Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Új PURE by PIXIBOX = új natúrkozmetikumok a polcaidra

Új PURE by PIXIBOX = új natúrkozmetikumok a polcaidra
A nap cikke

8 kutyafajta, amit az állatorvosok soha nem tartanának: elárulták, miért

Az orvosok véleménye szerint néhány kutyafajta sokkal problémásabb a többinél, ezért nem javasolják a tartásukat... Te egyetértesz?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Olvasd el!

10 étel és ital, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsíthatja az agyad

Vannak olyan ételek és italok, amelyek súlyosan károsíthatják az agyunkat, ezt pedig mindenkinél jobban tudják a neurológusok.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek május 5-én véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

Hosszú és nehéz időszakot zárhat le 4 csillagjegy, ami pedig ezután következik, az több, mint csodálatos!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 4.: az Ikreknek túl sok feladatra kell koncentrálniuk, az Oroszlánok kissé túlzónak találják egy bizonyos személy törődését

A csillagok hétvégére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Olvasd el!

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Facebook
Twitter
Pinterest
A PIXIBOX csapata új PURE by PIXIBOX-szal készül, mellyel a természetes szépségápolás iránt rajongókat szeretnék meglepni.

A natúrkozmetikumokkal teletömött PURE by PIXIBOX csomagban pontosan nem tudjuk mi lapul, de az biztos, hogy ha szereted a természetes beauty termékeket, csupa-csupa minőségi készítményt próbálhatsz ki ebben a kiadásukban is. Mondjuk a részleteket...

Hazánk elsőszámú beautybox szolgálata a PIXIBOX. De milyen is egy igazi szépségápolási meglepetés dobozka?

A PIXIBOX csapata hónapról hónapra lep meg bennünket különböző meglepetéscsomagjaikkal, melyek egytől egyig igényes csomagolásban érkeznek, tele mindenféle remek kozmetikummal. A csinos kis dobozokban házhoz érkező meglepetésekkel új szépségápolási márkákat, új termékeket ismerhetünk meg anélkül, hogy nagyobb összeget kellene kiadnunk egy-egy kozmetikum megvásárlásakor. Bár nem tudjuk pontosan mit rejt a doboz, a szereplő márkákat a PIXIBOX csapata mindig elárulja, így ebből könnyen eldönthető, van-e kedvünk tenni egy próbát. Igazi csemege a beauty rajongók számára! A háromféle csomagjuk közül most a PURE by PIXIBOX érkezik majd, melyben natúrkozmetikumok kapnak helyet.

Limitált darabszámban készül, így gyorsnak kell lenni a rendelési lehetőség megnyitásánál, ami most 2016. július 5-én délelőtt lesz. Pontosabb információkért kövesd a PIXIBOX Facebook, Instagram oldalát és regisztrálj oldalukon. A PURE by PIXIBOX ára 4.790,- Ft. házhoz szállítással együtt, de a benne található termékek összértéke jóval túlmutat ezen.

Ismerkedj meg a júliusi PURE by PIXIBOX-ban szereplő márkákkal, melyek jórésze igazi újdonság:

VIPANI – Ayurvedikus kozmetikumok
Az Ayurvéda „az élet tudománya”, ill. „a hosszú élet gyakorlata”. Jól megalapozott, komplex gyógyászati rendszer, mely szerint az emberi lény nemcsak test, hanem az elme, az érzelmek és a lélek egysége. Elsődleges célja ezek állapotának javítása, és feladata a betegség megelőzése, a szervezet fiatalítása, illetve a test élettartamának meghosszabbítása. Az indiai ayurvedikus VAIPANI márka termékei kizárólag gyógynövényeket tartalmazó, parabén- és SLS-mentes ayurvédikus arckrémek, testápolók, samponok, arclemosó és egyéb kozmetikumok. A legtisztább formában készítik ezeket a teljesen környezetbarát termékeket, melyek mellékhatástól mentesek, nem tartalmaznak semmilyen mesterséges színezéket és illatanyagot, és nem tesztelték azokat állatokon. A termékeket megtaláljátok az http://ayurvedshop.hu weboldalon.

