Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nem tudod, mit nézz? Phoebe Tonkin misztikus sorozata, a Virágzás rád is nagy hatással lesz

Nem tudod, mit nézz? Phoebe Tonkin misztikus sorozata, a Virágzás rád is nagy hatással lesz

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mit csinálnál másképp, ha újrakezdhetnél mindent? Ráadásul úgy, hogy az eddigi emlékeid megmaradnak? Ezt a témát (is) feszegeti a Virágzás című sorozat.

Phoebe Tonkin neve nem véletlenül ismerős számodra: a színésznő még fiatalon, a H2O című sorozattal tört be a filmes szakmába, azóta pedig olyan sorozatokban láthattad őt, mint A sötétség kora és a Vámpírnaplók. Most pedig ismét izgalmas szerepben tér vissza a képernyőre: november 19-től érkezik az AXN-re a Virágzás című sorozat, minden péntek este 21:00-tól. Mi már meg is nézhettünk az első három részt szinkronosan, és SPOILEREK NÉLKÜL eláruljuk, mire számíthattok ettől a misztikus sorozattól!

Maga a történet egy vidéki kisvárosban játszódik, ahol Gwendolyn Reed, az egykor népszerű színésznő letelepedett férjével, Rayjel. Gwen Alzheimer-kórban szenved, gyakran még saját családját sem ismeri meg, és folyamatosan fiatalkorát üldözi. És ha mindez nem lenne elég tragédia, a gyász is jelen van az életükben: a városban egy évvel korábban ugyanis egy pusztító árvíz öt lakos életét követelte. Ray nehezen dolgozza fel neje betegségét, rövidesen viszont különös megoldást talál. A kertben ugyanis, épp ott, ahol az egyik áldozat elhunyt, különös növény kel életre, amelynek termése újra kölyökké változtatja az idős családi kutyát. Úgy dönt, feleségének is ad a csodaszerből, aki másnap reggel húszas éveiben tér magához.

Kép
forrás: Bloom S1 - 2019 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved.

Persze egy ilyen különleges csodaszer egyre több helyi lakos számára csalogatóvá válik. Elvégre amikor Gwendolyn Reed 50 évvel fiatalabb énje sétál végig az utcán, mindenkinek megjön a kedve egy második lehetőségre az élettől. Csakhogy mindennek ára van, és egy biztos: túl keveset tudnak erről a növényről és annak hatásairól. Maga a sorozat felteszi azt a kérdést, amire időnként mind gondolunk,

vajon mit csinálnánk másképp?

A szereplők maguk is gyakran méláznak ezen: a karakterek többnyire idősebb emberek, akik megbánták, hogy belementek egy rossz házasságba, hogy sosem vállalták fel magukat vagy hogy sosem alapítottak családot. Így amikor az élet eléjük dobja egy új kezdet lehetőségét, gondolkodás nélkül lecsapnak a lehetőségre. Legalábbis majdnem mindenki. Érdekes figyelni, hogy kik azok, akik még így is a rossz döntést hozzák meg, kik elégszenek meg az életükkel úgy, ahogy azt eddig élték, ahogy azt is, hogy kik mennek keresztül rövid időn belül óriási változáson.

Kép
forrás: Bloom S1 - 2019 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved.

Maga a Virágzás (legalábbis az első három részig) kissé lassabb tempóban halad előre, hogy megteremtse a hangulatot, és megismertesse velünk a szereplők belső lelki vívódásait is. Gyors fordulatokra egyelőre nem kell számítanod, de ez nem is baj, hiszen így a nézőnek is van ideje együtt gondolkodni a karakterekkel azon, hogy mi legyen a következő lépés. Akadnak a sorozatban karakterek, akiket már az első perctől kedvelünk, hiszen látszik, hogy csupa jószándék vezérli őket, és olyanok is, akik egyszerre szórakoztatóak, de közben sokszor nagyon bosszantóak is. Persze ez utóbbi ad lehetőséget arra, hogy a szereplők is fejlődjenek a történettel együtt.

A Virágzásban Phoebe Tonkin mellett több híresség is feltűnik, ha pedig szereted a 80-as évek filmjeit, ismerősek lesznek neked. Bryan Brown alakítja a férjet, míg Jacki Weaver az idősebb Gwendolynt, de érdemes kiemelni a fiatalabb generációból Ryan Corrt, akinek több szórakoztató jelenetet köszönhetünk.

Ha kedved van egy misztikus drámához, ahol kiemelt szerepet kapnak az érzelmek és a "mi lett volna, ha?" kérdéskör, ezt a sorozatot sem érdemes kihagynod! Kapcsolj az AXN-re!

Kép
forrás: Bloom S1 - 2019 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved.

Ha érdekelnek a misztikus sorozatok, a galériában is ajánlunk néhányat!

Galéria / 7 kép

7 izgalmas és egyben ijesztő sorozat

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.