Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Tom Hanks fia tabuk nélkül vallott nehéz gyerekkoráról: "nem volt erős férfi példakép az életemben"

Tom Hanks fia tabuk nélkül vallott nehéz gyerekkoráról: "nem volt erős férfi példakép az életemben"

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Őszintén mesélt arról, mi mindenen ment keresztül két híresség gyermekeként.

Tom Hanks Tom Hanks színész 37cikk 2galéria 5videó Még több róla nevét mindenki ismeri, és az sem titok, hogy a színésznek két fia született. Mindketten a filmes világban találták meg önmagukat, színészként dolgoznak, de az már megoszlik, melyikük mennyire szeret a nyilvánosság előtt mesélni magánéletéről. Idősebb gyermeke, Colin igyekszik különválasztani privát életét a csillogástól, de Chet Hanks sokkal szabadszájúbb, és nem egyszer nyilatkozott már olyat közösségi oldalain, ami miatt rengeteg kritika érte őt.

Most épp szüleiről mesélt egy interjúban, ám egészen meglepő részleteket fedett fel gyerekkoráról és arról, milyen volt Tom Hanks Tom Hanks színész 37cikk 2galéria 5videó Még több róla fiaként felnőni. Chet azt vallotta a beszélgetésben, hogy életében sosem volt egyetlen erős férfi példakép sem, és bár nagyon szereti szüleit, és a világért sem cserélné el őket, bizony pokolian nehéz volt ilyen híres emberek gyermekeként élni.

Az én helyzetem még bonyolultabb volt, mert azon túl, hogy a hírnév milyen mérgező, konkrétan én nem is voltam híres. Én csak egy híres személy fia voltam, úgyhogy nem is csináltam semmit, amivel kiérdemelhettem volna az elismerést, ez pedig nagyon sok megvetést hozott létre bennem, megvetettem saját magamat.

Chet Hanks szerint Tom Hanks Tom Hanks színész 37cikk 2galéria 5videó Még több róla et piedesztálra emelte az egész világ, és emiatt róla automatikusan azt gondolták, hogy elkényeztetett kölyök, noha sosem volt az. Még zsebpénzt sem kapott! Ez pedig gimisként sem változott: "az emberek automatikusan eldöntötték, milyen vagyok, mielőtt egyáltalán megismertek volna, és ezeket a falakat nagyon nehéz lerombolni, szóval sok megvetéssel, ellenségeskedéssel és negativitással találkoztam, mert mindenki automatikusan csak utált engem."

Emiatt nagyon dühös volt, és úgy érezte, totál más úton kell járnia, ha ki akar szakadni ebből a közegből. Viselkedése viszont önpusztításhoz vezetett a 20-as évei közepén, ezt utólag ő is tisztán látja. 2015-ben például körözte a brit rendőrség, miután egy hotelszobában sikerült 1800 dollárnyi kárt okoznia, ráadásul még abban az évben kiderült, hogy komoly drogfüggőségekkel küzd, és kénytelen volt elvonóra menni. Chet viszont keményen dolgozott azon, hogy lelkileg és fizikailag is rendbejöjjön, és 31 évesen úgy érzi, most már nem kell senkinek bizonyítania azt, hogy ki is ő valójában.

Elmondása szerint gyerekként nem bánta volna, ha elvegyülhet a tömegben, de ma már tudja, hogy akkor sosem lehetett volna belőle színész. Úgy érzi, minden rosszindulat, amit kapott, irigységből fakadt, de igyekszik ezeket elengedni a füle mellett, és inkább a hírnévvel járó előnyökre fókuszál.

Van lehetőségem utazgatni, szép hotelekben megszállni, magánrepülővel utazhatok, és ezekért nagyon szerencsésnek érzem magam. Nem változtatnék semmin.

Chet Hankset legutóbb az Empire című sorozatban, valamint a Shamelessben és a Your Honorban lehetett látni, most pedig a Dead Wrong filmen dolgozik.

Egyébként Tom Hanks Tom Hanks színész 37cikk 2galéria 5videó Még több róla és idősebb fia játszottak már közös filmben; a galériában felfedjük melyikben!

Galéria / 10 kép

Színészek, akik saját fiukkal is játszottak már együtt

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.