Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ünnepi hangulatban: programtippek az első adventi hétvégére

Ünnepi hangulatban: programtippek az első adventi hétvégére
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tudod már, hogy mivel hozod magad ünnepi hangulatba az első adventi hétvégén? Ha nem, akkor íme pár szuper ötlet!

Hangulatos karácsonyi vásárlás a Fashion Streeten

November közepe óta te is megcsodálhatod a budapesti Fashion Street csodálatos fényeit, amelyek idén talán még szebbek, mint eddig bármikor. Ilyen környezetben még nagyobb élmény a karácsonyi vásárlás és készülődés: látogass el te is a Fashion Streetre és szerezd be itt a legszebb ajándékokat a szeretteidnek! Íme egy kis képes kedvcsináló:

Adventi vásár a Bazilikánál

A mai napon, azaz november 27-én ötödik alkalommal nyílik meg a belváros látványos és élményekkel teli találkozópontja, az Adventi Ünnep a Bazilikánál. A vásár hagyományai szerint advent első vasárnapján ünnepélyesen meggyújtja az első gyertyát Snell György püspök, a Szent Jobb őre. Az ünnep fényét az ExperiDance Angyalok Kara kórusprodukció november 29-i ősbemutatója, és a Diótörő a Bazilikán, a klasszikus mese 3D-s animációja emeli, a világhírű hazai vizuális alkotócsoport, a Kiégő izzók izgalmas feldolgozásában. Január 2-ig fényfestés, kézműves termékek, koripálya, jótékonysági és családi programok, valamint a karácsonyi szezon legnagyobb street food kínálata és január elsején lencse nap várja a látogatókat a budapesti Bazilikánál.

Koncertajánló: Magashegyi Underground az Akváriumban

Bocskor Bíborka zenekara november 28-án szombaton az Akvárium Klub NagyHalljában lép fel, amely egyben az őszi-téli időszak utolsó budapesti állomása 2015-ben. Formabontó színpadképpel, különleges látvánnyal készülnek, illetve itt debütál két új dal is a készülő, harmadik lemezről.

DIY tipp: Készíts adventi koszorút!

Most vasárnap kell meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún, így hát ha még nem szerezted be az ideit, adunk egy-két tippet, hogy hogyan készítsd el otthon! Te melyik verziót próbálod ki?

Te hogyan készülsz az első adventi hétvégére?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!