Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A vőlegényem olyan dolgot tett a hátam mögött, ami után nem is tudom, hogy hozzámenjek-e

A vőlegényem olyan dolgot tett a hátam mögött, ami után nem is tudom, hogy hozzámenjek-e

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem semmi sztori következik!

Az esküvő minden nő életében az egyik legfontosabb nap, amit gondos tervezés és rengeteg munka előz meg. Mivel ráadásul ez az időszak a sok tennivaló miatt igencsak stresszes, így általában a vőlegények tisztában vannak azzal, hogy jobb, ha nem állnak ilyenkor a menyasszony útjában, hanem segítik és támogatják őt.

Ezt talán nem tudta az egyik Amerikában élő vőlegény, menyasszonya ugyanis a Redditen fakadt ki azért, amit szerelme tett vele az esküvőjük előtt.

„A legjobban azt a napot vártam az esküvő szervezésével kapcsolatban, amikor kiválasztom azt a bizonyos tökéletes ruhát. Ezen a napon anyukámon kívül a leendő anyósom is elkísért, mondván, hogy szeretne a részese lenni a pillanatnak, ezt pedig akkor még nagyon meghatónak tartottam. A ruhapróbánál viszont a kiválasztott ruhámat egyértelműen leszavazta, egy másik ruhára pedig azt mondta, hogy azt KELL választanom, mert ő pont ilyet képzelt el a fia menyasszonyának. Bár ez a mondat kissé ijesztő volt, szépen elmagyaráztam neki, hogy én már döntöttem, de köszönöm a segítségét." – kezdte a történetet a menyasszony, aki egyáltalán nem gondolta, hogy mi lesz a dologból:

„Hazaérve a vőlegényem teljesen kiakadt rám, miszerint gondoljam át újra, és válasszam azt a ruhát, amit az anyukája választott nekem. Azt hittem, hogy csak viccel, ezért szépen elmondtam neki, hogy ebben nem az anyukája fog dönteni, ugyanis ez az ÉN esküvői ruhám. Azt hittem megbeszéltük a dolgot, ám másnap hihetetlen dolog történt. A ruhám eltűnt, helyette pedig az a ruha várt otthon, amit az anyósom választott nekem. Felhívtam a vőlegényemet, aki elmondta, hogy ezt ő tette, és gondoljam át újra a dolgot, a két ruha ugyanis nem is különbözik nagyon egymástól. Itt már bevallom elszakadt nálam a cérna, üvöltözni kezdtem vele, mert nem akartam elhinni, hogy mit tett.” – panaszkodott a kétségbeesett nő, majd így folytatta:

„Miután a vőlegényem hazaért, folytattuk a veszekedést, de ő csak azt ismételgette, hogy én nem akarok jó viszonyt ápolni a leendő anyósommal, pedig ő nagyon szeret engem. Szerintetek kinek van igaza?”

Természetesen nem kellett sokat várni a válaszra, a Reddit népének ugyanis egyöntetű véleménye volt a sztoriról, mi pedig most ezekből csemegéztünk:

„Add vissza neki a gyűrűdet. Mondd meg neki, hogy reméled, hogy olyan esküvője lesz, amit az anyukájával elképzeltek... Egyszerűen sétálj el!”

„Nem akarom elhinni, hogy ezt megtette veled az, akivel össze akarod kötni az életedet... Ez hatalmas red flag, fuss, amíg még tudsz!”

„Az a baj ezzel a dologgal, hogy ha most ez van, akkor később sem fog soha kiállni melletted, mindig az édesanyja pártján lesz, nem csak kis, de nagy dolgokban is... Én a helyedben nem mennék hozzá, vicc nélkül!”

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

Emberek felfedték a legrosszabb esküvői ajándékokat, amiket valaha is kaptak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.