Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Mire vágyik egy nő karácsonykor? Íme a lista

Mire vágyik egy nő karácsonykor? Íme a lista
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mi kell a nőnek? Karácsonykor ez a kérdés valahogy még súlyosabban lebeghet családunk férfitagjainak feje fölött, mint máskor. Az évnek ebben az időszakában olyan, mintha tényleg különböző bolygóról jöttünk volna (pedig tudjuk, hogy valójában erről szó sincs): a nők azt szeretik, ha a férfiak gondolatolvasóként pont azzal lepik meg őket, amire vágynak, a férfiak viszont világos igények alapján szeretnének örömet szerezni. Arra gondoltunk, egy kicsit segítünk a pasiknak. Eláruljuk, nőként mire vágyunk karácsonykor.

Elképzeltétek már, milyen lenne, ha a barátotok vagy az apukátok megkérdezné, mit szeretnétek karácsonyra? Már hallom is a válaszokat.
„Ááááh, semmit, tényleg.” "Mindegy, én mindennek örülni fogok", „Csak valami apróságot, amit gondolsz.”
Gondolhatjátok, mekkora segítség ez. Pont akkora, amit ők adnak nekünk, amikor azt kérdezzük tőlük, mivel lehet meglepni őket.
„Új szoba, kistestvér!” – hosszú éveken keresztül ez a két tétel biztosan szerepelt a húgommal közös karácsonyi kívánságlistánkon. Aztán lett kistestvér, aki hozta magával az új szobát is, a családi szállóigék között viszont örök klasszikussá vált a fenti mondat.
A családon belüli ajándékozást mi nagyon egyszerűen oldjuk meg, listát írunk a mai napig a kívánságainkkal minél változatosabb tételekkel. A családtagjaink így maguk dönthetik el – természetesen előzetes egyeztetés alapján –, mivel szeretnének „meglepni” bennünket. Tévedési lehetőség nincs, örülünk bárminek, ha az a listán is szerepelt. Az igazi meglepetést egy-egy spontán csavar szokta okozni, például ha valaki benézi a kiválasztott parfüm nevét. Olyankor jön a cserebere.

A cikk még nem ért véget, a teljes litát megtaláljátok ITT!

Kép
Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

A kereséshez kezdj el gépelni!