Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Szívfacsaró vallomást tett függőségeivel való küzdelméről Tom Felton

Szívfacsaró vallomást tett függőségeivel való küzdelméről Tom Felton

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A Harry Potter imádott sztárja nehéz utat járt be az elmúlt 10-15 évben.

Sajnos egyáltalán nem ritka, hogy aki gyerekként tör be Hollywoodba, és alig 6-8 évesen már főszerepekben tündököl, később komoly függőségekkel küzd meg élete során. A hírnevet, a rengeteg pénzt és az állandó hajtást nehéz feldolgozni ilyen fiatalon, és van, aki még szülei segítségére sem számíthat. Tudtad például, hogy a kicsi Anakint játszó színészt annyira megviselte a hírnév, hogy felnőtt korára komoly mentális betegségek alakultak ki nála, és számos rehabot megjárt már?

Ebben a cikkben róla olvashatsz:

A Harry Potter sztárjai szintén gyerekként kerültek a reflektorfénybe, és bár látszólag úgy tűnhet, mindenki jól kezelte ezt, sajnos közel sem felel meg ez az elképzelés a valóságnak. Tom Felton Tom Felton Színész 23cikk 4galéria 0videó Még több róla , mindenki kedvenc Draco Malfoya ugyanis friss memoárjában vallott arról, milyen komoly, küzdelmes évek vannak a háta mögött.

A 35 éves színész mindössze huszonéves fiatal volt, amikor kőkemény alkoholfogyasztóvá vált, hogy el tudjon menekülni mindentől, ami rá nehezedett a sztárság kapcsán.

Viszont nem az alkohol volt a probléma. Ez egy tünet volt. Az igazi probléma mélyebben gyökerezett

- írta könyvében.

Tom Felton Tom Felton Színész 23cikk 4galéria 0videó Még több róla elárulta, hogy egyre több szabadidejét kezdte bárokban tölteni, és semmire sem vágyott, csak arra, hogy átlagos embernek érezhesse magát. Előbb-utóbb emiatt eljutott oda, hogy minden egyes nap megivott néhány korsó sört, majd egy-egy feles whiskey-t, ami olyan mértékekig fajult, hogy egyedül már nem találta a kiutat. Akkori barátnője és menedzserei szerveztek egy úgynevezett közbelépés, amely során szembesítették őt azzal, hogy nagy a baj.

A Harry Potter színésze még ekkor sem volt hajlandó beismerni a dolgot; függőségei súlyosságára az ébresztette rá, amikor az ügyvédje közölte vele, hogy

Tom, nem ismerlek igazán, de rendes srácnak tűnsz. Csak annyit akarok mondani, hogy ez már a 17. közbelépésem volt karrierem során. Ebből 11-en már nem élnek. Ne legyél a 12.

A filmsztár ekkor csekkolt be először rehabra, amit aztán 24 órán belül ott is hagyott. Később ismét visszatért egy másik intézménybe, de onnan kirúgták szabályszegés miatt. Végül sikerült visszaszereznie az irányítást élete felett, ám amikor pár évvel később azt tapasztalta, hogy ezek az érzések újra kialakultak benne, újra rehabra ment, ezúttal már sikeresebben. Bár élete egyik legnehezebb döntésének élte meg ezeket, ma már örül annak, hogy sikerült beismernie, hogy segítségre szorul, és tett is érte.

Nem félek többé felemelni a kezeimet, és azt mondani, hogy 'nem vagyok jól.' Nem vagyok egyedül ezekkel az érzésekkel.

A könyv egyébként a Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard címet viseli, és néhány napja jelent meg.

Ezt is olvasd el!

Galéria / 8 kép

Gondoltad volna? Így élnek most a Harry Potter mellékszereplői

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.