Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 cipőtrend, ami tarolni fog idén télen: retró és új darabok is vannak közöttük

5 cipőtrend, ami tarolni fog idén télen: retró és új darabok is vannak közöttük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 1-jén 180 fokos fordulatot vesz az élete: soha nem látott csoda történik velük

Hatalmas változásra számíthatnak ezek a jegyek!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrekre viszonylag nehéz feladat teljesítése vár, az Oroszlánok egyfajta kényszerhelyzetbe kerülnek

A csillagok a hónap utolsó napjára is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Olvasd el!

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem csak csizmákat mutatunk, hanem más trendi darabokat is, amiket most igazán megéri beszerezni.

A melegebb időben könnyebb divatosan öltözködni, hiszen nem takarja el a szetted egy hatalmas kabát és egy puha, meleg sál. Épp ezért ilyenkor érdemes a cipővel felhívni a figyelmet arra, hogy imádod a divatot, és most ebben leszünk a segítségedre. Máris megmutatjuk ugyanis, hogy 2022 telén milyen lábbelik kerülnek előtérbe, vagyis mik az igazán menő választások. Mielőtt azonban erre rátérnénk, egy jó hírrel is szolgálhatunk, ugyanis november 11-13. között, a JOY-napok alatt kedvezményesen tudod beszerezni a kiszemelt cuccokat, legyen szó divatról, szépségápolásról, technikai dolgokról, háztartásról vagy bármi másról. Mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, ráadásul akár 70% kedvezménnyel is vásárolhatsz több, mint 400 kupon segítségével. Szerintünk #spórolnimenő, úgyhogy mindenképp megéri lecsapni a kedvezményekre.

Ami pedig a téli trendeket illeti, természetesen nemcsak csizmákat említünk, hiszen nem csupán a hétköznapi öltözködésre szeretnénk fókuszálni, hanem az ünnepi alkalmakra is. Lássuk a menőségeket!

Retró feeling

A loaferek egy ideje tagadhatatlanul visszatértek, és a téli időszakban sem mennek sehova. Persze a legnagyobb hidegben nem a legjobb választás, ha viszont enyhébb az időjárás vagy tudod, hogy nem fogsz órákig kint tartózkodni, akkor szuper alternatíva lehet. És persze akkor is, ha csinosabb szettre vágysz, ezek a cipők ugyanis a sportosan elegáns vonalat képviselik.

Időtlen elegancia

Ahogy azt már a korábbi cikkünkben is megírtuk, a rövid szárú csizmákat letarolják a trónról a hosszú szárú darabok, vagyis idén mindennél trendibbnek számítanak majd a vádlit is eltakaró darabok. Az már mindegy, hogy a magas sarkú verziót vagy az alacsonyat szerzed be, ami biztos, hogy az egyszerű, visszafogott változatok az időtlen elegancia képviselői.

Laza napokra

Télen a csizmák és loaferek mellett néha a sneakerek is előkerülnek a gardróbokból, amik továbbra sem mennek ki a divatból. Ha teheted, válassz olyan darabot, ami belülről extra meleg réteggel van ellátva, így tuti nem fog benne fázni a lábad.

Szerezd be a JOY-napok kuponcsomagot!

A magazin kapható az újságárusoknál, vagy rendeld meg a digitális kiadványt itt!

A kuponcsomagot pedig a JOY Hungary applikációban is megvásárolhatod.

Meleg és kényelmes

A trendi hótaposók ismét előtérbe kerülnek, amik tökéletes kiegészítői lehetnek a laza, kutyasétáltatós szettjeidnek a hideg, havas reggeleken. De szuper szolgálatot tesznek akkor is, amikor a hegyekbe készülsz egy hétvégi kirándulásra. Ezek ugyanis garantáltan melegen tartják a lábakat.

Cipő kiegészítővel

Ha mindig képben vagy az aktuális trendekkel, akkor valószínűleg már veled is szembejöttek azok a bakancsok, amiket plusz kiegészítőkkel dobtak fel a tervezők. Ez egy kis övet és egy apró „táskát” jelent, amibe természetesen nem az irataidat és a megmaradt aprót kell elrejteni. Max egy kis zsepit érdemes elrejteni benne, de fő funkciója a dizájn.

Képzeld, november 9-én, a JOY-napok 0. napján a DEICHMANN online shopjában 20%-os kedvezménnyel csaphatsz le a teljes árú termékekre 10.000 Ft vásárlás felett.

Van még egy jó hírünk! Egy szuper lehetőséggel is kedveskedünk a JOY magazin olvasóinak, ugyanis a lap mellé behúzott kartonon található kóddal nyerhetsz is. Persze az appon keresztüli vásárlás vagy a shopaholicon keresztüli vásárlás esetén is kapsz e-mail címen keresztül kódot, amivel nincs más dolgod, mint feltölteni a www.joynapok.hu/nyeremenyjatek oldalra, hogy részt vegyél a játékunkban, ahol 10x100 000 Ft-ot sorsolunk ki. A nyereményjátékot a Relay/Inmedio hírlapüzlet hálózat támogatja. Hajrá!

Kép

És ezt olvastad már?

Galéria / 9 kép

9 izgalmas csizma-kabát páros, amit kár lenne kihagyni

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Magyarok meséltek: kész horror, mire voltak képesek ezek a szomszédok

Nem véletlen, hogy ilyenkor egy idő után sokan döntenek úgy, hogy új helyre költöznek a borzasztó szomszédok elől.

Kép

Ezt a szezonális zöldséget te sem fogyasztod eleget, pedig számtalan jótékony hatása van

Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.

Kép

5 fontos vitamin a kutyáknak, amiről tudnod kell

Tudtad, hogy a kutyáknak is szükségük van a megfelelő vitaminokra ahhoz, hogy egészségesek és boldogok legyenek? Nos, az alábbi cikkben öt fontos vitamint fogunk bemutatni, amelyekről minden kutyatulajdonosnak tudnia kell.

Kép

Heti AKCIÓ! Az 5 legjobb hidratáló krém 10.000 Ft alatt

Hoztunk most 5 olyan hidratáló krémet, ami garantáltan felkelti a te érdeklődésedet is.

Kép

Ellenségek találkozása: Sztárok, akik miatt botrányba fulladhat a 2024-es MET-gála

Az biztos, hogy a legnagyobb, leghíresebb események szervezőinek lehet a legnehezebb, hiszen köztudott, hogy a sztárok egymással való viszonya mindig kaotikus.