Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

8 év házasság után külön folytatja Kate Bosworth és Michael Polish - szokatlan képpel jelentették be a dolgot

sztár, sztárok,
Facebook
Twitter
Pinterest
Róluk aztán tényleg mindenki azt hitte, hogy igazi álompár, hiszen állítólag imádták egymást. Most mégis a különválás mellett döntöttek...

Kate Bosworth Kate Bosworth Színésznő 2cikk 1galéria 1videó Még több róla színésznő és rendező férje, Michael Polish 2011-ben ismerkedtek meg a Big Sur című dráma forgatásán, majd 2013 augusztusában házasodtak össze. Most azonban a 38 éves filmcsillag és 50 éves párja együtt jelentették be, hogy 8 év házasság után a különlét mellett döntöttek.

Nagy szerelemnek indult a kapcsolatuk: egyszer Kate azt mesélte egy interjúban, hogy még alig voltak együtt pár hete, amikor Michael azt mondta neki, ő az igazi és feleségül fogja venni.

A pár egy szokatlanul édes, szerelmes fotóval hozta a fontos hírt a rajongók tudomására:

Kate hosszú posztban mesélt a döntésükről, arról, miért is válnak most külön. Leírja, hogy kezdetben ott az izgalom, a tűzijáték, ám aztán történnek dolgok...Egy biztos, még mindig imádják egymást - de jobbnak látják külön folytatni az életüket.

Alapvetően félünk a végétől. Elveszíteni azt, amid van, mert megkaptad, amit akartál...Félünk a nagy Ismeretlentől. Mi lenne, ha nem a félelmet, hanem a szeretetet választanánk...
Talán ez furcsán hangzik egyeseknek, romantikus másoknak. Számunkra: ez az igazság.
A szívünk tele, hiszen még soha nem voltunk ennyire szerelmesek és mélyen hálásak egymásért, mint ebben a döntésben, hogy különválunk. Együtt, az elmúlt tíz évben Michael és én mindig a szerelmet választottuk. Ma olyan erősen fogjuk egymás kezét, mint az esküvőnk napján. Szemünk mélyebben néz egymásra, most már bátrabban. Az elengedés folyamatában elismertük, hogy szerelmünknek soha nem lesz vége. A kapcsolat nem tűnik el egyszerűen. A szeretet elmélyül, a szív kitágul.

Tudjuk, hogy jönnek a hajnali 4 órás hívások, a dalok.. Nevetünk, miközben a következő közös filmet tervezzük, és izgatottan várjuk, hogy megosszuk legújabb együttműködésünket másokkal. Úgy véljük, hogy a legepikusabb szerelmi történetek azok, amelyek meghaladják az elvárásokat. A legnagyobb megtiszteltetés számunkra az volt, hogy megtapasztalhattuk az ilyen szeretetet, és továbbra is ámulhatunk a szeretet fejlődésének szépségén. Mi történik, ha valaminek a végére érünk, és rájövünk… még csak az elején vagyunk.

Ez a szerelem.

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik egyszerűen képtelenek voltak feldolgozni egy szakítást

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!