Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ya Ou és Békefi Viki nagy bejelentése: két csodás dolog is történt velük

YA OU és Békefi Viki

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Igazi álompárként tekintenek Ya Ou-ra és Békefi Vikire, akik két évvel azután, hogy egymásba szerettek, óriási szinteket léptek meg a kapcsolatukban.

A zenész-színész szerelmespár még a Sztárban sztár leszek! műsora alatt ismerkedett meg. Akkor Viki meg is nyerte az első évadot, míg Ya Ou a második helyen végzett. A kezdeti vonzalom, valamint a közös érdeklődés gyorsan szerelemmé alakult, ma pedig közel 3 évvel megismerkedésük után erősebb a kapcsolatuk, mint valaha.

De, ha ez nem lenne elég, elérkezettnek látták az időt, hogy bejelentsenek két nagyon fontos dolgot a szerelmüket illetően, méghozzá először a joy.hu olvasói számára.

A magyar közéletben igazi álompárnak számítotok, amit ma már nem titok, hogy a Sztárban sztár leszek! műsora indított el...

Ya Ou: Már a műsor alatt is felfigyeltünk egymásra, de csak a forgatások után kezdtünk el nyitni, közeledni.

Békefi Viki: Már közben is megvolt egymás iránt a vonzalom, de mindketten szerettünk volna teljesíteni és 100%-osan a műsorra koncentrálni, így mindenképp meg akartuk várni, hogy nyugalomban, kamerák nélkül tudjuk megismerni a másikat.

Nagy motiváció volt számotokra, hogy mindketten elismert (művész) emberek vagytok a követőitek és a szakmátok körében is?

Ya Ou: Megvan mindkettőnknek a saját karrierje, míg Viki a színházi vonalat erősíti, addig én a popzene felé húzok. Ettől függetlenül hasonló a zenei gondolkodásmódunk, ami nagyon megkönnyítette a közös munkát, arról nem beszélve, hogy ez a magánéletben való létezésüket is tökéletesen tükrözi. Már a legeleje óta kölcsönösen igyekszünk motiválni a másikat és ez ebben a szakmában valahol elengedhetetlen.

Mikor mélyült el igazán?

Békefi Viki: A műsor után 1-2 hónapra jött a karantén, és annyira nem akartunk egymás nélkül lenni, hogy 3 hónap után úgy döntöttünk összeköltözünk. Ekkor jött a közös zenélés ötlete is, majd a zene és a közös élet hozta magával az elmélyülést. A mai napig csiszólódunk, változunk, de nagyon erősnek érezzük a kettőnk kapcsolatát.

Az életetekben azonban történt egy igen fontos - sőt mi több, mérföldkőnek számító - dolog, amit eddig nagyszerűen titkoltatok…

Ya Ou: Most már úgy gondoltuk ideje megosztani a hírt mindenkivel, aki nyomonköveti az életünket és a karrierünket, úgyhogy szeretnénk elárulni, hogy kisbabánk lesz.

Békefi Viki: Mindketten nagyon boldogok vagyunk és alig várjuk az előttünk álló időszakot.

Kép
forrás: Dobai Attila

Az egész szerkesztőségünk nevében gratulálok! Milyen érzés volt megtudni a hírt?

Ya Ou: Leírhatatlan. Szerintem az első percekben fel sem fogtam, de az biztos, hogy egy olyan, addig soha nem érzett dolgot hozott fel bennem, ami azóta is ott van a szívemben.

Békefi Viki: Én már éreztem, hogy várandós vagyok. Amikor negatívat mutatott az első néhány teszt, kicsit még csalódott is voltam, de aztán beigazolódott az, amit a szívem mélyén már tudtam. Óriási örömöt érzünk és már alig várjuk, hogy találkozhassunk a kisbabánkkal.

A leánykérés mennyire történt ennek hatására?

Ya Ou: A gyűrű már így is megvolt és már jóval a hír előtt készültem a leánykérésre, amit természetesen nagyon nagyon megterveztem, de az élet közbe szólt, vagy pontosabban korábban gondolt érkezni.

Gondolom sokan kérdezik, de mikor tervezitek az esküvőt, most hogy úton van a babátok?

Ya Ou: Hát akkor most újabb nagy hír jön, ugyanis a legnagyobb titokban összekötöttük az életünket.

Békefi Viki: Mindketten olyan családból jöttünk, ahol fontos a házasság és az, amit jelképez, így nem is volt kérdés, hogy ezt a babával is valóra váltsuk.

Azt hiszem a rajongóknak kell majd néhány nap ennyi csodás hír feldolgozásához. Mennyire vagytok felkészülve arra, ami előttetek áll?

Ya Ou: Izgulunk, de abszolút pozitívan. Várjuk az életünk egy teljesen új szakaszát és azt a változást is, ami valószínű ezzel fog járni.

Békefi Viki: Ettől függetlenül nagyon vigyázunk majd a kapcsolatunkra és arra is, hogy a nehezebb időszakokat is akadálymentesen vegyük.

Kép
forrás: Dobai Attila

És akkor jöjjön az álompár egyik közös dala:

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.