Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Te mit választanál? Az alábbi személyiségteszt megmutatja, ki is vagy valójában

Te mit választanál? Az alábbi személyiségteszt megmutatja, ki is vagy valójában

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy kérdés, két válasz, és mégis milyen sokat elárul rólad!

Ha választási lehetőség elé állítanak téged, még a legapróbb döntéseid is fontossá válnak. A külföldön oly népszerű „would you rather” formula nem véletlenül bukkan fel gyakran a kvízekben és tesztekben; minden egyes elhatározásunk árulkodik egy-egy vonásunkról, ami nekünk sok esetben nem is észrevehető. Pedig nemcsak magadat, de még a környezetedet is jobban kielemezheted, ha mélyebbre ásol ebben a különleges világban! Hogy segítsünk neked most ebben, el is hoztunk 10 egyszerű kérdést, neked pedig csak el kell döntened: te mit választanál?

Egy jó könyv vagy egy jó film?

Kép
forrás: Olesia Buyar on Unsplash, Mahrous Houses on Unsplash

Amennyiben a könyvet választottad, úgy az biztos, hogy hatalmas a képzelőerőd! Emiatt gyakran álmodozol napközben is, és gyerekkorod óta tudod, hogy rendkívül kreatív lélek vagy. Nem bánod, ha a dolgok kicsit lassabban haladnak az életedben, hiszen így minden lépést alaposan megtervezhetsz előre, és egyébként is türelmes alkat vagy. Ha valamibe beleveted magad, biztos, hogy nem kapkodod el, emiatt viszont sajnos a határidők nem a barátaid.

A filmet választóknak nem előnyük a türelem. Ez alapján te ugyanis mindig rohansz valahová, folyton úton vagy valamerre, és próbálod az idődet a lehető leghatékonyabban beosztani. Ritkán ülsz meg egyhelyben, és gondolatban sokszor már a távoli jövőben jársz, mert állandóan annyi a tennivalód, hogy azt sem tudod, mibe kezdj bele. Kicsit úgy is érzed, hogy sosem tudod utolérni magad!

Kutya vagy cica? (Tudjuk, nehéz választani!)

Kép
forrás: Mikhail Vasilyev on Unsplash, Roberto Nickson on Unsplash

Ha a kutyák mellett tetted le a voksod, valószínűleg te szereted a pezsgést! Alapjáraton szociális alkatnak tartod magad, és jól megtalálod a közös nevezőt másokkal, az egyedüllétet pedig csak ideig-óráig viseled jól. Toleráns természettel rendelkezel, és nyitott vagy, így a baráti köröd is kifejezetten színes egyéniségekből áll!

A cicások is szívesen beszélgetnek másokkal (pláne a barátaikkal), de tény, hogy ők zárkózottabb természetűek. Te nem bánod, ha a hétvége a négy fal között telik, és gyakran még a telefonodat is kikapcsolod, hogy senki se zavarjon, mert fontosnak tartod a feltöltődést. Kissé befelé forduló típus vagy, és a problémáidról szinte alig beszélsz, noha mások gyakran öntik ki neked a lelküket, mert tudják, hogy jó hallgatóság vagy.

Kávé vagy tea?

Kép
forrás: Nathan Dumlao on Unsplash, As Verna on Unsplash

A kávé arra utal, hogy bár nyitott vagy az újdonságokkal szemben, azért mégis inkább introvertált léleknek érzed magad. Gyakran nincs kedved emberek társaságába menni, és jól elvagy a négy fal között, elvégre ott tényleg önmagad lehetsz. Kreatív jellemed van, és fontosnak tartod, hogy ezt ki is bontakoztathasd, akár munkában, akár hobbiban.

A teafogyasztók ezzel szemben sokkal extrovertáltabb jellemek, és kifejezetten élvezik a társasági életet, sőt ez az, ami igazán feltölti őket. Szintén igaz rád, hogy összeszedett vagy, pontos, és a mentális egészségedre is nagy figyelmet fektetsz, szóval ha inkább teázós vagy, akkor valószínűleg a jógázás, meditálás, olvasás gyakori hobbi nálad!

Éjjeli bagoly vagy hajnali pacsirta vagy?

Kép
forrás: Henri Pham on Unsplash, Jared Rice on Unsplash

Az éjjeli baglyok általában egy kicsit szétszórtak, és nehezen tartanak rendet maguk körül (takarítás vagy akár magánélet terén). Ha ezt a tábort erősíted, biztos, hogy gyakran stresszelsz apróságokon, noha tudod, hogy nem kéne, és nem ritka az sem, hogy könnyedén frusztrálttá válsz. Mindent nagyon a lelkedre veszel, és gyakran még napokkal később is morfondírozol olyan dolgokon, amiket mások már rég elfelejtettek.

Ha hajnali pacsirta vagy, akkor nagy igazság, hogy nálad a reggel első egy órája megszabja azt, hogy a nap további részében milyen lesz a hangulatod. Szeretsz alaposan előre tervezni, és tartani magad a kitűzött menetrendhez, ebből viszont könnyedén kizökkent, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelted. Alapjáraton optimista, vidám lélek vagy, de ha kiveszik a kezedből az irányítást, na azt egyáltalán nem viseled jól!

Mi a jobb? Csoki vagy chips?

Kép
forrás: Egor Lyfar on Unsplash, Negar Mz on Unsplash

Ha a csokit választottad, úgy egyértelmű, hogy neked is édes, imádnivaló személyiséged van, és jó párszor hallottad már azt, hogy „de cuki vaaagy!” Bájos, némileg kislányos kisugárzás vesz téged körül, és általánosságban elmondható rólad, hogy mindenkivel barátságos vagy. Azt vallod, hogy úgy kell bánni másokkal, ahogy azt te is szeretnéd fordított helyzetben. Nem véletlen, hogy a rólad alkotott első benyomás minden esetben pozitív!

A sós válasz esetében nagy igazság, hogy te biztosan kimondod, ami a szívedet nyomja! Mindenről határozott véleményed van, és ez általában megingathatatlan, így nem titok, hogy egy kicsit makacs is vagy. De hatalmas az igazságérzeted, és mindig kiállsz amellett, ami (és aki) segítségre szorul. Arról nem is beszélve, hogy ilyen látásmód mellett veled órákig lehet beszélgetni – szó szerint bármiről!

A cikk itt még nem ért véget! A további 5 kérdést és elemzést a galériában találod!

Galéria / 5 kép

TESZT - Te mit választanál? A döntésed sokat elmond rólad

Megnézem a galériát

Ez a cikk eredetileg a JOY Magazin 2021/05. lapszámában jelent meg.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.