Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

9 letisztult karácsonyi dekoráció, ha nem szereted a túldíszítettséget

9 letisztult karácsonyi dekoráció, ha nem szereted a túldíszítettséget
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki meg fog gazdagodni a közeljövőben

Az asztrológusok szerint egy különösen varázslatos és szerencsés időszak előtt áll néhány csillagjegy!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 3.: a Rákokra hatalmas sikerélmény vár, a Mérlegek elbizonytalanodnak egy korábbi döntésük kapcsán

A hét utolsó munkanapján is izgalmas kalandok várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

7 undorító dolog, amit titokban minden nő csinál

Bár senkinek nem beszélünk ezekről a dolgokról, titokban mégis rendszeresen csináljuk nőként!

Olvasd el!

Megtudhatod, ki az őrangyalod a csillagjegyed szerint: ebben fog segíteni neked életed során

Tudtad, hogy személyes őrangyalod van? Az őrangyalok az égi segítőink, akik mindig a mellettünk állnak, védelmeznek és támogatnak minket az életünk során. És mostantól még könnyebb megtalálni a tiedet! A csillagjegyed alapján ugyanis felfedezheted, hogy ki az őrangyalod, és milyen tulajdonságokkal rendelkezik.

Olvasd el!

A D-vitamin-túladagolás veszélyei: sok egészségügyi problémát okozhat!

A D-vitamin elengedhetetlen a szervezetünk számára, de mint minden más tápanyag esetében, fontos odafigyelni a megfelelő adagolásra. Azonban kevesen gondolnák, hogy a D-vitamin túladagolása is veszélyes lehet. Ezért fontos tudni, hogy milyen tünetek utalhatnak arra, hogy esetleg túl sok D-vitamint szedünk, valamint hogyan lehet megelőzni a túladagolást.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük.

Advent első hétvégéje már az ajtókon kopogtat, így itt az ideje elővenni vagy beszerezni az adventi koszorút. Sőt, ezt követően hivatalosan is megkezdődik a karácsonyi készülődés időszaka, ami azt jelenti, hogy nálad is előkerülhetnek a dekorelemek, világítások és minden, ami igazán ünnepi hangulatba hoz. Ha imádod a szezonális lakásdekorációkat, akkor valószínűleg idén is beújítasz egyet-kettőt, amire most remek alkalmad adódik. December 3-5. között ugyanis itt a JOY-Napok Xmas Special, ami alatt akár 50% kedvezménnyel is lecsaphatsz a kiszemelt termékekre. Segítünk, hogy az ajándékokat és a lakásdekort időben, biztonságosan és kedvezményesen szerezhesd be. Válogass kedvedre hazai alkotók és vállalkozók kínálatából is. Készülj velünk az Ünnepekre! Részleteket és kuponokat ide kattintva találsz:

Most pedig jöjjenek a letisztult karácsonyi dekorációs elemek, amiknek az egyszerűségben rejlik a nagyszerűségük!

Szarvas szezon

Az idei év egyik legdivatosabb karácsonyi dekorációja a szarvas, a boltokat az utóbbi hetekben konkrétan elözönlötték a figurák. Ez az állat annyira népszerű dekorelem lett, hogy mindenféle lakberendezési tárgyon megjelenik, legyen az gyertya, lábtörlő vagy ágynemű – mindegyikből találsz szarvassal díszített változatot. Ha te is elfogadnál egy ilyen karácsonyi dekorációt a lakásodba, akkor a JOY-Napok Xmas Special alatt igazán megéri lecsapni rájuk!

A Lunett Design 25% kedvezménnyel kínálja valamennyi termékét december 3-5. között, így érdemes szétnézni az ünnepi lakberendezési kiegészítőik között is, ha már a kezedben van a kupon. Ilyen és ehhez hasonló szarvasos cuccokra is lecsaphatsz:

A hangulatfelelős fények

A különböző dekorációkon túl a fényforrások teszik fel igazán a pontot az i-re, a világítós dísztárgyak, a gyertyák és a fényfüzérek adják meg az igazi hangulatot. Rengeteg lehetőséged van rétegezni a fényforrásokat, hiszen megannyi dekoráció eleve ledes izzóval érkezik. Az idei év egyik nagy visszatérője a piramisgyertya, de továbbra is menő a világítós kopogtató és persze a mécsestartó is.

A legjobb pedig, hogy mindezt a JOY-Napok Xmas Special alatt 20% kedvezménnyel szerezheted be a Möbelix online shopjában.

Kedves karácsonyfadísz

Bár a lakás dekorálása nem a karácsonyfa felállításával kezdődik, mégis érdemes jó előre kitalálni, milyen díszek kerüljenek rá az adott évben. Vannak, akik egy adott szín köré építik az ünnepi dekorációt, esetükben a fa is ilyen árnyalatban pompázik. Olyanok is akadnak, akik mindenféle színű és formájú díszt a fára halmoznak, amivel egyedi hangulatot varázsolnak neki. Bármelyik csoportba is tartozz, egy-két új karácsonyfadísznek minden évben lehet helye a fenyődön.

A Carneol üveg design webshopjában a JOY-Napok Xmas Special alatt 30% kedvezménnyel szerezheted be a kézzel készített vázákat, órákat, virágokat és karácsonyi dekorációs termékeket is. Igazán egyedi lesz a végeredmény, ha ilyen díszekkel ékesíted a fádat:

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő egészségügyi távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

És ezeket láttad már?

Galéria / 14 kép

14 karácsonyi reklám, ami egészen biztosan meg fog rígatni

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Kép

10 tejmentes, kalciumban gazdag étel, ami megelőzheti a csontritkulást

Lehet, hogy nem gondolsz sokat a csontjaidra, de általános egészséged fontos részét képezik. Mint egy ház alapja és kerete, a csontok az infrastruktúra kritikus részét képezik. Nem csak a végtagjaidat támogatják; lehetővé teszik a szabad mozgást és védik belső szerveket is.

Kép

A csillagjegyek élete hatalmas változást vesz májusban a kínai asztrológia szerint: ez vár rád a Föld-Kígyó havában!

Május a Föld-Kígyó hónapja 2024-ben a kínai asztrológia szerint! A Föld-Kígyó intelligens, mindenkivel barátságos és szórakoztató. Kiegyensúlyozott, alapos és bölcs, tanácsait általában érdemes megfogadni!

Kép

Híres színészek felfedték, kitől kapták életük legjobb filmes csókját

Nem véletlenül érezzük azt, hogy sok esetben nagyon jól működik a kémia két színész között a filmvásznon... Most néhány sztár elárulta, kitől kapta élete legjobb filmes csókját!

A kereséshez kezdj el gépelni!