Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az Ulz Productions a hazai sikerek után meghódítaná a nemzetközi piacot is

Az Ulz Productions a hazai sikerek után meghódítaná a nemzetközi piacot is

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nagy sikereket tudhatnak a hátuk mögött.

Az Ulz Productions egy Magyarországon már elismert tartalomgyártó vállalkozás, alapítója a csupán 23 éves Matthias Ulz rövid idő alatt jelentős sikereket ért el. A hazai divatipar meghatározó szakemberévé vált, saját elképzeléseit valósítja meg, fotósorozatok, illetve reklámfilmek formájában. Képi világuk, és színhasználatuk mások számára is könnyen megkülönböztethetőek.

Az Ulz Productions csapata saját 100 négyzetméteres stúdiót alakított ki Budapest vonzáskörzetében, amely nagy volumenű forgatásoknak, kampányfotózásoknak ad teret. Állandó fiatalos stábbal dolgoznak, melynek óriási előnye a megújulás, és a kreativitás. Pályafutásuk alatt hazai, illetve nemzetközi modellügynökségekkel alakítottak ki szoros kapcsolatot, mint a Visage Models Hungary, WeAreOne Management, Sparkling Models, Avantage Management.

Legnagyobb korábbi együttműködő partnereik a Párizsi Udvar Hotel, Gucci, Kiss Márk, Stories Hotel, Museum of Sweets & Selfies, Elevenpark, Ganxta Zolee és a Kartel, B72 Stúdió, Aquaworld Resort Budapest. Több hazai, illetve külföldi magazinban jelentek meg kreatív anyagaik.

Kép
forrás: PR

Szolgáltatásaikat több csomagban kínálják a megrendelőik számára, így a kezdő vállalkozások is megtalálják a számukra legkedvezőbb ajánlatot. Fontosnak tartják, hogy az elkészült anyagok kompatibilisek legyenek a közösségi média platformjaival, illetve a partnerek elégedettek legyenek a hirdetések elérésével. A tartalmon felül a hossz, illetve a formátum is meghatározó egy megrendelésnél.

Az Ulz Productions ebben a nehéz pandémia által sújtott időszakban is úgy gondolja, hogy előre kell tervezni, és arra biztatja vállalkozó társait, hogy akik tehetik, folytassák alkotói tevékenységeiket, hiszen ez az időszak is le fog zárulni.

Kép
forrás: PR

Szeretnénk a hazai piac után továbblépni európai szintre. Már rengeteg megkeresésünk érkezett, és nyitottak vagyunk külföldi megbízásokra. Sajnos a vírushelyzet minket sem támogat, de ahogy van rá módunk, útnak indulunk nemzetközi kapcsolatokat építeni. Jelenleg a magyar piaci lehetőségek kihasználására törekszünk, ezzel is haladva a kijelölt utunkon.

Kép
forrás: PR

Sokakban él az a tévhit, hogy a reklámfilmeknek egy óriási költségvetésű kampánynak kell lennie, amik csak a kereskedelmi csatornákon érhetőek el. A közösségi média térhódítását felhasználva nyújt lehetőséget a sokoldalú tartalomgyártásra az Ulz Productions. Kitűzött céljuk, hogy innovatív látásmódjuknak és széleskörű kapcsolatrendszerüknek köszönhetően könnyen megvalósítsák megrendelőik egyedi elképzeléseit.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.