Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

„A lakótársam ellopta a ruháimat" – És még 7 elképesztő történet, amit magyarok meséltek legszörnyűbb lakótársaikról

„A lakótársam ellopta a ruháimat" – És még 7 elképesztő történet, amit magyarok meséltek legszörnyűbb lakótársaikról
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
Mi volt a legdurvább dolog, amit a lakótársad csinált?

A filmekben azt látjuk, hogy amikor két barátnő összeköltözik, az egy nagyon bulis időszak kezdetét jelenti. Ha viszont te is megtapasztaltad már, milyen összebútorozni egy közeli ismerőssel, hamar rájöhettél, hogy ez mágnesként vonzza magához a konfliktusokat is. Sokszor megesik, hogy két barátnő kapcsolata teljesen megromlik az együttélés során, ezért javasolják, hogy inkább idegenekkel költözz össze.

Ez viszont igazi zsákbamacska, hiszen van, hogy valaki szuper jófejnek és rendszeretőnek adja elő magát a találkozáskor, majd pár hét után kiderül, hogy ennek köze sincs a valósághoz. Most néhány magyar nő és férfi mesélte el nekünk, milyen elképesztő dolgokat láttak és éltek át, amikor lakótársakkal laktak együtt.

A lakótársam, Móni egy csúnya szakítást próbált kiheverni "kutyaharapást szőrivel" módszerrel, vagyis szinte minden héten más színű, formájú és méretű férficipőbe botlottam, amikor reggelenként kibotorkáltam az előszobába. Aztán Móni külföldre távozott, de hátrahagyta maga helyett az aktuális pasiját mint pótlakótársat. A csávó, mondanom sem kell, nálam is bepróbálkozott – sajnos nem volt esélye.

- Szilvi.

„Hárman laktunk egy kétszobás lakásban, a legjobb barátnőm, én, és egy másik, számunkra ismeretlen lány. Volt egy kamránk, ahol azokat a dolgokat tároltuk, amikre nem volt szükségünk, és a polc aljánál feküdt egy kosár, amiben az éppen nem használt ruháim voltak. Egy idő után észrevettem, hogy a lakótársunknak nagyon hasonló ruhái vannak, mint nekem, majd miután már az ötödik ugyanolyan pólóban flangált fel-alá, megnéztem a zsákot, és egy rakat ruha hiányzott onnan. Persze megkérdeztük tőle a dolgot, ő először tagadta, majd később azt mondta, hogy nem tudta, hogy abból a zsákból nem lehet ruhákat kivenni. Lényegében a lakótársam ellopta a ruháimat a kosárból..." – Anita

gif

18 évesen Németországban laktam egy német sráccal, aki nem engedte, hogy melegítőben legyek otthon, vagy esetleg, hogy 3 napos “szőrös” lábbal üljek a nappaliban rövidnaciban. Egyszerűen zavarta, és teljesen kiborult ettől a két viselettől, és ha felvettem a melegítőt, rendesen leszidott, hogy miért kell igénytelennek lenni. De a haszna is megvolt a fura fiúnak, minden nap elküldött edzeni, sőt, volt, hogy el is kísért, mert állítása szerint fontos volt neki, hogy ne hízzak meg. Na ez mi? :D :D

- Izabella

„Volt egy lakótársam, aki úgy gondolta, neki nem kell a kajáért és a többi használati tárgyért fizetnie. Persze erre csak később jöttem rá, miután észrevettem, hogy folyton több hiányzik a kajámból, mint amennyit hagytam, és feltűnt, hogy csak nekem van tusfürdőm a fürdőszobában. Amikor megkérdeztem, azt mondta, szerinte ezeket (és a sminkeket is) használhatjuk közösen, de fizetni már nem akart értük." – Bogi

Egy kétszobás lakásban laktunk hárman, nekem külön szobám volt, a barátnőm pedig egy másik lánnyal élt egy szobában. Egyik nap épp indultunk volna moziba, amikor megjelent a lakótársunk, Andi, három nagy bőrönddel, a húgával és a szüleivel. Közölte, hogy a tesójának kéne egy hely, ahol lakhat, és ha mi is beleegyezünk, itt maradna egy kis ideig. Nem nagyon volt így más választásunk, így egy ideig hárman laktak a nagyszobában barátnőmmel, mert nekem nagyon pici félszobám volt csak. Majd teltek a napok, hetek, és másfél hónappal később is ott lakott a lány, így megkértük, hogy most már keressen magának másik lakást. Amikor pedig javasoltuk, hogy negyedeljük a rezsit, teljesen ki volt akadva, mert szerinte neki nem kötelessége fizetni.

- Panni

„Még kollégiumban laktam, amikor egyik napról a másikra lett egy harmadik szobatársunk. Már a belépéskor meglepődtünk, mert szanaszét voltak dobálva a cuccai, de betudtuk a költözés okozta felfordulásnak. Az első sokk az volt, amikor belépett, bemutatkozott, majd szó szerint közölte, hogy ebben a szobában ő lesz mától a főnök, és este itt bulit tart. Ezek után egyre rosszabb lett a helyzet, mert utált takarítani, használta a holminkat, és mindig az éjszaka közepén jött haza, hangosan telefonálva." – Beáta

Néhány éve egy másik sráccal laktam egy lakásban, akinek nem volt erőssége a takarítás. Egy idő után arra lettem figyelmes, hogy eltűnnek a konyhából a tányérjaim; egy részüket megtaláltam az ágya alatt, mosatlanul, a másik részét pedig a sütőbe rejtve, hogy, idézem: "ne legyenek már annyira szem előtt a piszkos tányérok".

- Feri

„A lakótársam majdnem minden reggel nekiállt veszekedni velem azért, hogy reggel túl hangosan nyomom meg a villanykapcsolót, és folyton felriad a kattanásra..." – Péter

gif

Neked is van hasonló történeted? Akkor oszd meg velünk kommentben, hogy megtaláljuk, kié volt a legszörnyűbb lakótárs

Galéria / 12 kép

Sztárok, akik valaha lakótársak voltak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!