Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A vőlegényem nem engedi, hogy fehéret viseljek az esküvőnkön, mert nem vagyok szűz - szakítanom kéne vele?

A vőlegényem nem engedi, hogy fehéret viseljek az esküvőnkön, mert nem vagyok szűz - szakítanom kéne vele?

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Gerard Piqué nem hagyja tovább bántani magát és kedvesét: "Tudtam, mit kell tennem a boldogságomért."

Kicsit sem túlzás azt állítani, hogy az egész világot megdöbbentette Shakira és Piqué szakítása, főleg, hogy az énekesnő világszerte a legszebb sztárok egyike.

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem mindennapi történet következik...

Egy esküvő megszervezése mindig nagyon stresszes, főleg, ha az összes teendőt a menyasszony veszi a nyakába. Ilyenkor érdemes nem felidegesíteni őt, és bár rengeteg olyan történetet hallunk, ahol a leendő feleségből „menyasszörny” lesz, és irreális kérése, követelései lesznek, ráadásul gonoszul kezd viselkedni azokkal, akik őt a legjobban szeretik.

Ebben a történetben egyáltalán nem ez történt, sőt! A menyasszony az ég világon semmi rosszat nem csinált, a vőlegény viszont egyik pillanatról a másikra változott át egy olyan emberré, amit a leendő feleség nem tudott hová tenni.

De mesélje el ezt a történetet maga a menyasszony, vagyis Zoé:

„A vőlegényemmel hat éve vagyunk együtt, ebből 3 éve élünk együtt és 9 hónapja vagyok a menyasszonya. Soha, semmi nagyobb problémánk nem volt, legalább is olyan, ami említésre méltó lenne. Mindkettőnknek ugyanolyan értékrendünk van, és úgy összességében mindenben egyezünk. Legalább is ezt hittem” – kezdte a nem semmi történetét Zoé, majd így folytatta:

„Amikor Ryan megkérte a kezemet, szó szerint nem volt nálam boldogabb ember, így szinte azonnal elkezdtem nézegetni a ruhákat, azokat, amelyekről már évek óta álmodozom. Az egyik nap Ryan épp hazajött a munkából, amikor egy katalógust néztem gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhákról, amit a vőlegényem persze meglátott, a reakciójára viszont egyáltalán nem számítottam. Meglátta, milyen ruhákkal szemezek, amire teljesen kifakadt. Szerinte ugyanis nekem nem szabadna fehér ruhát viselnem az esküvőn, az ugyanis azok számára van fenntartva, akik még tiszták, vagyis szüzek. Először azt hittem, hogy viccel, hangos nevetésben törtem ki, de amikor láttam, hogy ő halál komoly marad, ledöbbentem. Megkérdeztem tőle, hogy ezt mégis hogyan gondolja, hiszen a legtöbb nő fehérben megy férjhez, pedig a legkisebb százalékukról mondható el, hogy még szüzek. Ryan elterelte a témát és látszólag lenyugodott, így azt gondoltam, hogy ez a téma soha nem fog újra feljönni. Hát tévedtem. Pár hónappal később megvettem az álomruhámat, hazaérve pedig Ryan elkezdett kérdezgetni, hogy milyen ruhát vettem" - mondta Redditen a zaklatott menyasszony, majd így folytatta a nem mindennapi sztorit:

„Megmondtam neki, hogy nem mondhatom el, mert balszerencsét hoz, de erősködött, hogy legalább a színét mondjam el. Elmondtam, hogy fehér, amire dührohamot kapott, és ugyanaz a veszekedés kezdődött, mint néhány hónappal ezelőtt. Itt már egyáltalán nem voltam én sem nyugodt, főleg akkor, amikor Ryan közölte, hogy szerinte piros ruhát kellene felvennem az esküvőnkön, mert már nem vagyok tiszta. Itt eldurrant az agyam és teljesen kiakadtam. A szemére vetettem, hogy ez miért nem vonatkozik a férfiakra, ő pedig ráadásul nem is vallásos, úgyhogy tudni akarom, mi van emögött az őrület mögött. Látszólag Ryan lenyugodott, és megértette az érveimet, de teljesen tuti nem törődött bele, én pedig ráadásul teljesen elbizonytalanodtam, de még az esküvővel kapcsolatban is. Azt tudni kell a kapcsolatunkról, hogy amikor összejöttünk, én 21 éves voltam, Ryan pedig 20, én nem voltam szűz (egy barátom volt előtte, és 18 évesen veszítettem el a szüzességemet), amit Ryan soha nem tudott megemészteni, ez pedig mindig komplexusokat okozott neki. Talán ehhez is köze van a dolognak... Mit gondoltok, le kéne mondanom az esküvőt?”

A Reddit kommentelői persze azonnal megosztották a véleményüket, és hát mondanunk sem kell, hogy senki nem volt Ryan pártján:

„Csajszi, menekülj, amíg tudsz! Ez a pasi mindent kontrollálni akar majd, ha még abba is ennyire harciasan bele akar szólni, hogy mit viselj az esküvőn, ráadásul az oka a leggázabb ebben az egészben...!”

„Szociopata vibe-ot érzek ebben a fiúban, szerintem ne menj hozzá! A saját bizonytalanságait akarja rád kivetíteni, ráadásul ilyen agresszív módon, ez semmi jót nem ígér a jövőre nézve!”

„Fuss, fuss, fuss! Ha már most agresszív, ráadásul azért, mert nem vagy szűz, jobb, ha nem mész hozzá! Mi lesz később, ha egyértelmű, hogy ennyi év után is haragszik rád, amiért te voltál férfival előtte? A másik lehetőség, hogy sürgősen elküldöd egy pszichológushoz, az esküvőt pedig elhalasztjátok addig, amíg rendbe nem teszi magában a dolgokat...”

Ti mit gondoltok? Kinek van igaza?

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 sztár, aki furcsa menyasszonyi ruhát választott a nagy napjára

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Milliárdos örökös Angelina Jolie új pasija

Úgy tűnik, nem is titkolják tovább.

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!