Kép

ABURA
Anya és két ikerfia; Gabi, Krisztián és Szilárd családi, pécsi kézműves műhelyükben igazi luxus minőségű, 100%-ban természetes krémtusfürdőket készítenek. Általános alapanyagaik a kókuszzsír, az olívaolaj, a méhviasz, a ricinus és a természetes illóolajok mellett, nagy mennyiségben használnak mangó-, kakaó-, sheavajat, vagy éppen belga csokoládét, eredeti kancatejet és frissen préselt búzafű levét is. Családi (Dewin) termékeik mellett külön gondolnak a (küzdő)sportok szerelmeseire: mentolkristály tartalmú fürdőtermékeik nemcsak ápolnak és hidratálnak, de erőteljes fertőtlenítő hatásúak is, így kíváló társak az edzőtermekben. https://abura.hu/

HERBioticum „I love my life!”
A HERBioticum termékei egyedi példái annak, hogy az ősi gyógymódok és jól bevált tapasztalatok, valamint a legkorszerűbb gyártási technológiák a modern kor szakmai ismereteivel kombinálva, hogyan erősítik egymást és hoznak létre kimagasló minőségű készítményeket.

Küldetésük, hogy népszerűsítsék a természet gyógyító erejébe vetett hitet, krémjeik, étrendkiegészítőik, csakis a legjobb minőségű alapanyagokból kerüljenek a polcokra.
A HERBioticum egyedisége, hogy a termékekben magas minőségű, válogatott gyógynövények – növényi kivonatok és olajok – kerülnek felhasználásra, illetve krémjeink a natúr tisztaság jegyében nem tartalmaznak parabént, kőolajszármazékokat, valamint mesterséges szín- és illatanyagokat. Ismerkedj meg velük a PURE by PIXIBOX-ban, vagy a www.herbioticum.hu oldalon.

LAVERA Natúrkozmetikumok
A lavera termékek története 1975-re nyúlik vissza. Thomas Haasénak a cég későbbi alapítójának rendkívül érzékeny bőre volt. Miután a hagyományos kozmetikumok nem nyújtottak számára megfelelő védelmet, elhatározta, hogy a természetben meglévő alapanyagokhoz fordul. Méhviaszból, olivaolajból ajakvédő krémet kevert ki magának, ami teljes védelmet nyújtott számára. Ettől kezdve kutatói szenvedélye megállíthatatlan volt. Saját biológiai termesztésű növényekből kísérletezett ki és készített receptúrákat, melyeket folyamatosan fejlesztett, tökéletesített. Munkáját az a meggyőződés vezérelte, hogy a természet ereje legalább olyan hatékony kell hogy legyen, mint a kémiai anyagok, ugyanakkor kíméletesebb és elviselhetőbb az ember számára. Látogasd meg a hazai forgalmazó weboldalát, ahol bővebb információt találsz a termékekről és a fellelhetőségről: http://www.heliosbio.hu

Magister Products
A kozmetikumok krémje
A hazai manufaktúra alapítója gyógyszerészként, 100 % természetes, jellemzően Ecocert minősített bio bőrápoló komponensek, gyógynövény kivonatok, természetes illóolajok illetve gyógyszerkönyvi tisztaságú hatóanyagok felhasználásával készíti nagyszerű bőrápolóit. A szakértelem pedig valódi minőségi kozmetikumokat eredményez, akár hiperreaktív, érzékeny bőrre is biztonsággal alkalmazhatók. A környezettudatos Magister csapat figyel a környezetbarát gyártási folyamatokra, ízléses csomagolásuk még szerethetőbbé teszi a termékeket. Mindenképp érdemes meglátogatni oldalukat itt: https://www.magisterproducts.hu/

Kneipp – csak természetesen
A wellness atyjának is nevezett német katolikus pap, Sebastian Kneipp (1821-1897) módszere saját korában annyira ismert és népszerű volt, hogy nagyanyáink jótanácsaival szívtuk magunkba őket. Keresd a drogériákban, és webshopban a 125 éve Kneipp márkanévvel forgalmazott kozmetikai és fürdőkultúra termékeket: testápolók, tusfürdők, masszázs- és fürdőolajok, pezsgőfürdő-tabletták, fürdőkristályok is! http://kneippmagyarorszag.hu

