkor használod, amikor vendégek érkeznek hozzád. Az étkező berendezése kulcsfontosságú. Fusd végig az alábbi listát, és győződj meg arról, hogy valamennyi alapvető eleme megtalálható-e a tiédben is.

Kép

3 étel, amivel 40 év felett elkerülheted a hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép

Victoria Beckham káprázatos eljegyzési gyűrűjét eláll a lélegzet - FOTÓ

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép

7 meglepő tipp a spóroláshoz, amire talán nem is gondoltál

Mindenkinek mást jelent a takarékoskodás, ráadásul van, aki túltolja, más pedig nem elég hatékony.

Kép

10 vonzó sztár, akinek a testvére még nála is sokkal szexibb

Vannak olyan hollywoodi sztárok, akiken a testvérük bizony túltesz külsőben, még akkor is, ha nem sokat hallunk róluk!