Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Élvezd a mozgás szabadságát!

Élvezd a mozgás szabadságát!

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Eddig neked sem a porszívózás volt a kedvenc házimunkád?

Te is mindig a zsinórral harcolsz? Miután sikerült magad kiszabadítani a vezeték fogságából és végeztél a takarítással, próbálod bezsúfolni a szekrénybe vagy besuvasztani az ágy alá? Van egy jó hírünk, a VC Cordless állóporszívó család megoldást nyújt ezekre.

Kényelem mindenek felett!

Nem kell többé magad után húzni a porszívót, a zsinórjával bajlódni, de még csak a derekad sem fog beállni porszívózás közben. Amennyiben számodra is fontos a kényelem és az egyszerű kezelhetőség a házimunka során, úgy biztosan egy állóporszívó a jó választás. Ráadásul az új VC Cordless állóporszívók pehelykönnyű kialakítást kaptak, így az emeletek között is nagyon könnyen mozgatható. Egy kézzel irányítható, és csak két gombja van, semmi bonyodalom. Így, ha éppen napirendi ponton van a gyerek bevonása a házimunkába vagy mindig igyekszik segíteni otthon, a porszívózás igazán élvezhető és könnyű feladat lesz neki is. Egyszerű használatának köszönhetően a takarítási idő is lerövidül. Ez fontos szempont lehet, ha gyerek vagy kisállat mellett szükség van a mindennapi használatára.

Nehezen elérhető helyeken is jól teljesít

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeket is képes könnyedén megtisztítani, például a kanapé széleit, a lépcső vagy a bútorok alatti részeket. Az aktív padlófejen található LED-fénynek köszönhetően a sötétebb helyeken is bátran használható. Illetve még jobban láthatóvá teszi a port, hogy garantáltan felszedésre kerüljön a szennyeződés.

Kép
forrás: Kaercher

Számos intelligens funkció

A LED mellett további számos kényelmi funkcióval került ellátásra. Ilyen például az egy kattintással történő portartály-ürítés, a Boost funkció. További előnyei közé tartozik a működés közben az alacsony hangerő, a külön szűrőtisztító eszköz és a könnyen leolvasható akkumulátor-állapotjelző, amely bármikor megmutatja az akkumulátor aktuális állapotát, és értesítést ad az esetleges hibákról. Továbbá szintén a készülék részét képezi a kényelmes Power Lock funkció, amellyel nem kell állandóan nyomva tartani a bekapcsológombot. A motoros henger segítségével optimális a szennyeződésfelvétel, amely biztosítja a különféle felületek megbízható tisztítását.

Kimagasló teljesítmény

A nagy teljesítményű motor a 25,2 V-os akkumulátorral kombinálva igazán jó párosítás. A VC4 myHome készülék üzemideje akár 30 perc, a VC6 ourFamily üzemideje pedig 50 perc normál üzemmódban. A VC4 myHome porszívónak 3 fokozatú szűrőrendszere van; ciklonszűrővel, beáramló levegő szűrővel és szivacsszűrővel. Nincs szükség újabb porzsákok vásárlására. Egyszerűen, 1 kattintással történik a szűrőürítés. A VC6 ourFamily termék pedig kiegészül még egy HEPA-higiénia szűrővel is a szivacsszűrő helyett a különösen tiszta levegőért.

Egyszerű tárolás

Ismerős a helyzet, amikor pont ki van centizve a porszívó helye a szekrényben, és úgy kell ügyeskedni, hogy ne ömöljön ki a teljes tartalom, ha még egy dolog bekerül? A VC állóporszívók akár az otthonod berendezési tárgyát is képezhetik, de a fali konzol segítségével helyet sem foglal, és még beépített töltési lehetőséggel is el van látva.

A karácsonyi akciónkban most kedvezményesen szerezheted be a VC 6 Cordless ourFamily Limited Edition modelljét, amelyhez egy rugalmas keménypadló-fej is tartozik.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!