Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az 4 legjobb lapos talpú tavaszi cipő midi ruhához és szoknyához

Az 4 legjobb lapos talpú tavaszi cipő midi ruhához és szoknyához
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek május 8-án véget ér egy ősi átok: egy csodákban gazdag új élet vár rájuk!

Néhány csillagjegynek véget fog érni egy hosszú ideje tartó ősi átok, ami pedig ezután jön, az több, mint csodálatos lesz számukra!

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 7.: az Ikreknek érdemes lassítaniuk a tempón, a Szüzek sikereihez hozzájárulhat a rugalmasabb gondolkodás

A mai nap folyamán is izgalmas események várnak, érdemes tehát elolvasnod, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Megfigyelnek téged? Így tudod kideríteni, hogy van-e titkos kamera a szálláshelyen

Nem lehetünk manapság elég óvatosak, ha nyaralni megyünk. Ha te is szeretnél biztosra menni és tudni akarod, van-e titkos kamera a szálláshelyen, ezeket a trükköket vesd be!

Olvasd el!

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Olvasd el!

Ő Victoria Beckham ritkán látott húga, Louise Adams, akivel nagyon hasonlítanak egymásra

Fantasztikusan festenek egymás mellett!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a céljai elérésében májusban: minden sikerülni fog nekik, amibe belevágnak!

Nekik a május egy fantasztikus hónap lesz.

Facebook
Twitter
Pinterest
Divatosak és jól néznek ki, így mindenki megtalálja köztük a magának leginkább tetszőt.

Az utóbbi hetekben eléggé megtréfált minket az időjárás, hiszen, amikor már azt gondoltuk, végre jön a jó idő és a napsütés, hirtelen nulla fok köré esett a hőmérséklet. Ennek ellenére előkerültek a gardróbokból a lengébb darabok, a tavaszi ruhák és szoknyák. Ilyenkor még nem szívesen bújik az ember miniszoknyába - pedig idén nagyon menőnek számítanak – a midi fazonok viszont pont ideálisak ebben az átmeneti időszakban. Ha neked is nagy kedvenced a térd alá érő ruha vagy szoknya, akkor most figyelj, ugyanis megmutatjuk, milyen lapos talpú, azaz kényelmes cipővel érdemes leginkább kombinálni.

A legjobb pedig, hogy május 11-én, a JOY-napok 0. napján, a DEICHMANN online shopjában minden teljes árú termékre 20%-ot kapsz, így az alábbi cipőkre kedvezményesen tudsz majd lecsapni. És ez még nem minden! A JOY-napok ideje alatt, vagyis május 12-15. között több mint 400 kupon közül választhatsz, 10-80% kedvezménnyel szerezheted be a kiszemelt termékeket. Boltokban, plázákban és online is vásárolhatsz, ráadásul hazai alkotók és vállalkozások kínálatából is szemezgethetsz.

Most pedig jöjjenek a legtutibb kombinációk!

Fehér sneaker

Mi mással is kezdhetnénk a sort, mint egy olyan alapdarabbal, ami valószínűleg már eleve ott lapul a gardróbodban. Ha te is legalább annyira szereted ezt a darabot, mint a királyi család női tagjai, akkor az sem baj, ha több sorakozik belőle otthon. Lehet teljesen fehér, egy kis színes mintával díszített vagy platformmal magasított, a lényeg, hogy kényelmesen érezd magad benne.

Kép
forrás: Getty Images/Jeremy Moeller / Contributor

Balerina cipő

Az idei év egyik nagy visszatérője a balerina cipő, ami 10 éve tarolt utoljára. Most azonban egyre több híresség lép utcára benne, legutóbb például Meghan Markle is egy kétszínű darabban jelent meg férje oldalán Hollandiában. A melegebb napokon ideális választás lehet, ráadásul még zoknival is menő, ha elég bevállalós vagy.

Kép

Bokacipő

Akár csak a balerina, a dandy bokacipők is újra meghódították a piacot, így most megint bátran viselheted őket. Nem fognak átázni esős időben és azért is jár a plusz pont, hogy komolyabbá teszik a megjelenést. Ha szereted a maszkulin megjelenést, ideális választás lehet számodra.

Kép
forrás: Getty Images/Edward Berthelot / Contributor

Zárt orrú szandál és espadrilles

A midi szoknyákhoz és ruhákhoz tökéletesen passzolnak a szandálok is, amit valószínűleg a tavasz végén tudsz majd először viselni. Az espadrilles viszont már most bevethető, hiszen egy csukott cipőfajtáról van szó, ami szó szerint bármilyen anyagú szett mellett megállja a helyét. Azért esős időben nem ajánljuk.

Kép
forrás: Getty Images/Edward Berthelot / Contributor

Ezt is olvasd el!

Galéria / 10 kép

10 cipő, ami egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Viaszba öntötték Palvin Barbit – Most a catwalkozást is megtanulhatod a szupermodelltől a Madame Tussauds Budapestben

Kép

A 6 legjobb vitaminpáros, amik együtt a leghatékonyabbak: tökéletesen kiegészítik egymást!

Amennyiben nem napi 1 multivitamint szedsz, felmerülhet a kérdés, hogy vajon melyik vitamin mivel kompatibilis, mit mivel érdemes egyszerre bevenni. Egyszerre az összeset letudni ugyanis kényelmes megoldásnak tűnhet, de a szakértők nem minden esetben javasolják ezt. Most megmutatjuk, mik azok, amiket érdemes összepárosítani!

Kép

MET-gála 2024: a legrosszabbul öltözöttek listája

Ha május, akkor MET-gála. Az elképesztő kreációk mellett tegnap este a megosztó szettekből sem volt hiány, lássuk a nagyközönség idén kiken akadt le!

Kép

Ők a 2024-es MET-gála legjobban öltözött sztárjai

Idén is lenyűgöztek minket a világ legstílusosabb sztárjai: lélegzetelállító, természet inspirálta ruhákban jelentek meg a 2024-es MET-gálán!

Kép

7 színész, akinek fóbiája vagy mentális betegsége alakult ki egy filmszerepe miatt

Bizony, ez a szakma sem veszélytelen, a színészeknek számos helyzettel meg kell küzdeniük.

Kép

Hogyan viselkednek a pszichopata nők? 6 jel, ami alapján könnyen felismerheted

A pszichopata nők sok mindenben másképp viselkednek, mint a pszichopata férfiak.

Kép

8 sztár, aki tragikus körülmények között veszítette el élete szerelmét

A tragédiák még a világsztárokat sem kíméli, sokszor ugyanis ők is megtapasztalják azt, hogy milyen is elveszíteni valakit, akit nagyon szeretnek.