Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Verekedés, hatalmi harc és káosz: a Gossip Girl szereplői meghökkentő részleteket árultak el nekünk a sorozatról és a forgatásról

Verekedés, hatalmi harc és káosz: a Gossip Girl szereplői meghökkentő részleteket árultak el nekünk a sorozatról és a forgatásról

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Felkészültél a meredek infókra? Akkor mindenképpen olvass tovább!

Ha Y-generációs vagy, akkor szinte biztos, hogy minimum ismerted, de nagy valószínűséggel IMÁDTAD a Gossip Girl című sorozatot. Akkoriban ugyanis mindenki Blair Waldorf vagy Serena van der Woodsen szeretett volna lenni, és csak ámulattal figyeltük, hogy vajon a való életben is ilyen az élete a New York-i elitnek?

Az utolsó évad azonban már 10 éve (!!) véget ért, így szomorkodhatnánk is, ám erre semmi okunk, ugyanis tavaly a készítők úgy döntöttek, hogy felélesztik Pletykacicát, és újabb bonyodalmakat okoznak az Upper East Side-on. A vadiúj Gossip Girl persze már merőben más, mint a 2007-ben indult elődje, hiszen ez már egy igazi Z-generációs csemege, amely nem fél beszélni a szexuális beállítottságokról, a genderről és mindarról, ami manapság a Z-generáció életének a szerves része.

A sorozatnak ráadásul most jelent meg a második évadja, amely rengeteg meglepetést tartogat számunkra, épp ezért örültünk, amikor megtudtuk, hogy interjút készíthetünk a sorozat két fontos szereplőjével is, Zión Morenóval (Luna) és Savannah Lee Smith-szel (Monet). A két gyönyörű színésznő pedig hihetetlenül kedvesek voltak, és minden kérdésre válaszoltak az új évaddal kapcsolatban!

Mi a legjobb emléked a forgatásról?

Savannah: Nem is tudom. Talán az a jelenet, amikor bálozunk és kitör a cicaviadal. Az nagyon vicces volt. Volt egyébként egy kaszkadőr koordinátorunk is, hogy úgy nézzen ki a dolog, mint egy igazi bunyó. Igazából persze senki sem sérült meg, de zseniális volt. Jó volt megcsinálni.

Zión: Én sajnos nem szerepeltem a verekedős jelenetben, de volt egy olyan éjszakai forgatásunk, ami teljesen olyan volt, mint egy pizsamaparti. Annak ellenére, hogy ott voltunk minimum nyolc órán át egyfolytában, nagyon jó volt együtt lógni a stábbal. Mindenki rendelt kaját, viccelődtünk és aludtunk egy hatalmas könyvtárban. Nagyon jó móka volt.

A második évad Monet-val kezdődik, aki a Julien helyére, „koronájára” pályázik és háborúba is kezd. Mi volt a reakciód, amikor megtudtad, hogy az írók újra alkotják Blair és Serena (az eredeti Gossip Girl szereplői – szerk.) konfliktusát?

Savannah: Amikor megláttam, hogy a történetszál errefelé tart, eléggé megörültem! Elég sokat járok a Twitterre, és jól tudom, hogy a rajongók nagyon várták már ezt. Monet lelkiállapota pedig az évad elején nagyon beszédes: elszánt, és készen áll arra, hogy versenyezzen, és megtegyen bármit, ami szükséges. Ez is visszahozza az eredeti Gossip Girl életérzést szerintem.

Tudnátok még mesélni picit még a bálon történt kaotikus jelenetről? Milyen volt azt a jelenetet leforgatni?

Savannah: Nagyon hosszú éjszaka volt, de jó volt, mert mindannyian együtt voltunk, és olyan volt, mint egy pizsamaparti.

Zión: Igen, ez a jelenet a már említett „pizsamaparti” alatt volt egyébként. Nagyon szórakoztató volt, hogy tényleg mindenki ott volt a stábból, olyan emberek is, akikkel egyébként nem szoktunk forgatni. Ezen kívül imádtam a ruhámat. Úgy éreztem magam, mint egy Bond lány, nagyon jó volt viselni is azt a ruhát!

Mi fogja meglepni az embereket az új évaddal kapcsolatban?

Zión: Nos, annyit elárulhatok, hogy ez az évad egy óda az eredeti Gossip Girl sorozathoz. Az biztos, hogy mindenképpen lesz néhány meglepetés, ahogy az évad szépen kibontakozik. Olyan emberek kerülnek hatalmi pozícióba, akikről nem gondoltad volna, emellett nagyon szórakoztató lesz látni, ahogy Savannah, Monet és Luna története fejlődik.

Savannah: Igen, én is ezt mondanám. Azt hiszem, ami talán meglepi az embereket, az az, hogy cicaviadalba keveredünk. Ettől sokkal akciódúsabb lesz az egész évad. A második évad tele lesz mókával, zűrzavarral és a káosszal, amit szerintem az emberek akartak.

Várható, hogy többet láthatunk ebben az évadban Luna és Monet magánéletéből? Lesznek szerelmi szálak? Találkozunk majd Luna szüleivel?

Zión: Hát, nem vagyok benne biztos, hogy túl sokat mondhatok, de egyvalami biztos; találkozni fogsz Luna anyukájával, aki eléggé karakteres. Ráadásul apró részleteket is megtudhatsz majd Luna szerelmi életéről is, és arról, hogy ki is ő valójában, és miért is olyan, amilyen.

Savannah: Monet családi életével sokat fogunk foglalkozni az új évadban, és természetesen lesz némi bonyodalom is ezzel kapcsolatban. A szülőknek ráadásul meglesz a saját drámájuk, ami szerintem nagyon izgalmas és szórakoztató lesz!

Ha bármelyik másik karaktert játszhatnád ebben a sorozatban, ki lenne az?

Zión: Monet, kétségtelenül! Ő a legjobb karakter, hihetetlenül vicces. Emellett érdekes, mert Monet egyáltalán nem hasonlít Savannah-ra, de tényleg SEMMIBEN! Szóval igen, Monet nagyon szórakoztató lenne, ráadásul neki vannak a legjobb ruhái is.

Savannah: Én azt mondanám, hogy valószínűleg Max, és szerintem meg sem kell magyaráznom, hogy miért. Ő Chuck Bass az új Gossip Girlben.

Kép
forrás: HBO

Ezt olvastad már?

Galéria / 15 kép

Nosztalgiázzunk! Emlékszel még ezekre az ikonikus frizurákra a Gossip Girl-ből?

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!