Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Károly herceg Harryről nyilatkozott, sokakat meglepett szavaival

Károly herceg Harryről nyilatkozott, sokakat meglepett szavaival
Facebook
Twitter
Pinterest
Már mióta várunk erre a pillanatra!

Régebben Károly és Harry nagyon közel álltak egymáshoz, minden eseményen nevetgéltek, jól érezték magukat, és látszódott, hogy valóban erős kötelék van közöttük. Ez a dolog viszont villámgyorsan megváltozott, amikor Harry és Meghan bejelentették, hogy visszalépnek az összes királyi kötelezettségüktől, és Angliából Los Angelesbe teszik át a székhelyüket.

A helyzet pedig láthatóan azóta sem lett jobb, pedig a bejelentés óta eltelt 2 év, ráadásul megszületett Meghan és Harry második gyermeke is, a kis Lilibet Diana is, akit még egyszer sem látott a nagypapa, Károly. Most viszont úgy tűnik, hogy talán valami elindulhat, esetleg már el is indult (jó irányba!), hiszen Károly herceg először nyilatkozott Harryről hosszú idő után.

Károly herceg ugyanis a Newsweek januári számának címlapján fog szerepelni, amelyben ismerteti az éghajlatváltozás elleni küzdelemmel kapcsolatos terveit. Az interjú során arról beszélt, hogy nagyon büszke mindkét fiára, a királyi testvérek ugyanis mindketten saját kezdeményezéseikkel dolgoznak a probléma megoldásán:

Legutóbb az idősebbik fiam, Vilmos indította el a tekintélyes Earthshot-díjat, hogy ösztönözze a változást és segítse a bolygónk helyrehozását a következő tíz évben.

- Károly herceg/Newsweek

A lényeg viszont csak ezután jött, Károly herceg ugyanis Harryről is beszélt, ráadásul extra pozitív értelemben:

A kisebbik fiam, Harry pedig szenvedélyesen rámutatott az éghajlatváltozás hatásaira, különösen Afrikával kapcsolatban, jótékonysági szervezetét pedig teljes mértékben arra kötelezte el, hogy csökkentsék az emberiség szénlábnyomát.

- Károly herceg/Newsweek

Ezek szerint tehát Károly és Harry újra elkezdtek egymáshoz közeledni, így nagyon reméljük, hogy a közeljövőben több időt fognak egy városban, de legalább egy országban tölteni...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!