Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Visszatért az élet a Parkba - meghosszabbított jubileumi szezonnal és színes programokkal varázsol fesztiválhangulatot a városba a helyszín

Visszatért az élet a Parkba - meghosszabbított jubileumi szezonnal és színes programokkal varázsol fesztiválhangulatot a városba a helyszín
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek sok idő után megoldódnak a pénzügyi gondjai: igazi gazdagság vár rájuk!

Néhány csillagjegy egy nagyon nehéz időszakot fog hamarosan lezárni, aminek következtében végre megoldódnak a pénzügyi gondok is!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 6.: a Mérlegek vitás helyzetbe kerülnek, a Nyilasok fontos döntést hoznak meg

A csillagok a hét első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Heti horoszkóp május 6-12.: a Bikáknak érdemes óvatosabban kockázatokat vállalniuk, az Oroszlánoknak komoly feladatot kell teljesíteniük

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Így segít az őrangyalod abban, hogy meggazdagodj 2024-ben a csillagjegyed alapján

Minden csillagjegyhez tartozik egy őrangyal, és most azt is eláruljuk, hogy a saját őrangyalod hogyan fog segíteni meggazdagodni ebben az évben.

Olvasd el!

A rák 8 korai jele, amit sokan nem ismernek: a köhögés és az állandó fáradtság is figyelmeztető tünet

Sok esetben a ráknak nagyon szokatlan, meglepő jelei vannak, amelyeket sokan nem ismernek, pedig fontos, hogy időben felismerje mindenki!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Budapest Park jubileumi 10. születésnapja már magában ünneplésre méltó, azonban az elmúlt időszak mindannyiunkat érintő nehézségeinek múlása még több okot ad arra, hogy fergeteges hangulat költözzön a Soroksári útra. A hazai és külföldi előadók koncertjei mellett a Park bulisorozatai 4 tánctéren, változatos zenei felhozatallal biztosítják a hajnalig tartó önfeledt szórakozást.

A fesztiválhangulat visszatért, a zenekarok, a vendégek szívébe és persze a stábtagok szívébe. Akárcsak a poharak a pultoknál, ugyanúgy telt meg a nagy tánctér lelkes látogatókkal, akik újra a szabad ég alatt ünnepelhették kedvenc előadóik visszatérését. Összesen 614 napot kellett erre várni, de újult erővel tért vissza a Park, és elindította jubileumi tizedik szezonját - a java viszont még hátra van! Mutatjuk, milyen fergeteges koncertekkel várnak még a nyáron!

Július

A július őrült hangulatú koncerteket tartogatott eddig, és még nem ér véget, hiszen a Budapest Parkba látogat július 22-én a Magna Cum Laude, július 23-án pedig a Park életében először Ákost köszöntheti a nagyszínpadon. “Nagykorúvá válását” ünnepli születésnapi koncertjén a Punnany Massif 24-én, majd július 29-én Ganxsta Zolee és a Kartel szókimondó szövegeitől lesz hangos a Park nagy tánctere. Hazánk legnépszerűbb rockzenekara, a 30 éves Tankcsapda ebben az évben három részletben vonultatja fel eddigi életművét a Budapest Park közönségének. Az első évtized teltházas koncertje után július 30-án a második évtized slágereire tombolhat a közönség, majd az éjszakai hangulatért a Necc Party lesz a felelős.

Kép
forrás: Lengyel Balázs

Augusztus

Egy dolog biztos! Az élőzene szerelmesei augusztus hónapban sem fognak unatkozni, hiszen egy fergeteges Majka és Curtis #TRIPLAKONCERT fog löketet adni a nyár utolsó hónapjának 5-én, 6-án, valamint 7-én. 12-én ismét színpadra áll és bemutatja legújabb dalát a hiperkarma, 13-án Rúzsa Magdi fogja elvarázsolni a Parkba látogatókat, majd a Bagossy Brothers Company dalait énekelheti egyként a közönség 14-én. Az augusztus második fele is fergeteges fesztiválhangulatot ígér, hiszen egy nemzetközileg ismert zenekarral, a Dubioza Kolektivvel készül közös koncertre a Bohemian Betyars, majd ByeAlex és a Slepp lép a Budapest Park színpadára legnépszerűbb dalaival. A tőle megszokott őrületes hangulatot hozza Krúbi és bemutatja az Ösztönshowt, valamint különleges felállásban színpadra áll a Random Trip egy all-star esemény keretein belül, augusztus 27-én pedig pályafutása során először fogja megénekeltetni a Park közönségét Dzsúdló.

És ez még mindig messze nem minden, hiszen október 16-ig számos hazai és külföldi előadó visz életet a nagyszínpadra. A Park “újra a miénk!”, hiszen az élőzene rajongók, illetve az éjszakai bulizni vágyók újra a csillagos ég alatt élvezhetik a koncerteket a tágas tánctéren, továbbá a fő fellépők után pedig 4 helyszínen folytathatják az önfeledt szórakozást.

Részletes program: www.budapestpark.hu

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

3 étel, amivel 40 év felett elkerülheted a hízást

Te is a menopauza kellemetlen tüneteivel küzdesz? Mutatjuk milyen gyulladáscsökkentő ételeket fogyassz, amikkel enyhítheted őket, ráadásul a súlygyarapodást is elkerülheted!

Kép

Victoria Beckham káprázatos eljegyzési gyűrűjét eláll a lélegzet - FOTÓ

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép

7 meglepő tipp a spóroláshoz, amire talán nem is gondoltál

Mindenkinek mást jelent a takarékoskodás, ráadásul van, aki túltolja, más pedig nem elég hatékony.

Kép

10 vonzó sztár, akinek a testvére még nála is sokkal szexibb

Vannak olyan hollywoodi sztárok, akiken a testvérük bizony túltesz külsőben, még akkor is, ha nem sokat hallunk róluk!

Kép

Toplista: ezek a legkiábrándítóbb helyek a világon az utazók szerint

Mutatjuk a top 15 helyet, ami a netezők szerint a leginkább kiábrándító a világon.

Kép

Csökkenti a migrént, és a fogyókúrát is támogatja ez az étrend: elképesztő jótékony hatásai vannak

Egyre több étrend válik népszerűvé, köszönhetően az interneten megosztható tapasztalatoknak, és a kutatási eredményeknek. Az egyik legnépszerűbb étrend, vélhetően a számtalan jótékony hatása folytán, a növényi alapú étrend. Ugyanis nem csupán koleszterincsökkentő, gyulladáscsökkentő és környezetbarát, de még a fogyásunkat is serkenti. Sőt, egy friss kutatás még arra a megállapításra is jutott, hogy képes felvenni a harcot a kínzó migrénnel szemben.