R.M. Ékszer
Az R.M. Ékszer webshopja, nem egy klasszikus ékszerwebáruház. Sokkal inkább egy alkotói közösség egyedi, kézzel készült ékszereit találod meg kínálatukban. Lehetőséged van több mint 20 alkotó által megalkotott, különleges alapanyagokból készült ékszerekhez jutni náluk. A PURE by PIXIBOX-ba lélekre ható ásványi köves ékszer kerül majd tőlük. Ha a kézműves, egyedi ékszereket kedveled, feltétlen látogasd meg oldalukat: https://www.rmekszer.hu/

BIOBAZA
A BIOBAZA gyógyszerészeti minőségű kozmetikumokat horvát gyógyszergyártó szakemberek fejlesztették ki és gyártják körültekintő figyelemmel. Számos összetevő, amelyre a bőrnek szüksége van megtalálható a BIOBAZA termékekben. Alkalmazkodnak az érzékeny bőr sajátosságaihoz is és nem tartalmaznak tartósítószereket, mesterséges illatanyagokat (parfümöket) és szinezéket.

A BIOBAZA kizárólag olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyekre a bőrnük szüksége van és nem tesztelték állatokon! Megtalálod őket a drogériákban, olvass róluk itt: https://biobaza.hu/index.php/hu/

PHI Kozmetikum
Rácz Marianna természetgyógyász és Nagy Tímea tervező közös munkájának és lelkesedésének köszönhető jött létre a Phi Kozmetikum márka. A legnagyobb odafigyeléssel és teljes odaadással szentelik figyelmüket az aprólékos, manufakturális gyártás minden mozzanatára az alapanyagoktól a csomagoláson át. Így született meg ez a különleges, és szép natúrkozmetikai márka, mely valóban egyedi. A Phi Kozmetikum minden egyes terméke csak és kizárólag természetes alapanyagokból készül és a mottójuk sem hétköznapi: "Hisszük, hogy minden amit teszünk az egészségesebb és élhetőbb jövőt szolgálja. Hisszük azt, hogy minden apró tett számít és a jövőt támogatjuk azzal, hogy termékeinket természetes alapanyagokból, kézzel készítjük, újrahasznosítható csomagolásba tesszük és a jelenben vigyázunk a jövőnkre. Van kedved kirpóbálni?"

Kattints ide: www.phikozmetikum.hu

A PHI Kozmetikumok egy terméke csak a PIXIBOX PREMIUM tagjai számára kerül a csomagba!

Kép

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Kép

6 étel, amiben a legnagyobb eséllyel bukkan fel ez a rendkívül káros anyag: próbáld minimalizálni a fogyasztásukat

Sokan nem tudják, de bizony a csomagolt élelmiszerekben is igencsak jelentős kockázat van. Ugyanis nemrégiben kutatás készült arról, hogy a csomagolt élelmiszerekben található mikroműanyag jelentősen növeli a szívroham és az agyvérzés kockázatát. Nézzük is, mely ételekben van a legtöbb ilyen jellegű káros anyag, melyeket érdemes lenne kerülni.

Kép

Sztárok, akik 2024-ben lesznek 60 évesek - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép

Vilmos kegyetlenül szakított Katalinnal - Híres szerelmi történetek, amik óriási hullámvölgyeket is túléltek

A sztárvilág újra és újra szolgáltat számunkra szaftos, vicces, megbotránkoztató vagy éppen durva pletykákat, a sztárpárok kapcsolatai pedig még annál is többet.

Kép

A hirtelen hasi hízás 5 oka: súlyos betegséget is jelezhet

Bárkivel előfordulhat, hogy egy lazulós hétvége alatt kicsit többet eszik a szokásosnál, ezért felszalad rá 1-2 kiló. De ha ennél is többet hízol rövid időn belül, azonnal fordulj szakemberhez!

Kép

10 híres meleg férfi, aki nőt vett feleségül

Több olyan meleg hírességről is tudni, akik bizony szexuális beállítottságuk ellenére egy nőt vettek először feleségül.

Kép

Jobb, ha odafigyelsz! Sokan nem tudják, pedig EZÉRT is 3 bűntetőpont járhat az utakon!

Azt gondolod, hogy tényleg minden KRESZ-szabályt tökéletesen betartasz? Nos, akad egy, amiről sokan hajlamosak elfelejtkezni. Közéjük tartozol?