Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vidékről az országos ismertségig: ez a háromgyermekes anyuka készíti a legfinomabb száraztésztát és tallérokat itthon – Ezt bizony neked is ki kell próbálnod!

Vidékről az országos ismertségig: ez a háromgyermekes anyuka készíti a legfinomabb száraztésztát és tallérokat itthon – Ezt bizony neked is ki kell próbálnod!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Jakócs Emese neve nem ismeretlen a Baranyában élő közönség számára, hiszen azok a helyiek, akik gyakran látogatják a Hajnóczy piacot, több ízben találkozhatnak vele és portékájával, ami a MeseTészta fantázianevet viseli. Emese ugyanis házi készítésű tésztáival és tallérjaival várja új és régi vásárlóit, azonban a piacok világán túl az online térben is igyekszik a vásáslói igényeket kielégíteni.

Termékei egyre szélesebb körben ismertek, már az ország számos pontjáról akadnak megrendelői, – sőt még a határon túlról is – a tallérok és tészták mennyei ízvilága ugyanis pillanatok alatt képes levenni bárkit a lábáról. Emese a termékek készítése során fontosnak tartja a magas minőséget, ezenfelül imád kísérletezni, új ízeket kidolgozni. Vállalkozásának alapötlete még 2018-ban fogalmazódott meg benne, ennek kapcsán így fogalmaz:

"Három gyermekes családanyaként közel négy éve kezdtem el a saját vállalkozásomat, ahol házi tojásaimat kezdtem feldolgozni kézműves száraz tésztának. Először persze egyszerűbbekkel próbálkoztam, de folyamatosan fejlesztettem magamat, így mára már nagyon széles termékpalettával várom a vásárlóimat."

Kép

Az édesanya tehát megállás nélkül pörög, mindig töri valami újdonságon a fejét, amihez hatalmas inspirációt adnak a gyermekei, a 11 éves Hannah, a 8 éves Peti és a 7 éves Lilla. Persze három kisgyermek mellett nem könnyű álmokat megvalósítani, de Emese oroszlánszívvel tart ki az elképzelése mellett, termékpalettája pedig egyre csak bővül: a hagyományos tészták mellett megjelentek a kínálatában a színes és ízesített tészták is, amik egyből a vásárlók kedvenceivé váltak.

"A színes tészták kapcsán gyakran felmerül a vásárlókban a kérdés, hogy milyen eljárással színezem őket. Vannak, akik megijednek, hogy biztos mindenféle adalékanyaggal dúsítom őket. Nos, ezt a tévhitet mindig hamar eloszlatom, ugyanis a tésztáim készítésénél már első perctől kezdve nagyon fontos volt, hogy csak természetes összetevőket tartalmazzanak, éppen ezért a színezést is természetes hozzávalók segítségével valósítom meg. A tészták intenzív színét a cékla, kurkuma, piros paprika, spenót és spirulina alga adja. Ez már csak azért is fontos, mert így a különböző ételallergiákkal küzdők is élvezhetik a termékeim adta örömöket."

- mondta Emese.

Kép

Ha pedig mindez nem volna elegendő, akkor lényeges megemlíteni azt is, hogy a családanya által készített tallérok már tej-és cukormentes verzióban is megvásárolhatók, továbbá a gluténmentes tallérok készítése is a tervei között szerepel.

Kép

Ha valaki mindezek után azt gondolná, hogy Emese itt megáll, s nem gondolkodik további újdonságokon az téved. Az anyuka ugyanis megállás nélkül a vállalkozásának fejlesztésén agyal, jelenleg is számos terve és ötlete van.

A MeseTészta névre keresztelt vállalkozása néhány hónappal ezelőtt esett egy nagyobb desingváltáson, melynek célja, hogy még inkább tükrözze az általa képviselt hitvallást: azaz a prémium minőséget, a természetességet, és persze a szeretetet. Hiszen Emese vállalkozásának alfája és omegája, a mozgatórugója nem más, mint a szeretet.

Emese termékeit MeseTészta-Ízengúz név alatt megtaláljátok a Facebookon is.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.