Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Durva! Egy diétától lett gyógyíthatatlan beteg Zimány Linda!

Durva! Egy diétától lett gyógyíthatatlan beteg Zimány Linda!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek pénz hullik az ölébe a közeljövőben

Úgy tűnik, hogy extra szerencsés időszak érkezik néhány csillagjegy számára, akiknek maximálisan fellendülnek a pénzügyeik a közeljövőben!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 9.: a Bikáknak kellemes meglepetésben lehet részük, a Rákok hatalmas lépésre szánják rá magukat

A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek hamarosan teljesül élete legnagyobb álma: egy őrangyal segít nekik ebben!

Ha megtalálod a csillagjegyedet a listánkon, akkor igazán szerencsés vagy, mert hamarosan valóra válhat az, amire már nagyon régóta vártál - méghozzá nem akármilyen segítséggel.

Olvasd el!

Erősen hat a fogyásra, ha így fogyasztod a D-vitamint: kutatások bizonyítják az eredményt!

Kevés időt töltesz a napon, és nem figyelsz oda arra sem tudatosan, hogy pótold a D-vitaminbevitelt? Jobb, ha ezen sürgősen változtatsz, mert így nehezebben adod le a plusz kilóidat.

Olvasd el!

Szoboszlai Dominik külseje drasztikusan megváltozott: a rajongók szúrták ki, mi lett teljesen más a sztárfocistán

Szoboszlai Dominik lassan olyan híres, mint egy hollywoodi sztár, így egyértelmű, hogy a rajongók minden apró változást észrevesznek a külsején!

Olvasd el!

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Sokkoló dologról mesélt a modell.

Zimány Linda Zimány Linda modell 13cikk 3galéria 4videó Még több róla számára mindig is nagyon fontos volt a teste, ezért rengeteg diétát kipróbált már életében. Ma már ő is tisztában van azzal, hogy az életmódváltás az egyetlen hosszú távú megoldás, ám a tanulópénzt neki is meg kellett fizetnie...Volt, hogy pordiétát próbált ki, de étkezett szénhidrátok nélkül is, ám ezeket egyáltalán nem javasolja senkinek.

"Mindegyik csak ideiglenes eredményt tud nyújtani. Ha az ember megvon magától fontos tápanyagokat adott esetben, vagy ha valaki szénhidráttípusú ember, akkor az kiborul két-három hónap után, és hirtelen elkezd zabálni, és akkor annyi a leadott kilóknak. Azt gondolom, hogy meg kell tanulni mértéket tartani inkább. Teljesen jól bejön nekem meg az ismerőseimnek is – akik szénhidrátfüggőek –, hogy tartanak egy állandó diétát, és mondjuk egy héten egy napot adnak maguknak, amikor kicsit belecsalhatnak a menübe, és akkor megvan a balansz is, mert a szervezet is megkapja a szénhidrátsokkot, és jobban megy a fogyás is”

- mondta Linda, aki ma már tudja, számára mi a legmegfelelőbb étrend.

"Volt olyan diéta, hogy sok mindent megvontam magamtól, és alakultak ki intoleranciák. Ilyen a gluténnel és a tejjel kapcsolatos intoleranciám.December óta egy diétát követek, ami tulajdonképpen nem is diéta, amiben egy csomó olyan dolgot ehetek, amiről eddig azt hittem, hogy nem tehetem, mert hízni fogok tőle. Például soha nem ettem kacsát és vörös húsokat, és kiderült, hogy a vérem abszolút le tudja bontani. Amióta így étkezem, lehet, hogy picit több szénhidrátot eszem, mondjuk rizs formájában, és átalakul a zsír-izom arány. Amit nem tud lebontani a szervezet, attól nem fogyunk le, ez az alap”

- mesélte Linda a Mokkában.

A Nagy Duett sztárja javasolja azt is, hogy akit még jobban érdekel, mit ehet és mit nem, az menjen el gasztroenterológiai vértesztre, ahol kiderülhet, mik azok, amiket a vérünk és a szervezetünk megfelelően le tud bontani. Saját magunk diagnosztizálása ugyanis nem a legjobb módszer!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Továbbra is Magyarország vezető márkái között a SPAR

Kép

Ezek a nők a múlt szexszimbólumai voltak, így néznek ki napjainkban - akkor és most fotók!

Egykor őket tartották a világ legjobb nőinek. Mutatjuk, hogyan változtak az évek alatt a múlt szexszimbólumai!

Kép

Azonnal dobj el mindent: Hailey Bieber babát vár!

Szinte hihetetlen, hogy az egykori tinisztár Justin Bieber hamarosan apa lesz, az viszont biztos, hogy Hailey-vel tökéletes párt alkotnak!

Kép

Elképesztő átalakulások! Így néztek ki a sztárok az első és az utolsó MET-gálájukon - akkor és most fotók

Kedvenc sztárjaink is rengeteget változtak első MET-gálás megjelenésük óta: de nemcsak a kinézetük, hanem a stílusuk is! Akkor és most fotókon mutatjuk az átalakulásokat!

Kép

Demencia tünete lehet, ha így étkezel: 7 jel, ami a rettegett kórra utalhat

Alapvetően a legrettegettebb betegségtípus az időskori memóriavesztés. Ennek egy formája a frontotemporális demencia, melynek jellemzője az olykor egészen megszállott, ismétlődő viselkedés, ez pedig egy friss kutatás szerint sok esetben elsősorban az étkezési szokásokban jelenik meg.

Kép

Michael Jacksontól Selena Gomezig: 5 ikonikus videóklip, amit Budapesten forgattak

A legnagyobb sztárok forgattak videoklipeket a magyar fővárosban.

Kép

6 sorozat, amit ledarálhatsz, amíg várod A Bridgerton család és az Emily Párizsban új részeit

Nem tudod, mit kapcsolhatnál be addig, míg megérkeznek a Netflix sikersorozatainak legfrissebb epizódjai? Ne aggódj, segítünk neked elütni az időt addig!