Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 ok, amiért érdemes naponta hálát adnod

Europress
4 ok, amiért érdemes naponta hálát adnod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A hálás hozzáállás nem csak a lelkedre van jó hatással, de a testedre is. Bár a Hálaadás egy amerikai ünnep, nekünk is érdemes elgondolkodni azon, miért kellene köszöntet mondanunk!

1) Jót tesz a szívednek!
És nem csak átvitt értelemben, hanem szó szerint is! Azok, akik naponta köszöntet mondanak a szerető családjukért, egészségükért, munkájukért… stb. kevésbé küzdenek magas vérnyomással, és a pulzusuk is kiegyensúlyozottabb. Már két hónap után érezhető a hatás.

Olvasd el ezt is!2) Okosabb leszel
Azok a diákok, akik naponta gyakorolták, és összeírták, hogy miért hálásak, jobban teljesítettek az év végi vizsgákon, mint azok, akik egyáltalán nem mondtak köszönetet.3) Javít az alvásminőségeden
Egy kutatás azt is bebizonyította, hogy azok, akik minden este hálát mondanak azokért a dolgokért, amik aznap történtek velük, jobban és mélyebben alszanak.4) Jobb lesz a szex
A szerelmi kapcsolatokban igazi afrodiziákumként működik! Fokozza a kötődést és magabiztosabbá tesz, így az ágyban is jobban működtök majd együtt!Mi pedig azért vagyunk hálásak, hogy olvasol minket!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!