Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

Legyetek bonbonlányok! Csokisminkkel édesítsétek meg a hétköznapokat

Legyetek bonbonlányok! Csokisminkkel édesítsétek meg a hétköznapokat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A csokoládé olyan dolog, aminek hallatán talán mindenkinek összefut a szájában a csoki iránti vágy. Ha nem tudtok betelni vele, de nem esztek minden nap, mert – mondjuk – vigyáztok az alakotokra, akkor ideje, hogy magatokra fessétek! Csak a csoki színeit: mély, pulzáló barnákat. Készen álltok?

Mivel mással is kezdhetném ennek a cikknek az írását, mint egy kocka isteni csokival a számban? Most ez adja az ihletet. Imádom az árnyalatokat ételekhez, alapanyagokhoz hasonlítani, így tettem most is.
A smink elkészítésekor mindenféle csokoládé repdesett a szemem előtt: így lett a szemhéjon a tejcsoki árnyalata, míg a szemceruza apró arany csillámai a karamelldarabos csokira emlékeztettek, az ajkak gyöngyházfénye pedig egy sűrűn folyó, olvadó csokoládét juttatott eszembe. Ha mindez megvan, máris bonbonlánynak érezhetjük magunkat! Így is megédesíthetjük a mindennapjainkat.


KÍVÁNCSIAK VAGYTOK A VÉGEREDMÉNYRE? IDE KATTINTVA MEGNÉZHETITEK, RÁADÁSUL LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE SAJÁTÍTHATJÁTOK EL A CSOKISMINKET!

Kép

A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!

Kép

Pádár Detti, a VOUS.hu szerzője:

Profi sminkes vagyok, több mint 10 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött. Feladatomnak és hivatásomnak érzem, hogy szebbé tegyem a női nemet, hogy megmutassam, hogyan lehet néhány mozdulattal előhozni a legszebb énjüket. Hiszem, hogy a jó smink növeli az önbizalmunkat. A sminkelés mellett a főzés a másik szenvedély az életemben. Aki enni szeret, élni is szeret... adjunk magunknak és szeretteinknek ízélményeket! Követhettek a Facebookon és az Instagramon is.

A kereséshez kezdj el gépelni!