Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ritka pillanat: Tom Cruise és gyermeke együtt mutatkoztak

tom cruise

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az biztos, hogy nem gyakran készülnek róluk ilyen felvételek!

Tom Cruise Tom Cruise Színész, Producer 75cikk 5galéria 4videó Még több róla magánéletét mindig is sok titok lebegte körbe. Már Nicole Kidmannel való házasságáról sem tudtunk túl sokat (pláne, hogy a színésznő csak az elmúlt években kezdett nyilatkozni erről az időszakról), de Katie Holmes-szal is teljesen elvonultak a nyilvánosság elől. Pláne válásuk után! Tom Cruise Tom Cruise Színész, Producer 75cikk 5galéria 4videó Még több róla -t azóta egyáltalán nem lehetett látni kislányával, Surival együtt, és ennek több oka is van:

Olvasd el ezt is!

A rajongók persze azt is tudják, hogy Tom Cruise Tom Cruise Színész, Producer 75cikk 5galéria 4videó Még több róla -nak nem csak egy gyermeke van. A színész még Nicole Kidmannel adoptált egy fiút és egy lányt, akikkel mai napig tartja a kapcsolatot (bár ők fogadott anyjukkal egyáltalán nem beszélnek). A hétvégén pedig ritka pillanatnak lehettünk szemtanúi: a Top Gun sztárja és nevelt fia, Connor Cruise együtt érkeztek meg egy kosárlabda mérkőzésre, és vidáman integettek a kameráknak is!

Fia, Connor fekete-fehér baseball sapkában ült apja mellett, és türelmesen megvárta, míg a rajongók készítenek egy-egy szelfit Tommal.

Connor Cruise maga is a szcientológiai vallás követője, és úgy döntött, hogy a kameráktól távol szeretné élni életét. Szabadidejében DJ-ként dolgozik, valamint nagy hobbija még a horgászat is.

Mindeközben a kis Suri Cruise már 15 éves is elmúlt!

Galéria / 6 kép

Friss fotók Suri Cruise-ról

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.